Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Ongelmana isot ihohuokoset

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

Kasvojen ihon kotihoito on mulla ihan rutiini. Puhdistan, putsaan ja kosteutan ihoa. Mun vuosien luottotuote on MayBeautyn savinaamio. Oon käyttänyt tätä jo useita vuosia ja kokenut se erinomaiseksi kotihoitotuotteeksi. Pore mask on nyt uudistunut ja sitä on saatavilla tuubissa. Tuubi on näppärän kokoinen ja visuaalisesti kaunis.

Pore mask savinaamio on miellyttävä käyttää. naamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa noin 30min. Kun naamio alkaa iholla hieman nipistelemään ja on kuivunut kauttaaltaan on aika huuhdella se pois kasvoilta. Naamio on puhdistava savinaamio, mikä poistaa kasvoista ylimääräistä talia ja epäpuhatuksia, sekä pienentää ihohuokosia. Meikki näyttää kasvoilla aina super hyvältä tän naamion jälkeen.

Mää itse käytän naamioo noin keraan yhdessä tai kahdessa viikossa ja naamion jälkeen kosteutan ihon. Mää itse tykkään tehdä naamion aina ennen kun meen suihkuun, jolloin saan sen helpoiten huuhdeltua. Puhdistussienet on kans oiva apu naamion huuhteluun.

Mää tiedän edelleen paljon ihmisiä, jotka ei ole koskaan käynyt kasvohoidossa. Mää käyn itse säännöllisesti ja hoidan ihoani kotona jokainen päivä. Mitä enemmän ikää tulee sitä enemmän iho vaatii. Mää en ole niitä tyyppejä, jotka pesee kasvonsa käsisaippualla. Tää on sellainen tuote, mitä suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Kun iho on puhdan ja ihohuokoset on puhtaat, imeytyy esimerkiksi kosteusvoide aivan eritavalla, kun epäpuhtaaseen ihoon. Puhdas iho tuntuu käsissä pehmeltä, kun taas epäpuhdas iho tuntuu käteen röpyliäiseltä.

Pore mask on mun mielestä sellainen matalankynnyksen kauneustuote ja sopii erinomaisesti esimerkiksi myös niille, jotka eivät meikkaa ollenkaan. Vaikkei käytä meikkiä, niin ihosta on silti pidettävä huolta. Mun iho on epäpuhtauksille taipuvainen ja siksi mun on sitä hoidettava.

 

Nyt sulla on mun blogin lukijana mahdollisuus ostaa Maybeautyn Pore mask edullisempaan hintaan koodilla POREPRIME saat tuotteen -30%. Koodi on voimassa 19.10.2020. Voit tilata tuoteen itsellesi tästä

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.