Hae
Prime Life by Umppu

Koti on mun tärkein paikka

Tilanteessa missä ollaan tulee vietettyä paljon aikaa kotona. Kun ei oikein voi suunnitella mitään niin sitä katsoo kotiakin ehkä hieman kriittisemmin, tai ainakin niin toimin itse. Mulle koti on ehdottomasti tärkein paikka tässä maailmassa. Kun kotona on kaikki hyvin, niin elämä tuntuu hyvältä. Me ollan siitä asti kun muutettiin tähän mun kotitaloon rempattu taloa. Mitään suurempaa ei olla tehty, mutta pintaremottia kylläkin ja suurin muutos on tapahtunut takapihalle terassin muodossa.

Mää tykkään olla kotona ja nautin siitä, kun sielä on kivoja juttuja ja että koti on kauniisti sisustettu. Kun teen sosiaalista työtä, niin rehellisesti sanottuna en jaksa olla enää työpäivän jälkeen sosiaalinen. Tykkään olla kotona enkä juoksennella pitkin kyliä tai istuskella missään kahviloissa. Se ei vaan oo mun juttu ollenkaan.

Matkustaminen tulee olemaan pannassa vielä pitkään ja siksi ainakin itse ajattelen, että kotiin on tässä kohtaa järkevä ja hyvä panostaa. Joku ihan pienikin asia saattaa tuoda hyvää mieltä pitkiksi ajoiksi ja ainakin itse tykkään, että mitä enemmän koti on just sellainen kun me halutaan, niin kaikki viihtyy sielä paremmin.

Musta on ollut hauska päivitellä meidän kodin juttuja @7huonetta instagram tilille minkä hetki sitten vasta perustin. Haluan jakaa sitä hyvää fiilistä muillekkin mitä mun koti saa mussa aikaan. Pidän ehdottoman tärkeänä kodin viihtyisyyttä. mulla on haaveena panostaa enemmän vihersisustukseen lähiaikoina, sillä kun on enemmän kotona on myös aikaa antaa sitä kasveille. Illat pimenee ja pian voi pikkuhiljaa alkaa laittamaan valoja pitkin kotia. En oo mikään vilkkuva joulupukkivalo tyyppi vaan sellaisia pieniä tunnelmallisia valoja on kiva laittaa pimeneviin iltoihin.

Löysin viime vuonna Jyskistä aivan ihania pattereilla toimivia ledikynttilöitä, millä saa myös ihanan tunnelman. Tartuntaluvut on kokoajan nousussa ja se tarkoittaa taa sitä, että sitä tullaan olemaan kotona. Tilanne ei ainakaan näytä yhtään paremmalta ja juuri siksi itse haluan että se koti on just se paikka missä haluaa olla.

Onko koti sulle merkityksellinen paikka, vai tykkätkö viilettä pitkin kaupunkia?

Kuvat Noora Näppilä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.