Hae
Prime Life by Umppu

Kertaheitolla uus ilme 7h+k postaussarja

Mulla iskee aina kausittain hirveä sisustus buumi. Varsinkin nyt korona aikaan, kun ollaan lähes kaikki vapaa-aika kotona, niin haluan, että koti on mahdollisimman viihtyisä ja että sielä on mukava olla. Mää oon kehittänyt itselleni sellaisen tavan kun sisustuskohtaus ja se kohtaus iskee mulle aina aika-ajoin. Hetki sitten mun piti ihan vaan ohimennen käydä inspiroitumassa sisustusliikkeessä ja siitä se ajatus sitten lähti.

Mää oon kokenut, että meidän olohuone ei ole ehkä ollut se viihtyisin paikka meidän kodissa ja sielä kuitenkin vietetään eniten aikaa meidän kodissa. No siitä se ajatus sitten lähti ja hankin kerta heitolla meille uuden maton, sohvapöydän, sisustusjuttuja, rahin ja uuden tv-tason. Ai niin unohdin mainita, että päivitin myös meidän verhot. Mää oon jotenkin tosi fiiliksissä nyt tästä uudesta tyylistä olkkarissa ja se on musta ihan super kodikas ja kotoisan tuntuinen.

Vanhat kalusteet meni kertoon ja toriin myyntiin ja muutamassa tunnissa koko ollkkari koki suuren muodonmuutoksen. Jos ette vielä ole alkanut seuraan, niin mulla on oma tili meidän kodille instagramissa @7huonetta, minne päivittelen erilaisia kodin juttuja. Oon aina tykännyt laittaa kotia ja sisustaa sitä omalla tyylillä ja itse koen, että meidän kodissa on paljon ratkaisuja, mihin voi samaistua ja mistä voi inspiroitua ja kaikki on toteutettu kukkaron kestävällä budjetilla.

Mää oon oikein kotihiiri ja rakastan olla kotona. Koti on se paikka missä viihdyn parhaiten ja rakastan vaan meidän kotia. Pikkuhiljaa saa kalusteitakin hieman muutettua, kun ei ole aivan pikkulapsia talossa, tai siis tarkoitan vauvoja. Meillä onkin edessä vielä tässä syksyn aikaan pikkuvessan tuunaus uuteen uskoon ja sen semmoista pikku puuhastelua. Kun ei voi matkustaa niin parasta on sijoittaa rahat omaan viihtyvyyteen ja meillä se on ehdottomasti meidän koti. Nyt kun syksy tulee, niin on aika alkaa laittamaan takapihaa taas talvi kuntoon.

Meidän kodissa kaikki huoneet on erilaisia eikä meidän koti edusta mitään tiettyä sisustustyyliä vaan saa olla just meidän näköinen. Mää uskon että tää on se koti missä me viihdytään vuosi toisensa jälkeen ja oonhan mää viettänyt tässä kodissa koko lapsuutenikin.

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.