Hae
Prime Life by Umppu

Kiitos K! olit uskomaton

Kesäkuu on nyt takana ja pakko sanoa, että se oli paras kuukausi vuosiin. Mun ajatukset on muuttunut paljon viimeisten kuukausien aikana, koska korona on pakottanut olemaan kotimaassa ja miettimään. Mää normaalisti matkustan paljon ja tuntuu omituiselta, mutta ensimäistä kertaa mun elämässäni mulla ei ole mikään hinku ulkomaille. En koe sitä tässä kohtaa mitenkään tarpeellisena, koska oon saanut nauttia auringosta ja lämmöstä täällä Suomessa.  Mää oon hiffanut se, että mut saa rentoutummaan oikein kunnolla aurinko ja lämpö, mitä ei pitkään aikaan, tai edes muista koska olisi viimeksi ollut täällä kotimaassa. Se fiilis, kun voit lähtee suoraan ovesta miettimättä, mitä kaikkea pitää olla mukana. Kesäkuu oli aivan uskomaton. aiemmin on jopa ahdistanut huonon sään vuoksi, että kertyykö niitä kesämuistoja tältä kesältä ollenkaan. Nyt niitä on jo aivan mielettömästi, eikä vasta ole kun heinäkuun eka.

Me ollaan touhuttu hirveesti kotona kaikenlaista ja kerronkin teille seuraavassa postauksessa meidän takapihan muokkaamisesta, mikä on ollut ihan kivaa puuhaa. Mää en pidä tänä kesänä ollenkaan lomaa, koska korona ja pakko sitä on kai varautua siihen toiseen aaltoon, kun jengi ei malta pysyä täällä kotimaassa, vaan on hakkaamassa lentokentän ovia ”joko pääsee”…. eikä noudata suositeltua karanteenia sen jälkeen.

Lomaillaan sitten vaikka alkuvuodesta ja haaveena olisikin mennä pariks viikoks mahdollisesti sinne Dubaihin, mutta saa nähdä minne tilanne kehittyy. Tää on mun eka kesä vuosiin, että oon vaan täällä ja se on osoittaunut kivaksi vaihtoehdoksi. Toki sää on aina se yks ja sama kysymysmerkki, mutta jos tulevaisuudessa on tälläistä, niin mieluusti vietän kesäni kotimaassa.  Ja uskokaa tai älkää, niin tänä kesänä aioin antaa vielä mahdollisuuden kotimaanmatkailulle ja siitäkin tulossa tänne lisää.

Kuvat Noora Näppilä

asu House of Brandon *saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.