Hae
Prime Life by Umppu

Oon niin syntynyt väärään maahan

Tässä meidän kesää kännykkäkuvina. Joka kerta kesällä mulla tulee se fiilis, että oon niin syntynyt väärään maahan. Miten sitä ihminen voi niin rakastaa kesää. Mulle on aivan sama kuinka kuuma on ja vaikka aurinko paistais läpi yön, niin ei haittais ollenkaan. Ja edelleen kiitos korona, koska mulla ei oo kesälle oikeastaan mitään suunnitelmia, jotenka voi ihan extempore tehdä ja nauttia asioista just silloin kun sua huvittaa.

Mää oon ihan fiiliksissä lenkkeillyt melkein joka päivä. Ollaan tehty päähänpistosta sangriaa, uitu, syöty, otettu aurinkoa ja puuhasteltu kotosalla. Musta tuntuu muutenkin että oon vihdoin taas niiden vauva vuosien jälkeen ihan oikeesti herännyt eloon ja oon taas se normaali oma itseni, mikä oli vuosia jopa kadoksissa. Kyllä se valvominen tekee ihmeitä ihmiselle ja ei niinkään missän suhteessa positiivisessa mielessä. Mää oon niin jo tottunut tähän ja välillä oikein mietin, että haluan pitää mun elämäni tälläsenä. Ihanaa kun oikeesti vapaapäiviä, kuten normaaleilla ihmisillä, eikä sellaisia, että juokset suoli pitkällä paikasta A paikkaan B minuutti aikataululla.

Mää oon nukkunut päikkärietä välillä takapihan terassilla ja ihan vaan ollut. Pakko taas sanoa, kuinka se äiti oli taas oikeassa, kun sanoi mulle nuorimmaisen synnyttyä, että kyllä se kolmen vuoden päästä helpottaa ja niin se helpotti. On ihanaa, kun lapset leikkii keskenään ja joskus voin jopa istua ihan omissa ajatuksissani makkarissa. Mulle on ollut aina tosi tärkeetä, että saan palautua töistä. mulla on tosi harvoin illalla mitään ohjelmaa, jollei lasketa reeni kuskauksia, mutta muuten. Mää en puhu oikeastaan koskaan kotona puhelimeen, koska puhun työkseni kaiket päivät. On ollut oikeesti niin pysäyttävää elää tässä hetkessä, koska tulevasta ei meistä kukaan tiedä vielä mitään.

 

Me ollaan syöty yhdessä aamupalaa ja nautittu niistä hitaista aamuista. Käyty lenkillä ja ihasteltu luontoa. Vaikka rehellisesti sanottuna töissä on ihan julmettu kiire ja listat paukkuu, niin jotenkin nää päivät ilman töitä on saanut ihan uuden merkityksen. Uskotteko että mää oon ihan oikeesti pysähtynyt ja ja toivon että voin olla edes jollekkin esimerkki siitä, että aina ei tarvi sykkiä ja välillä voi ottaa ihan rennosti ja olla vaan.

Nyt on tuksukin kaivettu taas esiin ja ajattelin alkaa kulkemaan skootterilla taas töihin, jos tälläistä keliä on jatkossakin. Mulla on ekaa kertaa Suomessa ollessani sellainen fiilis että voishan sitä täälläkin kesää viettää, toki se vaatii sen täydellisen kesäsään eikä värjöttelyä grillikatoksessa toppatakissa.

-Umppu

3 kommenttia

  1. suvimaarit kirjoitti:

    Olen niin samaa mieltä, että olen syntynyt väärään maahan! Just kirjoitin löhes samaa blogiin! Kesä on vaan niin kaunis ja ihana elää! Ihania kesäkuvia ja ihanaa kesää teidän perheelle ? Maarit/Arjen suklaasuukkoja

  2. Anni kirjoitti:

    Onpa ilahduttavaa lukea näitä sun fiiliksiä 🙂

  3. Maija Tauriainen kirjoitti:

    Olet ihana ja inspiroiva nainen! Hyvää kesää teidän perheelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.