Hae
Prime Life by Umppu

En kommentoi!

Hassua mitenkä eri tavalla ihmiset käyttäytyy somessa? Suuri osa mun seuraajista tietää että työskentelen Parturi-Kampaajana. Mää teen paljon erilaisia julkaisuja liittyen mun työhön ja koitan niillä auttaa teitä kuluttajia on se sitten tuotteisiin, värjäyksiin tai laitteisiin liittyvää sisältöä. Mun monet instagram postaukset linkittyy mun face sivuille. On se sitten instagram tai face niin jostain kumman syystä niihin molempiin tulee päivässä useita hyvin negatiivisia kommentteja. Somehan on siitä kiva paikka, että meistä ihan jokainen voi päättää mitä sieltä katselee tai seuraa. Jos sisältö ei ole mieluista niin sitä ei tarvitse katsoa. Toissapäivänä avauduinkin asiasta mun somessa. Jotenkin mua on alkanut rehellisesti vituttaan naisten käytös. Kaikista ala-arvoisimmat kommentit on aina naisilta ja selkeästi mua vanhemmilta. Ja tää kommentointi on lähtenyt niistä mun hius videoista, missä koitan auttaa jengiä. Kommentit on sitä luokkaa että: hirveet hiukset, kamalat latvat, ruma tekotukka, kamalan näköinen akka yms.

Vaikka kyseessä on ns. Vaan hiukset niin mistä hitosta nää tyypit tietää musta mitään ja sitä paremmalla syyllä miks ne kommentoi niihin videoihin mitään. Mulla ei tulis mieleenkään kommentoida jonkun videoon että oot ruma. Ilmeisemmin naisilla se elämää menee jotenkin sykleissä.. toisilla on kolmenkympin kriisi, toisilla neljän ja sit tuleekin vaihdevuodet. Jos se oma elämä on niin annelista niin se tuskin on sulle jonkun tuntemattoman vika joka kihartelee hiuksia ja höpöttelee niitä näitä.

Miks naisten ylipäänsä tarvitsee kommentoida toisten ulkonäköä ääneen? Ja tottakai meillä varmasti jokaisella on omat mielipiteet toisten ulkonäöstä mutta ne voi pitää sielä omassa mielessä.

Ja miks mää kirjoitan tästä? Ihan siks että mää laitan usein näille tyypeille viestiä ja katson niiden profiilit. Lähes aina näissä profiileissa näkyy ikä mikä on melkein aina +50. On äidinkielen lehtoria ja ties mitä koulutettua naista… Tässä taas hyvä esimerkki siitä että se koukutus ei merkkaan peen vertaa osaako ihminen käyttäytyä, vaikka olisi kuinka koulutettu. Ja mitä on yhteistä näillä ihmisillä? Kukaan ei koskaan vastaa mun viesteihin.

Mitä jos mää vastaisin niihin kommentteihin samalla mitalla takas? Mitäs jos mää kirjoittaisin että sää saatanan   vanha haahka kato peiliin tai vastaavaa? Tai että pidä sää kurpoanen akka pidä pääs kii…… No ei tarvi pelätä koska en kirjoita. Jos vastaisin edes jotain pikkusen nasevaa tulee heti joku kommentoimaan: etkö kestä kritiikkiä? Voisin siihen vastata että juuri nimenomaan sitä kestän ja kestän sitä joka ikinen päivä ja joka ikinen tunti. Ja uskotteko että siihen asiaan turtuu….?

Koittakaa nyt hyvät ihmiset ymmärtää että kenenkään ulkonäköä ei pidä kommentoida henkilökohtaisesti. Te ette tiedä tarinaa sen ihmisen takana. Te ette tiedän mitä kukin kestää ja vaikka tietäisittekin, niin kenenkään ei tarvi sitä kestää. On asioita mitä vaan ei kirjoiteta ääneen. Mua haukutaan joka ikinen päivä ja lähes jokainen tunti rumaksi. Mieti miltä se tuntuis omalla kohdalla?

-Umppu

3 kommenttia

 1. Arja Pöyry kirjoitti:

  Sä olet aktiivinen, monipuolinen hyvä, työteliäs tuossa some markkinoinnissa.Tässä itse vasta opettelee ja mun lapset sanoo mulle ett ei äiti noin, ett mulla on vielä opittavaa siinä ja paljon. Itse kommentoin tai lähinnä otan kantaa hesarin uutis klippehin ja muihin päivän poliitiikkan asioihin. Niin useasti he jotka ovat erimieltä mun kanssa alkaa keskustelee mun kanssa järkyttävän epäkohteliaasti.Mutta en kommentoi heille koska ei ole heille mitään sanottavaa mielipiteeni jo ilmaisin,katson sen yli. Tsemppii teet markkinointia niin hyvin. T. ARJA

 2. Jenna kirjoitti:

  Mä en niin ymmärrä tätä. Omalla kohdalla ajatus on että en kirjoita someen mitään mitä en voisi kasvotusten keskustella. En aina ole samaa mieltä ja keskustelua on mukava saada aikaan, mutta senkin voi tehdä ajatuksella ja täysin ilman että haukkuu ketään.

  Mitä ulkonäön kommentointiin tulee. Harvoin kommentoin ja jos kommentoin niin se on aina positiivista. Mä mielummin tuon ihmisille hyvää mieltä kuin pahaa.

 3. Mira kirjoitti:

  Siis tää on ihan hirveetä. Se jopa muovaa mua miettimään uskallanko kysyä tai kirjottaa omaa mielipidettäni johonkin mikä mua askarruttaa. Mä seuraan monia taviksia sekä julkkiksia eikä ikinä tulis mieleen kirjotella mitään rumaa! Ja ne kenen sisällöstä en pidä en seuraa, todella yksinkertaista.
  Halusin vaan sanoa että sua oon seuraillu jo monen monet vuodet ja saanu paljon inspiraatioo ja hyviä vinkkejä, ja sun perheen meininkii on hauska seurailla. Kiva kun kaikesta huolimatta oot oma itses etkä anna kiusaajien vaikuttaa! ( Etkä oo kyllä yhtään semmonen et antaisit) Sun vinkkivideot on ihan parhaita. En mäkää aina kaikesta oo samaa mieltä ja teen jotkut hiusasiat eritavalla mut semmosii me ihmiset ollaan. No big deal ??‍♀️ jaksamista tähän erikoiseen aikaan teijen perheelle ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.