Hae
Prime Life by Umppu

Kasvojen kohotus ilman veistä osa 2

Joku saattaa muistaa kun kävin tammikuussa hieman voimakkaammassa kasvohoidossa Plastikkakirurgia W:ssä. Voit lukea hoidosta aiemman postauksen täältä. Hoidon lopullisen tuloksen näkee vasta noin 6kk jälkeen. Mun hoidosta on kulunut nyt vähän reilummin aikaa, mutta se ei näissä kuvissa haittaa, sillä hoidon tulokset näkyy nyt oikein hyvin. Hoidon tavoite mun kohdalla oli saada kasvoihin symmetriaa ja saada väsymystä ja ”luisevuutta” pois. Mulle tehtiin ”veitsetön kasvojen kohotus”.

Mää oon perinyt isäni puolelta luisevat kasvonpiirteet ja syvät rypyt, joista en pidä kummistakaan. Musta tuntui että näytin aina väsyneeltä ja iho alkaa muutenkin jo tässä iässä veltostuun. Toiset vanhenevat hitaammin kun toiset eikä sille kai ole mitään selitystä. Mulle ihon raikkaus on tärkeä asia ja se vaikuttaa mun kokonaisvaltaiseen fiilikseen joka päivä. Toiset panostaa ja ostaa hienon kellon, mää taas panostan mun ihoon.

Harvoin ihmiset haluaa kasvoillle pyöreyttä, mutta mää halusin. Mitä vanhemmaksi tulen, niin multa katoaa kasvoilta rasva, kun toisilla se taas lisääntyy.

Mää otin nämä ennen kuvat ennen käsittelyä ja nyt kun laitoin ne vierekkäin, niin oikein havahduin kuinka suuri muutos mun kasvoissa onkaan. Oon todella tyytyväinen lopputulokseen ja ainakin omasta mielestä tässä on hyvä esimerkki siitä, että pienillä asioilla saa suuria muutoksia. Mää koen että mun kasvot näyttävät raikkaammilta ja paremmin voivilta ja olemus edelliseen on todella fresh.

Mää kuulen ihan liian usein että ”tarvis tehdä jotain”. Mun vastaus on että tee jos se häiritsee. On olemassa niin paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotka voi suorittaa ilman leikkauksia pientoimenpiteinä ja niillä saa todella hyviä tuloksia. Edelleen on olemassa niitä jotka pesee kasvot palasaippualla, mutta mää en kuuli siihen. Huononkin päivän pelastaa freesi ilme kasvoilla ja kaunis iho.

Mää voin todella lämpimästi suositella tätä hoitoa. Jos sua kiinnostaa niin ole suoraan yhteydessä Plastikkakirurgia w:n puoleen, koska mää olen asiakas, enkä osaa antaa sen kummempaa konsultaatioo asiasta. Tarkemmat tiedot hoidosta löytyy aiemmasta postauksesta, johon pääset blogin alussa olevasta linkistä -Umppu

2 kommenttia

  1. Estelle kirjoitti:

    On freesi! ? Minkä verran huulia täytettiin? Onko otsalle tai muihin kohtiin lisätty fillereitä tai meso- lankoja?

    • primebody kirjoitti:

      Tässä ei ole tehty mitään muuta. Botoksia otan säännöllisesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.