Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Kello joka sopii meille molemmille

Kaupallinen yhteistyö: Rohje

Mulla näkee todella harvoin kelloa ranteessa ja ihan siitä syystä, että oon aina ollut todella ronkeli kellojen suhteen. Mun ranne on todella pieni ja moni kello on tuntunut jopa jotenkin häiritsevältä. Vaikka tykkäänkin kaikesta kimaltavasta ja koruisesta, niin kellossa en siitä pidä. Nyt ranteessani komeilee Rohjeen Adventurister kello. Tämä on siinä mielessä erikoinen kello, sillä se sopii meille molemmille. Mää tykkään isosta kellonäytöstä, mutta kello ei näytä hassumalta Juusonkaan ranteessa.

Sana Adventurister on yhdistelmä seikkailusta (adventure) ja turistista (tourist). Rohje Adventurister-rannekello on tehty seikkailijoille. Seikkailit sitten lähempänä tai kaukana Etelämantereella, yksin tai yhdessä, kaupungissa tai luonnossa – se sopii sinulle.Inspiraation Rohje Adventurister Antarctica on saanut Etelämantereelta. Rannekello on suomalaista designia ja kello sopii tyyliltään ja ominaisuuksiltaan jokaiselle seikkailijalle.Erona muihin Adventurister-malleihin on lumenisoidut viisarit ja indeksit, jotka helpottavat kellotaulun lukua vähävaloisissa ääriolosuhteissa. Kellon takapuolella on tyylikäs Etelämantereen kartta ja jokainen malli on numeroitu 1-200 järjestysnumerolla.

Antarctica Limited Edition -pakkaus sisältää Suomessa käsintehdyn poronnahkarannekkeen, kuparin värisen mesh-rannekkeen sekä Rohje-aitoustodistuksen. 

 

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: Rohje

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.