Hae
Prime Life by Umppu

Leikkimökistä lapsille uusi minikoti

Tältä näytti meidän lekkimökki ennen. Sielä oli vaikka minkälaisia lasten omia soppia, mitä he oli keittänyt kasveista, hiekasta ja mudasta. Me freesattiin lasten leikkipaikkaa ulkona, missä saa keitellä soppaa ihan rauhassa ja tehtiin leikkimökistä sellainen tila, missä voi sitten leikkiä, vaikka sisäleluilla. Löysin ikeasta ihanaa ja helposti asennettavaa laatta lattiaa, minkä laitoimme vanhan lattia päälle. Ensin toki tehtiin perusteellinen siivous leikkimökkiin.

Kalusteista on osa mun pappani tekemiä ja ne sai jäädä leikkimökkiin. Nappasin Ikeasta myös mukaan muutamia sisustusjuttuja, mitä mökkiin laitoimme ja nakutimme seinälle erilaisia tauluja. Tästä tuli pieni ja kaunis leikkikoti lapsille, missä he voivat rauhassa touhuilla omia juttujaan. Kustannuksia ei juurikaan tälle freesaukselle tullut, mutta ilme muuttui paljon kodikkaamaksi. Perustin hetki sitten meidän kodille oman instagramin @7huonetta minne jaan sisustusjuttuja ja remontti hommia, mikä kannattaa ottaa seurantaan, jos sellaiset asiat kiinnostaa.

Meidän leikkimökki on puuvajan yhteidessä, mikä maalattiin viimekesänä ulkoa ja sai taas aivan uuden elämän. Mää niin rakastan tätä omakotitalo asumista ja siitä, kun voi ihan oman mielen mukaan muokata kotia mieleisekseen kokoajan. Me ollaankin tehty paljon remppaa tänä kesänä ja saatiin vihdoin terassi valmiiksi. Siitä postausta luvassa myöhemmin

 

IMG_8795

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.