Hae
Prime Life by Umppu

Korona on myös mahdollisuus

Hallitsevassa tilanteessa jokainen meistä on joutunut miettimään omaa elämää vähän boxin ulkopuolelle. Mää uskon, että nyt tilanne on se, että paluuta siihen vanhaan normaaliin ei tule enää koskaan olemaan, vaan kaikki on muuttunut osittain pysyvästi. Vaikka musta itsestä tuntuu, että tää koko vuosi on ollut vähän niin ja näin, niin silti kun palaan vähän ajassa taaksepäin, niin tää vuosi on silti ollut monessakin asiassa yks parhaimmista.

Avasin alkuvuodesta uuden yrityksen Boho Studion ja nyt pian avaan ihan ikioman verkkokaupan. Verkkokauppa syntyi monesta ideasta, mutta ehkä yksi päälimäisiä oli se, että meidän asiakkaat, joilla on pitkät värjäysvälit ja jotka asuu muissa kapungeissa voi tilata itselleen niitä tuotteita, mitä mekin myymme. Verkkokauppaan tulee ainoastaan sellaisia tuotteita jotka itse tunnen läpikotaisin ja joidenka takana seison ihan 100%:sti.

Tää tilanne ei tästä hetkeen tuu muuttuun ja tavallaan sitä on ihan turha istua kotona voivottelemassa vaan koitettava keksiä ratkaisuja mitenkä niin sanotusti selvitä eteenpäin. Mun verkkokauppa ei ole mitenkään meidän työpaikan yhteydessä vaan ihan erillinen juttu. Tietysti toivon, että voin jossain kohtaa tulevaisuudessa palkata siihen hommaan ihan erillisen ihmisen sitä pyörittämään.

Kun on asioita mille ei voi itse mitään, kuten tämä korona, niin sitten on vaan koitettava lutvia siinä mukana. Mää hetki sitten avauduin mun instagramissa omista fiiliksistä koskien tätä tilannetta ja ehkä siitä kun ihmiset kertoo mitenkä toisten kuuluu tässä tilanteessa toimia. Kukaan ei ole oikeastaan sanomaan mitä toinen voi tehdä tai mitä toisen kuuluu tehdä, koska jokainen tekee nyt varmasti voitavansa. ”Muista levätä” ei toimi mulla vaan juuri se aiheuttaa niitä kaikki nagatiivisä fiiliksiä ja siksi se ei oo mun juttu. Tottakai haaveilen piiiiiitkästä lomasta palmujen alla, mutta just nyt siihen ei oo minkäänlaista mahdollisuutta, jotenka valitaan se toinen vaihtoehto, eli töiden tekeminen mikä pitää mut edes jotenkin järjissä.

 

Verkkokauppa avataan viimeistään kahden viikon päästä ja oon siitä ihan super innoissani. Mulla on tässä hommassa mukana kunnon taustatiimi, jotenka älkää kuvitelko, että teen tätä yksin. Paljon se vie aikaa, mutta usein se kaikki tulee takasinpäin. Mulla on ollut 10-vuotta mun salonki ja tänä vuonna oli tarkoitus järjestää aivan megaluokan bileet, mutta kuinkas kävikään.. Juhlia ei ole ei ole eikä tule varmaankaan hetkeen. Koitan ajatella asian niin, että mielummin käytän sen energian kehitykseen kun murehtimiseen.

Ihmisillä on erilainen tapa käsitella ongelmia ja mulla se on ilmiselvästi tekeminen. Multa kysytään usein, että mitenkä sää uskallat, mutta taas toisaalta jos ei uskalla mitään, niin harvoin sitä myöskään saavuttaa mitään. Oon siitä onnellinen, että mun mieheni on aina tukemassa näitä mun juttuja ja auttaa mua, sekä mulla on ympärillä toimiva porukka, joidenka kanssa tätä hommaa viedään kokoajan eteenpäin. Tää on toisaalta siinä yrittäjyydessä sitä parhautta, vaikka onkin riskillistä, mutta saa tehdä just niitä asioita mitä haluaa ja kehittää niitä siihen suntaan kun haluaa.

Tää vuosi on ollut monessakin suhteessa aikaa milloin on ollut aikaa miettiä mitä sitä elämältään haluaa. Suomessa on väärin sanoa ääneen että haluan vaurastua ja taas se vauraus tuo omalla tavallaan taas lisää mahdollisuuksia. Uuden kehittäminen taas aina syö sitä omaa pääomaa, mutta usein tuo sen moninkertaisena takaisin.

Jos sulla ei vielä ole seurannassa @golden.by.umppu verkkokaupan instatili niin laita ihmeessä ja oot ajantasalla. Se on tili missä tulen kertomaan ja opastamaan tuotteita ja niiden käyttöä ja kanava on omistettu täysin hiuksille ja kauneudelle.

 

-Umppu

2 kommenttia

  1. justme kirjoitti:

    Se on juuri niin, että ei toiselle voi sanoa, miten elää. Pätee koronaan, maskin käyttöön, matkustamiseen, kaikkeen.
    Itse varasin juuri reissun ja lähden ulkomaille koronasta huolimatta, kohdemaassa sama tilanne kuin täällä eli sama todennäköisyys saada tai olla saamatta tauti. Tullessa käy testissä ja odottelen vastauksen ja se on siinä. Sitä seuraava reissu bookataan heti edellisen jälkeen 🙂
    Elämä jatkuu ja koronan kanssa pitää oppia elämään.

  2. Anni kirjoitti:

    Justme, päätit sitten uhmata valtiovallan antamia ohjeita turhasta matkustamisesta, koska ilmeisesti koet olevasi tämän tilanteen yläpuolella. Ei se että opettelemme elämään koronan kanssa tarkoita sitä että voimme leikitellä sillä. Voisi olla hyvä ottaa Umpun kaltaisista vaikuttajista mallia. Hän on panostanut sisustamiseen ja laittanut matkustelemiseen tarkoitetut rahat kotinsa viihtyisyyden parantamiseen ja näyttänyt näin meille muillekin esimerkkiä kuinka tämän koronan kanssa oikeasti pitäisi toimia. Itsekkyys on toki toisilla ihmisillä verissä eikä sitä tunnu lannistavan edes maailmanlaajuinen kriisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.