Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Kesän ehdoton! Kuoriva jalkanaamio

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Kesä on alkanut ja sandaalit saa kaivaa esiin. Monella tuppaa vaan olemaan ongelmana kuivat kantapäät, jotka ei näytä kovinkaan kauniilta. Mää seison kaikki päivät töissä ja mun jalat on tosi kovilla. Käyn säännöllisesti jalkahoidossa, mutta silti jalat kuivuu koska pakko myöntää, että en muista rasvata niitä. Pitäisi ottaa ihan tavaksi aina iltaisella rasvata jalat kunnolla, jotta ne pysyisi hyvän näköisenä. Yllä olevassa kuvassa on lähtötilanne, jota ei kyllä enää rasvaaminen pelasta. Ensin on saatava jaloista kuiva ihosolukko pois, jonka jälkeen rasvausoperaation voi aloittaa.

ennen kesää mulle on muodostunut jo rutiiniksi tehdä Maybeautyn kuoriva jalkanaamio. Se on niin helppo tehdä ja tulokset todellakin puhuu puolestaan. Naamio on helppo käyttää ja tuntuu jaloissa aivan ihanalta. Ensiksi aloitetaan jalkakylvyllä, mitä toistetaan joka päivä viikon ajan. Laita jalat lämpimään veteen noin 10min ja kuivaa ne huolellisesti. Avaa naamiopussi ja laita naamiosukat molempiin jalkoihin. Itse tykkään laittaa sukat siihen päälle. Naamio saa vaikuttaa 90min jaloissa, jonka jälkeen jalat huuhdellaan ja hoito on tavallaan valmis.

Joka päivä naamioden jälkeen hemmottele jalkojasi 10-15min jalkakylvyllä. Pikkuhiljaa kuollut ihosolukko alkaa kuoriutumaan jaloistasi. Kannattaa miettiä milloinka hoidon. tekee, sillä lopullinen tulos näkyy noin 7-10vrk jälkeen. Jalkakylpy on ehdottoman tärkeä ja sillä vältellään sitä ettei jalkojen iho ”pöllyä” esim kenkiin.

Jalkanaamio hoitaa jalkojen ihoa. Se poistaa kovettumia ja halkeamia jaloista. Ihosta tulee pehmeä kun hoito on valmis ja jalat on valmiina sandaaleille. Pitää silti muistaa rasvata jalkoja säännöllisesti, jolloinka hoidon vaikutus kestää huomattavasti pidempään.  Mää itse tykkään, että mun jalat näyttävät läpi kesän kauniilta ja hoidetulta. Jalkakylpy tuntui myös todella hyvältä pitkien työpäivien jälkeen ja ajattelin ottaa sen ihan jokapäiväiseksi rutiiniksi.

Vitsi mää oon niin fiiliksissä tästä ilmasta ja aurongonpaisteesta etten olis uskonut kuinka hyvältä se tän korona ajan jälkeen tuntuu. Jotenkin ihmiset on herännyt vihdoin eloon ja on jotenkin paljon onnellisempia. Oon myös huomannut, kuinka jengi haluaa piristää itseään erilaisialla hoidoilla, koska pitkän karanteeni ajan jälkeen on ihana tehdä asioista, mistä tulee hyvä mieli.

Nyt sulla on mahdollisuus tilata itsellesi The Fantastic foot mask edullisempaan hintaan. koodilla feetprime. 

Tästä klikkaamalla saat tuotteet -30% . Koodi on voimassa 30.6.2020 asti

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.