Hae
Prime Life by Umppu

Postaus sarja 5 erilaista asua

Kesä tuntuu taas syksyltä ja  täällä mää istun takapihan terassilla ja kuuntelen sateen ropinaa. Hetkeks voi taas laittaa ne hellemekot kaappiin, kun pitää pukea hieman lämpimämpää vaatetta päälle. Nää kuvat on otettu alkukesästä, kun oli hieman viileämmät säät, mutta ne sopii just hyvin näihin keleihin. Mää tykkään tuoda mun persoonaa pukeutumisella esiin ja mun tyyli on todella monivivahteista. Tykkään sitä, että oo jumittunut johonkin tiettyyn tyyliin, vaan voin pukeutua ihan fiiliksen mukaan. Mun pukeutumisessa yks pääpaino on vaatteiden mukavuus. Me käytetään töissä meidän omia vaatteita, jotenka mulla ei oo erikseen mitään työvaatteita. Kotona viihdyn aina verkkareissa. Mun pukeutumunen on rentoa ja tällä hetkellä suht värikästä. Tän hetken suosikki kenkiä on erilaiset lenkkarit, millä oon myös paljon töissä. Kengät pitää olla mukavat jalassa, koska seison lähes kaikki työpäivät ja niille saattaa kertyä pituutta jopa se 12h päivässä.

Mää panostan kenkiin ja asusteisiin, kun. taas vaatteet on usein sellaisia, mitä tykäänn vaihdella useammin. Tässä on 5 erilaista asukokonaisuutta, joilla toivon inspiroivan teitä. Mää ajattelin etten koskaan pukisi päälleni valkoisia farkkuja, mutta toisin kävi ja ne on ollut mulla todella usesti jalassa. Mukavaa materiaalia, mikä joustaa. Jousto farkuissa on mulle ihan ehdoton, koska en tykkää puristavista vaatteista ollenkaan. Oon myös syttynyt erilaisiin hattuihin ja hiuskoristeisiin, joita yhdistelen asuihin.

Vaateet House of Brandon (saatu)

Kengät Louis Vuitton/Chanell/Loboutin

Kuvat Noora Näppilä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.