Hae
Prime Life by Umppu

Nyt kannattaa panostaa kotiin

Toinen aalto kolkuttelee ovella, mikä tarkoittaa sitä, että kohta saatetaan taas olla säpissä kodeissamme. Me ollaa lähes koko kesä tehty kotona remppaa ja rakennettu uutta ihan vaan siitä syystä, että ollaan haluttu lisätä omaa asumisviihtyvyyttä. Nyt kun ei reissuja ole hetkeen tiedossa, niin mun mielestä paras tapa sijottaa ne rahat on koti. Me ollaan oltu lähes koko kesä kotona, eikä olla käyty juuri missään. Mää oon aina viihtynyt kotona ja nyt viihdyn entistä enemmän ja aion jatkaa tällä linjalla. Trendeissä on paljon erilaisia tyylisuuntia. Mun koti ei edusta mitään selkeästi, vaan sielä on kaikkea sekaisin. Jokainen huone saa näyttää erilaiselta ja niin ne näyttääkin.

Kun me muutettiin tähän taloon, niin halusin vaaleanpunaisen seinän. Mulle sanottiin, että sää kyllästyt siihen heti, mutta tossa on edelleen. Kun lapset kasvaa voi pikkuhiljaa vaihtaa kalusteita sellaisiksi, kun itse on halunnut. Haluan että meidän koti on kuitenkin sellainen, että kaikkea ei tarvitse varoa kokoajan.

Mää oon tavallaan vähän ihastunut boho tyyliin. Ehkä se kaikki alkoi siitä, kun sisustin Boho studioo. Jotenkin nyt tässä hetkessä tuntuu kaikki puunvärit taas houkuttelevalta ja jotenkin rauhoittavalta. Mää en oo missään suhteessa minimalisti, koska koen sellaisen tyylin itselle jotenkin todella kolkoksi.

Nyt meille muutti ihanat rottinkituolit olohuoneesee, jotka olin alunperin ajatellut meidän takapihalle. Nämä löytyi Eveliinan talosta.

 

Meillä on olkkarin katossa puuparrut ja siksi mikään liian moderni ei tänne kotiin sovi. Oon aina tykännyt sisustaa ja siksi päätinkin perustaa meidän kodille oman instagram tilin @7huonetta. Päivittelen sinne jatkossa enemmän meidän koti juttuja ja remontteja. Sisustaminen on kivaa, kun sitä ei tee pakkomielteisesti tai kilpaile omalla kodillaan. Jos en tee kotona mitään, niin silloin ei mun kotitili myöskään päivity.

Meille on olkkariin tullut myös paljon viherkasveja. Tuntuu että ne sai kamalan kasvupyräyksen alkukesän super auringosta ja voi nyt oikein hyvin. Mää tykkään ihan superisti näistä ollkarin uusista jutuista. Haluan ehkä lisää noita ne. heinätyynyjä, mitkä on hankittu Raffia living verkkokaupasta. Olkkarissa meillä on maalattu tapetti seinässä, jota mietin jossain kohtaa, että revitäänko se pois ja maalataan seinät, mutta katsotaan.

Meidän perheen muut ei oikein ymmärtänyt näitä mun simpukka virityksiä ja naureskeli niille, mutta mä itse tykkään. Tänään mulla olis tarkoitus järjestää Vivianin huone ja tehdä siitä hieman isomman tytön huone. Heitin sieltä jo viime viikolla sallaa jätesäkillisen kaikkea rojua pois ja kiertoon. Mä odotan sitä hetkeä, että tavaroille on omat paikat ja huoneet pysyy siistinä…. Sitä saa kai hetken odottaa..

 

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.