Hae
Prime Life by Umppu

Positiivisen ei aina tarvi olla iloinen

Ja ennenkun joku onnittelee raskaudesta niin mulla on kuvassa hirveät menkat. Nykyään sun on valittava ootko positiivinen vai negatiivinen ihminen. Se menee kutakuinkin niin että jos sanot olevasi positiivinen pitäis sun olettamuksen mukaan olla kokoajan suu virneessä ja hymyillä. Positiivinen ihminen voi silti olla välillä huonolla tuulella eikä kenenkään kaiketi tarvitse jatkuvasti hymyillä.

Mää koen että itse oon enemmän positiivinen, kun negatiivinen tai ehkä jotain siltä väliltä. En oo mikään hirveä stressaaja, mutten kyllä mikään tekopirteäkään. Tässä tilanteessa monella on super vaikeaa löytää sitä positiivisuutta elämään ja ehkä se johtuu epätietoisuudesta. Kukaan ei voi oikein suunnitella tulevaa tai omaa elämäänsä, koska kukaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan.

Kumpa tän Koronan perkeleen vois vaan pois sulkea koko maailmasta ja alkaa elään kuten ennen, mutta niin ei tuu enää koskaan tapahtuun. Tää on muuttanut meitä ja meidän maailmaa ja kaikkien on opittava elämään sen mukaan. Uhoaminen ei tässä kohtaa auta ja siinä hyvänä esimerkkinä Donald Trumpin tapaus.

Mulle vaikeimpia hetkiä on päivät kun ajatukset on negatiivisia. Tuntuu että niistä päivistä ei saa mitään irti, enkä saa itsestäni mitään irti. Niitäkin päiviä silti välillä tarvitaan. On keksittävä kuinka tulen jatkamaan elämääni tässä uudessa täysin vieraassa tilanteessa. Ainakin mulle tää on ollut super raskas vuosi kaikin puolin. En oo pitänyt ollenkaan lomaa, koska en ole uskaltanut. Avasin alkuvuodesta toisen yrityksen, joka oli tyhjillään lähes 6kk putkeen. Liikkeeseen laitetut investoinnit ja juoksevat kulut tottakai painoi kokoajan takaraivossa, mutta onneks tilanne näyttää nyt valoisammalta.

Mää oon silti tosi onnellinen tällä hetkellä, koska mulla on kaikki mitä tarvitsen. Tähän on vaan totuttava. Jos mun elämä jokseenkin muistuttaa maski naamassa edes normaalia, niin se on sitten sitä niin kauan kun on tarve.

Tässä kohtaa kekseliäisyys on valttia ja ainakin itse olen puuhastellut teidän tietämättä usean eri uuden projektin parissa, jotka koitan saada maaliin vielä tämän vuoden puolella. Aikataulut tulee olemaan nopeita ja näyttäviä eli pysyn tyylillesi uskollisena.

Koittakaa vielä jaksaa, koska yhdessä me kaikki tässä ollaan. Joskus jos ei tee mieli hymyillä niin älä hymyile. Niitä hyviä päiviä tulee  vielä olemaan meillä kaikilla ja paljon.

Asu House of Brandon

kuva Noora Näppilä

Yksi kommentti

  1. NK kirjoitti:

    Koittakaa vielä jaksaa, koska yhdessä me kaikki tässä ollaan. Joskus jos ei tee mieli hymyillä niin älä hymyile. Niitä hyviä päiviä tulee vielä olemaan meillä kaikilla ja paljon.

    Kiitos, kun sanoit nämä sanat! Just, mitä tarvitsin kuulla tällä hetkellä (kun valvon, huolehdin kaikesta ja masennus hiipii takaraivoon…). Kyllä tästäkin selvitään!
    Aurinkoista syksyä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.