Hae
Prime Life by Umppu

Taas yks unelma laitettu liikkeelle

No nyt se on auki! Eilen vietettiin Golden by Umppu verkkokaupan avajaisia. Olihan se nyt jännää, kun sitä on tässä rakennettu viikko tolkulla. Käykää ihmeessä kurkkaamassa miltä näyttää ja saa antaa palautetta. Mää en todellakaan voi ottaa tästä hommasta kaikkea kunniaa ja siksi haluankin ehdottomasti julkaista kiitoksen sanat. Ensinnäkin haluan kiittää mun kollegaa Esther Fair-Oksasta joka on tehnyt tän verkkokaupan. Se on luonut sen alusta loppuun asti ja tämä oli hänen ensimäinen verkkokauppa. Mun mielestä tämä osoittaa aivan mieletöntä itsensä kehittämisen halua Parturi-kampaajalta, joka opiskelee työn ohella, jotta voi yrittäjänä tehdä muutakin liiketoimintaa. Haluan myös kiittää ketäs muutakaan kun Koskista, joka on taas rakentanut itse kaupan ja ruuvannut pitkin öitä täällä hyllyä toisen perään ja kuskannut Ikeasta kaappia niska väärällä.

Verkkokaupan tarkoitus on tarjota paikka, mistä jokainen teistä voi tilata laadukkaita tuotteita suoraan kotiin. Tässä hetkessä esimerkiksi huomaan, että omat asiakkaat käyvät harvemmin kampaajalla ja siinä välissä saattaa tuotteet loppua kotoa ja haetaan marketista jotain ei niin hyvää tavaraa, jolla hiukset eivät voi niin hyvin, kun niillä mitä vaikka minä ammattilaisena olen suositellut.

Kaikki tuotteet mitä verkkokaupasta löytyy on mulla käytössä myös liiketyössä ja tunnen tuotteet erittäin hyvin. Osaan myös opastaa tuotevalinnoissa ja kysymyksiä voi laittaa @golden.by.umppu instagramiin. Mää oon tehnyt viimeiset pari vuotta töitä ihan hullun raivolla ja ens vuoden ajattelin ottaa vähän kevyemmin ja teen vähemmän päiviä salongissa. Tämä mahdolllistaa myös mulle sen että saan olla enemmän kotona.

Instagramissa kerroinkin kuinka vuoden alusta tulen tekemään vähemmän liiketyötä, koska nyt on aika vetää vähän happea. Korona vuosi teki sen, että en ole pitänyt lomia ollenkaan ja se alkaa tuntumaan omassa jaksamisessa. Pitää osata ottaa aikaa myös itselle ja tehdä ratkaisuja sen eteen että tilanteet muuttuu. Ei kukaan jaksa kokoajan painaa hullun raivolla menemään aamusta iltaan.

Verkkokauppaa on ihan eri kehittää kun vaikka kivijalkamyymälää, missä on oltava kokoajan läsnä. Mulla olis haaveena aloittaa ensi vuonna joki harrastus, missä kävisin säännöllisesti. Kun sitä aina toitotetaan että pitää antaa myös itselle aikaa, niin tämä on juuri sitä. Välillä pitää vähän sykkiä ja ponnistella ja sit voi hetken vetää vähän happea.

Mulle hapen otto voi tarkoittaa vaikka mitä. Se ei ole todellakaan sitä että makaan sohvalla vaan se on aivolepoa ja uusien ideoiden kehittämistä. Saas nähdä mitä seuraavaks keksin. Jos teillä on jotain toiveita verkkokaupan suhteen niin kertokaa, tai mitä tuotteita sinne haluaisitte -Umppu

4 kommenttia

 1. johan kirjoitti:

  Onnea ja menestystä uudelle verkkokaupallesi. Olen varma, että siitä tulee jymymenestys!

  https://suninidea.blogspot.com/2020/11/optimoiduilla-mainoksilla-onnelliseksi.html

 2. Janni kirjoitti:

  Vieläkö oot harrastanut sitä Fustraa? Siitä olis kiva kuulla, oon harkinnut itekin

  • primebody kirjoitti:

   En oo nyt hetkeen mutta se oli ihanaa. Täältä löytyy siitä postauksia kun haet hakusanalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.