Hae
Prime Life by Umppu

Tyylille uskollinen myös urheillessa

*Sisältää mainoslinkkejä

Osta mallistoa Täältä*

Biancaneven uusi mallisto on julkaistu ja se on jotain aivan käsittämätöntä. Mää oon aina tykännyt ilmaista itseäni pukeutumisella. Käytän paljon mustia vaatteita, mutta tykkään että niissä on sitä jotain. Tykkään yhdistellä erilaisia materiaaleja ja tekstuureita. Mää oon luottanut urheiluvaatteissa Biancaneven tyyliin alusta asti ja käyttänyt näitä vaatteita treenatessa ja vapaa-ajalla jo vuosikaudet. Uusin mallisto on jotain uudenlaista ja uniikkia urheiluvaate rintamalla ja just tästä mää tykkään. Mää ehkä oon muutenkin aina halunnut jollain tapaa erottua massasta ja nyt voin tehdä sen myös urheillessa.

Uusimassa collectionissa yhdistyy käytännöllisyys, sporttisuus, muoti, rohkeus, naisellisuus, seksikkyys ja tyylikkyys. Mulla on vaatekaapissa hyvin paljon mustaa ja valkoista, mikä tarkoittaa vielä sitä että mallistossa yhdistyy mun kaks suosikki väriä. Kaikkia vaatteita voi yhdistellä, sillä musta ja valkoinen sopii hyvin keskenään yhteen.

Mää mietin kaks kertaa kun ensiks sovitin näitä vaatteita että kyllä vai ei. Sitten mietin uudestaan ja rakastuin. Vaatteet tuntuu päällä todella mukavilta ja varsinkin näillä helteillä toimii erittäin hyvin kuumasssa kelissä. Tykkään tästä mallistosta siks, koska se on jotain ihan erilaista. Mää tykkään aina kakikesta uudesta ja erilaisesta.  Mää haluun näillä mun kuvilla inspiroida muita ja pukemaan rohkeasti sellaisia vaatteita mistä juuri itse pitää.

Mulle tärkeitä ominaisuuksia urheiluvaatteissa on käytännöllisyys. Oon pitänyt näitä treenatessa salilla ja lenkillä ja tuntui siltä, että vaatteita ei ollut ollenkaan päällä. Ei tarvi nykiä tai kiskoa mitään. Tykkään myös aina korkeavyötäröisistä housuista, enkä muita käytäkään. Topit oli napakoita, Mää en myöskään halua että vaatteista näkyy kaikki muhkurat ja sitä ongelmaa ei näissä myöskään ollut.  Uutta mallistoa pääset ostamaan TÄÄLTÄ* 

 

 

3 kommenttia

  1. Jertta kirjoitti:

    Ihan mielettömän hienot kuvat ja upea sinä! Onko sulla edelleen hiusten pidennykset? Miten saat hiukset noin hyvin ponnarille ettei pidennyskohdat näy? 🙂

  2. Sl kirjoitti:

    Kauniita vaatteita ja kaunis malli! ? Itselleni nuo housut ovat ehkä liian rohkeita, mutta nuo topit vaikuttavat kivoilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.