Hae
Prime Life by Umppu

Voiko meikki kauniimmaksi muuttua?

Hei voisko olla olemassa kauniimpia tuotteita kun nämä? Mää sain testiin uutuuksia Physican Formulalta ja tekis mieli tunkea noi kaikki samaan aikaan kasvoihin. (*pn näyte). Mää ostan paljon ulkomailta kosmetiikkaa, koska silloin mulla usein on aikaa pyöriä kaupoilla, mutta nyt sattuneesta syystä olen ollut täällä kotimaassa ja on ihana saada testiin mulle uusia tuotteita. Mää rakastan tuoksuja ja tykkään myös, että kosmetiikka tuoksuu, koska se tuo mulle hyvän fiiliksen jo tuotteita käyttäessä. Voitte varmaankin jo arvata mille nämä tuoksuu?

Mää tykkään meikata ja rakastan meikkejä. Musta on kiva, kun nyt meikit on paljon kuulaampia ja rohkeampia, kun silloin aikoinaan ja tuotteitakin on saatavilla aivan joka lähtöön. Mää tykkään käyttää paljon erilaisia murrettuja punaisen sävyjä luomilla ja tää paletti on kun mulle tehty.

Vaikka tykkään rohkeasti kokeilla erilaisia sävyjä, niin en koskaan esim laita sinistä luomiväriä, joka ei oo mun juttu ollenkaan. Kaikki luonnonläheiset värit on mun suosikkeja. Vaikka nyt myös meikkaamattomuus on trendi, niin se on sellainen trendi, mihinkä itse en aio lähteä, sillä sain siitä tarpeekseni jo koronan ensimäisessä aallossa. En myöskään lähde kasvattaamaan karvoja, mikä on myös ilmeisesti trendikästä. Musta on tärkeää, että jokainen löytää sen oman juttunsa ja toimii sen mukaan. Kukaan ei ole sanomaan toiselle, että sun tyyli on täysin väärä. Toiset tykkää meikata ja toiset ei.

Mää itse koen, että olen huoliteltu, silloin kun mulla on meikkiä. Mun työympäristö on sellainen, että haluan pukeutua sinne joka päivä ja näyttää omasta mielestäni siistiltä. Mulle on usein sanottu, että miksi et ole ilman meikkiä. Olen oikeastaan aina kotona ilman meikkiä, mutta kun lähden jonneekin, niin meikkaan. Mulle meikki on yksi asuste arkipäivässä, siinä missä toisella on rintaliivit ja tarkentaakseni käytän myös niitä päivittäin haha.

Kesä mennään aina kevyemmällä ja raikkaammalla meikillä, mutta syksyä kohden haluan aina vähän tummentaa. Kesällä kun iho on päivettynyt ja aurinko paistaa, niin koen että kevyempi meikki on silloin raikkaan näköinen ja taas talvisin tuntuu, että kasvot kaipaavat hieman vahvempaa meikkiä.

Physican formulan suurimassa osassa tuotteista on myös mukana aurinkosuoja. Tiesittehän, että aurinko on kaikista haitallisin asia meidän kasvoijen iholle ja itse käytän aina kasvoilla suojakertoimia. Vielä parempaa jos sitä on vielä meikissä mukana. Vaikka oon ihan kesän lapsi, niin toisaalta odotan syksyä ja sitä, että värimaailma muuttuu niin meikissä, kun pukeutumisessakin.

Kaikki tuotteet mitä olen tältä sarjalta testannut on ollut erittäin hyviä ja niitä voin lämpimästi suositella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.