Hae
Prime Life by Umppu

Koulutukset vihdoin käyntiin

Eikai vielä voi puhua syksystä muutakun tulevassa merkityksessä? Mää oon niin onnellinen, että vihdoin pääsen taas kouluttamaan. Viime viikolla oli mun ensimäinen vaalennuskoulutus Blons by Umppu, joita pidän läpi koko vuoden. Toivon sydämeni pohjasta, että säästymme toiselta aallolta ja saamme jatkaa suht normaalia elämää jatkossa. Pidän kaikki vaalennuskoulutukset Tampereella Boho Studiolla. Boholla tulee olemaan syksyn aikana myös muiden yritysten koulutuksia ja sitä tilaa on mahdollisuus vuokrata myös omiin koulutuksiin. Lisätietoja tilasta umppu@hotmail.com

Vaalennuskoulutukset on tarkoitettu ihan kaikille ja sielä keskitytään nimenomaan puhtaan vaalean tekemiseen, mikä on vaalennuksista se kaikista haastavin. Mää itse vaalennan hiuksia lähes päivittäin ja koen sen olevan oma vahvuuteni. Mun koulutuksissa ei ole tarkoitus tehdä mitään mega erikoista, tai töitä mihinkä tarvii assareita, vaan sellaista mikä keskittyy siihen liiketyöhön.

Musta on ihan parasta nähdä ammattilaisten onnistumisia ja lopputukset kyllä puhuu puolestaan. Mulla on itsellä mallipankki, jotenka jos epäröit osallistumista siltä kantilta, että saatko mallin, niin saan hyvin niitä järjestettyä.

Blonds by Umppu koulutuksia:

2.8

14.8

4.9

18.9

9.10

6.11

20.11

Koko syksy tulee olemaan koulutuspainotteinen, sillä kampauskoulutukset lähtevät myös käyntiin. Prime estradan kampauskoulutuksissa olemme kouluttaneet jo satoja kampaajia useiden vuosien ajan. Koulutukset keskittyvät kampauksiin, mitkä on liiketyössä suosittuja. Nopeat tekniikat, milloinka aikaa jää viimeistelyyn. Kierrämme ympäri Suomea keväällä ja syksyllä, jolloinka hieman vaihtelemme kaupunkeja.

Syyskuussa Oulussa olemme kaksi päivää, jolloinka pidän vielä veistoksellisen kampauskoulutuksen meidän yhteisen koulutuksen lisäksi seuraavana päivänä.

 

Syksyllä lähdemme myös kampauskoulutus kiertueelle Prime Estradan kanssa. 

Rovaniemi 21.9

Oulu 22.9 Lisäksi Oulussa 23.9 Updos by Umppu veistokselliset kampaukset

Helsinki/Vantaa1.10

Turku 2.10

Jyväskylä 26.10

Kuopio 27.10

Joensuu 28.10

Koulutukset täyttyvät nopeasti, jotenka oma paikka kannattaa varata ajoissa. Tällä viikolla on taas vaalennuskoulutus sunnuntaina, minne on vielä muutama paikka vapaana. Kouluttautuminen on luovilla aloilla ja tietty ihan jokaisella alalla ehdottoman tärkeää. Jos sitä juurtuu niihin omiin vanhoihin tapoihin, niin niistä on aina vaikea päästä eroon ja silooin harvoin tapahtuu kehitystä. Asiakkaat on tänäpäivänä erittäin tietoisia trendeistä ja tekniikoista ja haluavat paljon uutta. Mää itse koen, että mun on oltava tässä kohtaa asiakasta edellä.

-Umppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.