Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Hemmottele itseäsi

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

 

Mää seison kaiket päivät jalkojeni päällä ja ne on rehellisesti sanottuna aina koetuksella. Töissä pitää olla hyvät kengät, jotta jalat kestää joskus 12 tunninkin seisomisen. Sen seurauksena mun jalat menee usein huonoon kuntoon, koska oon myös rehellisesti sanottuna aika huono rasvaamaan jalkojani.

Maybeautylle on tullut uusi kombo, missä on jalkojen kuoriva naamio mukana, sekä uutuutena jalkoja kosteuttava naamio.

Exfoliating Foot Mask poistaa kuollutta ihosolukkoa tehden jaloista silkkisen pehmeät. Moisturising Foot Mask syväkosteuttaa jalkojen ihoa tehden niistä yhä pehmeämmät. Naamio sisältää kookosöljyä, glyseriiniä sekä muita kosteuttavia tekijöitä, jotka hemmottelevat ihoasi. Käytä Exfoliating Foot Maskia 2-3 kuukauden välein poistaaksesi kuollutta ihosolukkoa ja kovettumia.

Kuoriva naamio tehdään ensin. Naamiot on yksittäispakattuja ja ne on näppärä käyttää. Aloita naamion noin 10min jalkakylvyllä, jonka jälkeen laita naamiot jalkoihin. Itse suosittelen siihen päälle sukkia, jolloinka ne pysyy mukavasti paikoillaan. Tää on hyva tehdä esim illalla vaikka telkkarin äärellä rentoutuessa. Naamio tuntuu jaloissa ihanan raikkaalta ja hieman viilentävältä.

Huolehdi, että viikon ajan teet joka päivä noin 10min jalkakylvyn. Loppuviikosta jalat alkavat kuoriutumaan ja jaloista tulee pehmeät ja kauniit. Kun ensimäinen osa on tehty on aika siirtyä kosteuttavaan naamioon. On ihana että nämä on vihdoin tullut, sillä ainakin itse tiedostan, että jakani kaipaavat nimeomaan kosteutta. Ihan samalla tavalla tavalla kun kasvojen iho, jos se on kuiva, niin silloin se kaipaa kosteutta. Jalkoja on hyvä myös kuoria välillä ja kuoriva naamio sopii siihen aivan täydellisesti.

Koteuttava naamio on hyvä vasta Pari viikkoa kuorivan naamion jälkeen. Naamiossa on aivan mieletön tuoksu ja se tuntuu jaloissa ihanan raikkaalta. Mulla on ollut hirveä työputki päällä ja mikä parempaa, kun hemmotella itseään löhöillen sohvalla ja samalla kosteuttaa väsyneitä jalkoja. Naamio saa vaikuttaa noin puoli tuntia. Naamion jälkeen jalat tuntuvat oikein virkeiltä ja raikkailta. Kun naaion poistaa voi lopun naamiosta hieroa jalkoihin ja tai pyyhkiä pyyhkeellä.

Parastahan on jos saa vaikka miehen huijattua hieromaan jalkoja, joloinka rentoutus oikein korostuu entisestään. Tää kosteuttava naamio oli ainakin mulle erittäin toivottu lisä Maybeautylle, sillä mun jalat nimenomaan kaipaa sitä kosteutta ja toisekseen inhoan jaloissa tunnetta, kun ne on juuri rasvattu.

 Nyt sun on mahdollisuus tilata tämä mahtava Softening Foot Kit edullisempaan hintaan. Koodi on voimassa 8.9 asti

Koodilla primefootkit saat tuotteesta -30% alennusta. Tilaa tuote itsellesi TÄSTÄ*

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.