Hae
Prime Life by Umppu

Häät omalla porukalla

Moni on kysellyt multa mikä oikein on meidän tarjoama Wedding VIP ja mitä se pitää sisällään. Me teemme paljon hääseurueita meidän liikkeessä. Liikkeemme on kuitenkin suhteessa aika pieni ja joskus on haastavaa saada kaikki mahtumaan samaan tilaan, jos vaikka sattumalta onkin kaksi seuruetta samana päivänä, tai muita asiakkaita.

Kun avasin Boho Studion alkuvuodesta, niin meitin erilaisia vaihtoehtoja, kuinka voin hyötykäyttää tilaa muutenkin kun koulutustilana. Kun mietin mikä meille on haastavaa, niin keksin, että tämähän on loistava paikka juurikin niille hääseurueille. Meidän kautta on siis mahdollista varata kampaus ja meikkipalvelut ja vuokrata tila koko hääseurueelle hääpäivän kaunistautumista ja etkoilua varten.

Bohon tila on yli kaksi kertaa meidän liikkeen kokoinen (96m2) ja sinne mahtuu suurempikin porukka. Primellä paikkoja on 4 ja täällä 10. Tilaan voi myös kutsua kuvaajan tms, jos haluatte kuvata jo aamusta.

Tämän seurueen mistä kuvat on toteutti mun kollegat Vilma ja Esther ja itse olin mukana tämän viikonlopun seurueessa. Tässä tilassa on huomattavasti mukavampi ja tunnelmallisempi tehdä seurueita, kun vaikka meidän pienessä salongissa.

Jos tilanne on kuitenkin niin, että haluaisit varata tilan, mutta et ole meidän asiakas, niin sekin onnistuu. Ensin sinun on vaan selvitettävä onnistuuko oman kampaajasi tulla toiseen tilaan tekemään töitä. Tämä on myös kampaajalle huomattavasti mukavempi paikka, kun esimerkiksi ahdas hotellihuone työskennellä.

Klingendahlin kauniissa miljöössä voi myös ottaa kuvia esim kesä aikaan. Jos sua kiinnostaa, niin mulle voi laittaa s-postia umppu@hotmail.com

Tila toimii muuten kampaamo-alan koulutustilana ja koulutukset ovat yleensä arkisin ja hiljasin aika on kesällä, jotenka näitä päiviä on usein helposti saatavilla. Meidän asiakkaat on olleet erittäin tyytyväisiä ja niin myös me kampaajat tähän järjestelyyn.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.