Hae
Prime Life by Umppu

Enrgiahoito totta vai humpuukia?

Mun on pitänyt kirjoittaa tää postaus jo aikaa sitten, mutta ei oo ollut itselle sellaista sopivaa hetkeä. Nyt on mennyt hetkellisesti muut asiat omien hetkien edelle, milloin on aikaa omille ajatuksille ja vaikka kirjoittamiselle.

Olin hetki sitten tulkinnallisessa energiahoidossa, mitä mun tuttu mulle suositteli. Mää oon aina uusille asioille avoin tai sanotaanko näin että en odota mitään, jolloin uskon että asia joko kolahtaa tai ei. Jos oot itse joskus käynyt energiahoidossa niin varmasti tiedät edes vähän mistä nyt puhun, mutta jos et, niin sitä on todella vaikea selittää. Taannoin koitin sitä avata hieman instastoorissa, mutta sekin tuntui vaikealta sielä selittää.

Hoito tehtiin niin, että minä makasin sellaisella hoitopedillä peiton alla. Hoitaja Katja Salokannel oli erittäin miellyttävä ihminen ja mulla oli heti jotenkin todella lämmin olo. Hoidossa ei oikeastaan puhuta mitään, siinä ollaan silmät kiinni ja hoito tehdään niin että siinä on välillä hoitajan kevyt kosketus. Musta ainakin tuntui että olin välillä unessa tai jossain unen rajamailla tai jotain sinnepäin

Vaikka kyseessä on energiahoito niin se ei suinkaan tarkoita sitä että hoidon jälkeen olen valmis vaikka maratonille. Mää itse koin että se antoi mun ”päälle” energiaa. Hoidon jälkeen kuunnellaan hoitajan tulkinta mikä oli tässä se mielenkiintoisin kohta. Musta oli todella mielenkiintoista kuulla asioita minusta ja tavallaan saada selitys monelle asialle.  Jotenkin musta on aina tuntunut siltä että mulle sattuu tosi raskaita asioita ja kerta toisensa jälkeen. Esim tänne teille en niistä ole koskaan puhunut, koska ne on mun yksityisiä asioita eikä niistä oikeastaan tiedä kun ihan mun läheiset. Siihen asiaankin sain tavallaan täältä selityksen. Mää oon myös usein miettinyt että minkätakia sellaiset ihmiset joilla on aina todella suuret ongelmat ottaa aina kerta toisensa jälkeen muhun yhteyttä ja tuntuu siltä että mää kannattelen niitä ja oon se viimeinen toivo…. mikä taas kuormittaa mua valtavasti ja harvoin se omakaan elämä missään zenissä on.. mutta sillekkin tavallaan löyty vastaus.

Mää oon aina ollut ihminen kuka uskoo omaan visioon ja tekemiseen ja silti vaikka siihen uskonkin, niin lähes joka kerta mietin että mitä jos. Oon miettinyt että vaikka mihinkä projektiin lähden niin tavalla tai toisella saan sen aina jotenkin maaliin ja tällekkin löyty vastaus…

Kenelle ergiahoito sopii? No ihmiselle joka ehkä saattaa olla elämässään jossainmäärin solmussa, uupunut, vastauksia vailla ja ihmiselle kuka haluaa oppia tuntemaan itsensä paremmin. Mää voin suositella hoitoa ihan jokaiselle kuka on kiinnostunut voimaan paremmin, halu kehittää omaa itsetuntemusta tai vaikka ihan vaan uteliaisuudesta.

Mää aion ehdottomasti mennä itse uudestaan koska hoidon jälkeen mulla oli todella paljon mietittävää, mutta ajatukset taas oli todella selkeinä mielessä. Mää välillä itkin ja välillä mua nauratti.. ne kaikki tunteen oli todella tervetulleita just siinä kohtaa. Mää olin hoidon jälkeen oikeastaan koko illan kotona vähän omissa oloissa ja mietiskelin. Oikeestaan mielessä liikkui ajatuksia miks, miks mun tarvis ja siis eihän mun tarvi, koska mää tiedän että mun ei tarvi.

Elämän varrella ihmisiä tulee ja menee ja se on hyväksyttävä. Jotkut ihmiset tekee sulle hyvää ja jotkut vaan valitettavsti tekee pahaa. On olemassa avuliaita ja hyviä ihmisiä, mutta sitten taas on olemassa kieroja ja hyväksikäyttäjiä. On toisaalta ollut aikuisena jopa vähän surullista ymmärtää että mun ympärillä on ollut myös niitä hyväksikäyttäjiä. Ne ihmiset on tavallaan alussa hurmaavia, ihania ja mukavia ja osaa näyttelemisen jalon taidon…. kunnes sieltä kuoren alta paljastuukin totuus, kylmyys ja usein julmuus.

Moni teistä ei oikeastaan tiedä minkälainen ihminen mää oon ihan oikeassa elämässä ja monella on varmasti tietty mielikuva esimerkiksi somen perusteella ja ehkä osittain myös siksi tätä asiaa saattaa olla aika vaikea teidän ymmärtää ja  teille selittää. Mää en kuitenkaan koskaan tuu kertomaan mun kaikkia asioita ns. julkisesti koska silloin mulla ei olis mitään omaa tai yksityistä.

Tää käynti teki mulle sen että ajattelen asioita vähän eri näkökulmasta ja koitan ajatella asioita vähän eritavalla kun ennen. Vuoden vaihteessa tuun muutenkin tekeen isoja muutoksia töiden suhteen ja muutoksia muutenkin niin energiahoito autto mua selventään niitä omia suunnitelmia ja asioita.

Jos sua kiinnostaa hoito niin laita sähköpostia katjasalokannel68@gmail.com

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

Yksi kommentti

  1. E kirjoitti:

    Tekstisi kuulosti niin tutulta oman itsesi suhteen. Aloitin lukemaan Tunne lukkosi -kirjaa ja päästyäni vain 80 sivua eteenpäin tajusin, mistä on kyse monessa asiassa itseni kanssa. Suosittelen lukemaan, jos et ole vielä lukenut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.