Hae
Prime Life by Umppu

Olen koukussa botoxiin

Mulle mun kasvot on hyvin tärkeä asia. Olen lähes aina pitänyt erityistä huolta kasvojeni ihosta. Mun kasvot on tavallaan myös osittain mun työväline ja lisäksi työssäni mun naaman edessä on aina peili lähestulkoon sen 12h päivässä. Ihmiset on kovia arvostelemaan toisten ulkonäköä ja ainakit itse olen saanut siitä osani vuosien varrella. Enemmän mua on haukuttu rumaksi, kun kauniiksi…. Ulkonäkö on asia minkä saamme tai emme. Onneksi nykyään on erilaisia pientoimenpiteitä, millä sitä voi muokata. Jokainen on täysin vapaa muokkaamaan omaa ulkonäköään kuten haluaa, kunhan on itse tyytyväinen, eikä tee sitä vain miellyttääkseen muita.

Mulla on aina ollut korkea otsa. mulle se ei ole koskaan ollut mikään ongelma, mutta muille ihmisille senkin edestä :). Mun kasvojen iho on aika rasvaton ja siksi siinä näkyy rypyt aina herkemmin. Henkilökohtaisesti mulla ei ole mikään ongelma se, että vanhenen. Haluan kuitenkin hieman hidastaa kasvoillani vanhenemisen merkkejä. Mulle on reilu parikymppisestä asti laitettu botuliinia. Ei suinkaan huuliin, kuten moni asiasta täysin tietämätön usein kommentoi esim julkkiseten ulkonäköä (kivat botox huulet)… Mulle on laitettu botuliinia otsaan, silmäkulmiin ja kulmakarvojen väliin. yleensä olen käynyt noin pari kertaa vuodessa sitä laittamassa, sillä kun sitä käyttää pidemmän aikaa, niin tarve ei ole ollut jatkossa niin suuri.

On kyse sitten mistä tahansa pistoshoidosta omasta mielestä liika on aina liikaa. Mulle on moni sanonut että miten sulla on noin vähän ryppyjä ja kun sanon että käytän botoksia, niin ne hämmästyy ja sanoo että en olis uskonut.  En ole koskaan halunnut sellaisia kasvoja, ettei ne liiku ja ilmeet ei erotu. mulla on todella ihana ja taitava pistäjä Kaitsu Plastikkakirurgia W:ssä Tampereella jota voin todella mielelläni suositella. Kaitsu on plastikkakirurgian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Kaitsu on myös muotoillut mut huulia nyt ensimäisen kerran ja vuosien jälkeen olin ensimäistä kertaa niihin täysin tyytyväinen. Inhoan huulissa sellaista ankkamaisuutta, vaan haluan että ne on luonnolliset.

Mitä huuliin tulee, niin niitä on myös vuosien varrella täytetty muutaman kerran. Mulle on usein laitettu noin kolmen vuoden välein, koska haluamani lopputulos ei ole töröhuulet vaan täyteläiset huulet. Mää itse ajattelen että lopputulos on silloin kaikista onnistunein, kun ihmiset sanoo, että näytätpä sää freesiltä tai kauniilta, kun taas vaihtoehtoiseti ”mitä sun naamalle on taopahtunut”.

Pistoksiin jää helpoti koukuun, kuten itsekkin. Mää kuitenkin ajattelen sen niin, että jos siitä tulee mulle itselle hyvä mieli, niin mitä sen on väliä. Mää  suosittelen käymään aina osaavalla ammattilaisella, joka osaa sanoa sulle, koska on hyvä tulla seuraavan kerran. Mää itse oon jopa hieman huolissani nuorista naisista, jotka on koukussa huulien täyttämiseen ja niitä vaan täytetään ja täytetään ja koolle sokaistutaan. Monista näkyy jo pitkälle, kuinka täyteaine on ns. paakkuntunut huuliin ja ne on epämuodostuneen näköiset. Osaavilla ammattilaisilla on myös olemassa aine, millä saa sulatettua vanhat täytteet, jonka jälkeen huulet voi muotoilla uudelleen. Mulle tehtiin nyt ensimäisetä kertaa huulet niin, että aine laitettiin yhdistelemällä pistos ja kanyylitekniikkaa. Tietysti työ tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti, mutta tähän olin todella tyytyväinen. Botuliinin laittaminen ei tunnu mitlää ja tällä kertaa ei myöskään huulien laittaminen sattunut. Toki ne puudutettiin ensin.

Mää oon aina ajatellut, että jos sua jokin asia häiritsee ja sulla on mahdollisuus tehdä sille jotain, niin tee jos se parantaa sun elämänlaatua.

-Umppu

7 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Se on vaan jotenkin hassun näköistä et otsa on aivan sileä mut silmäkulmissa ryppyjä kuitenkin.

 2. Ulla kirjoitti:

  ”Jokainen on täysin vapaa muokkaamaan omaa ulkonäköään kuten haluaa, kunhan on itse tyytyväinen, eikä tee sitä vain miellyttääkseen muita.”

  ”Mää itse ajattelen että lopputulos on silloin kaikista onnistunein, kun ihmiset sanoo, että näytätpä sää freesiltä tai kauniilta, kun taas vaihtoehtoiseti ”mitä sun naamalle on taopahtunut”.

  Ei tämä ole nyt mitään ilkeilyä Ulla, älä käsitä väärin. Mun mielestä nuo tekstit on vaan ehkä vähän ristiriidassa vai tulkitsinko tekstiä ihan väärin 😉
  Haluat siis kuitenkin, että MUUT ihmiset sanovat sinulle näyttäväsi kauniilta mielummin kuin kauhistelevat ulkonäköäsi. Koska ethän sinä käy kauneusleikkauksissa muiden ihmisten mielipiteiden takia? Ainoastaan itsesi takia…
  Kauhistelit myös nuoria naisia, joilla täytteiden laitto huuliin menee mielestäsi liiallisuuksiin. Että pitäisi pysyä kohtuudessa. No eikö ole pääasia, että he ovat tyytyväisiä? Viis muiden mielipiteistä? Koska he tekevät sen ainoastaan itsensä takia, eivät muiden. Ei siis kauhistella heitäkään.

  Mä itse olen käynyt päässäni sellaisen pienen taistelun aikoinani…mun ulkonäköä on loukattu ja se on jättänyt tosi syviä haavoja. Joskus ajattelin peilin edessä että ei helvetti. Jos vaan käyn täyttää nää tissit niin mun elämä paranee huimasti. Ahdisti katella muiden täyteläisiä rintoja ja olin niistä niin kateellinen että se alkoi käydä jo pääkoppaan. Koin olevani jossain naisten välisissä kauneuskilpailuissa, joissa miehet laittaa meitä paremmuusjärjestykseen. Aina näin jollain toisella naisella sitä, mitä mulla ei ollut. Kaikki olisi ollut vaan niin helppoa, kun olisin mennyt kirurgille ym hoitoihin. Olisi varmaan ahdistus lähtenyt sillä. Näin ajattelin. Kunnes tajusin, että mä OIKEASTI RIITÄN JUST TÄLLAISENA itselleni ja nimenomaan muille. Voisin kirjoittaa tästä enemmänkin, mutta tarkoitus oli vaan sanoa se, että itse ainakin olisin lähtenyt kauneustoimenpiteisiin AINOASTAAN muiden ihmisten mielipiteiden vuoksi, en itseni. Voisin kuvitella, että aika moni muukin nainen ajattelee samalla tavalla kuin minä. Tai ehkä sitten olen vain ainoa laatuani? Voihan se tietysti olla niinkin.

 3. Ulla kirjoitti:

  Lisään vielä sen, että tämä nykyajan meno ei todellakaan ole meidän naisten vika. Itselläni ainakin on sellainen kokemus, että jo pienestä pitäen minut on ”aivopesty” siihen, että on oltava nätti ja laiha. Tätä painotetaan joka paikassa, ihan joka saatanan paikassa mihin tyttö vaan katsoo tai kuuntelee. Esimerkiksi miehet ihastelevat suureen ääneen niitä kauneimpia naisia ja ihan häikäilemättömästi haukkuvat, jos jollain tytöllä on leveä perse ja antavat näin ymmärtää, että olet hyväksytty ja arvokas, kun olet nätti, rintava ja hoikka. Ikään kuin meidät laitettaisiin johonkin missikisoihin jo syntyessämme, vaikka emme edes halua. Koita siinä sitten ”kilpailla” niillä avuilla, jotka olet geenilotossa saanut. Me naiset kilpaillaan keskenämme, koska näin meidät on opetettu. Onneksi näistä kilpailuista voi jättäytyä pois. Meidän naisten ulkonäön merkitystä korostetaan iiiiihan liikaa verrattuna miehiin. Se on epäreilua. Anteeksi avautuminen, mutta kyllä tässä yhteiskunnassa on oikeasti jotain vikaa, jos jo parikymppiset tytöt muokkaa hulluna itseään. Ja miehet arvostelee.

 4. JaanaKoo kirjoitti:

  ”Jokainen on täysin vapaa muokkaamaan omaa ulkonäköään kuten haluaa, kunhan on itse tyytyväinen, eikä tee sitä vain miellyttääkseen muita.”

  ”Mää itse ajattelen että lopputulos on silloin kaikista onnistunein, kun ihmiset sanoo, että näytätpä sää freesiltä tai kauniilta, kun taas vaihtoehtoiseti ”mitä sun naamalle on taopahtunut”.

  —–
  “Ei tämä ole nyt mitään ilkeilyä Ulla, älä käsitä väärin. Mun mielestä nuo tekstit on vaan ehkä vähän ristiriidassa vai tulkitsinko tekstiä ihan väärin ?“

  Mun mielestä nimimerkki Ulla tulkitsi nimenomaan nyt väärin ? Ajattelin itse ainakin Umppu sinun tarkoittavan, että lopputulos on onnistunut sillon kun muut tavallaan eivät edes huomaa mitään tehdyn ❤️ Eli että kehuvat freshiksi ilman, että osaavat edes ajatella pistoshoitoa otetun, lopputulos on niin huomaamaton mutta silti ”ilmettä kirkastava”?

  Kun taas monella pistoshoidoilla ulkonäön ehostaminen on mennyt hieman yli, paistaa kilometrien päähän ja ensimmäinen ajatus voi olla ”Että mitä sun naamalle on tapahtunut?”

  Ja Umppu täytyy myöntää, että en ikinä olis osannut arvata sulle tehdyistä toimenpiteistä ? Juuri niin luonnollinen ja raikas lopputulos, joten oon vaan aina aatellut sinulla olevan hyvät geenit ?

 5. Botox kirjoitti:

  Hyvä kirjoitus aiheesta ja mielestäni sun look Umppu on nimenomaan fresh!
  Itse täytän tänä vuonna 31 ja mietin ekojen botox pistosten ottamista nimenomaan otsan alueelle. En ota niitä kenenkään muun vuoksi, puhtaasti sen vuoksi, että itseäni häiritsee tiettyjen juonteiden muodostuminen, koen, että näytän inan väsyneemmältä kuin oikeasti olen.

  Mutta täyteaineet, botoksit, kauneusleikkaukset yms. ei valitettavasti taida korjata kenenkään huonoa itsetuntoa, se pitää korjata muulla tavoin ja sitten voi ehostaa itseään kuten tykkää 🙂 Toivon, että tässä kohtaa ammattilaiset miettisi miten paljon täyteaineita laitetaan kerralla ja miksi se asiakas niitä täytteitä haluaa, jotta ei päädytä siihen lopputulokseen, jossa asiakkaalle tapahtuu liian suuri muutos kerralla ja asiakas kokee, että hänen kasvonsa yms. on pilattu.

  Pystyisin itse elämään myös ilman botoksia, ikääntyminen on normaali prosessi, se kuuluu elämään. Markkinoilla ei vain taida olla yhtään voidetta, joka silottaisi ryppyjä kunnolla. Kuminaama minä en halua olla, mutta on ikävää näyttää 31 vuotiaana lähemmäs 39 vuotiaalta. Ja jos voin hiukan ehostaa itseäni näin, niin miksen tekisi niin, jos piristää omaa mieltäni!

  • primebody kirjoitti:

   Kyllä olet ihan oikeassa. Ammattilaisen pitää pystyä sanomaan asiakkaalle mikä näyttää vielä hyvältä eikä vaan rahanhimoissa tehdä työtänsä. Onhan ne asiakkaat käveleviä käyntikortteja

 6. Anna kirjoitti:

  Oletko koskaan ajatellut, että kun täytteitä ottaa silloin tällöin vähän niin sitä saattaa itse turtua niihin muutoksiin, eikä huomaa sitä eroa siihen täysin luomuun? Esimerkiksi jotkut tietyt muutokset, joita ei itse välttämättä huomaa, saattavat näkyä muille todella selkeästi. Kirjoitit, ettet halua sellaisia kasvoja, jotka eivät liiku. Omaan silmään ylähuulesi näyttää puhuessasi juuri siltä, että sitä on täytetty liikaa ja huulen liikkuvuus on olematon. Joku joskus aiemmin kommentoi, että kun puhut, näytät Jutta Larmilta. Olen samaa mieltä, koska molemmilla on täytetty ylähuuli. Ja sen vaan huomaa. Halusi tai ei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.