Hae
Prime Life by Umppu

Kuukauden kauneustuotteet. Uus postaussarja

*Sisältää mainoslinkkejä

Mää päätin aloittaa uuden postaussarjan, missä esittelen mun omasta mielestä hyväksi havaittuja kauneustuotteita mitä olen testaillut ja minkä takana voin hyvillä mielin seistä. Ensimäisenä tuotteena kerron Ida Warg itseruskettavasta* vaahdosta. En ole käyttänyt itseruskettavia pitkään aikaa, koska en halua näyttää oranssilta. Mulla on myös aika kuiva iho ja usein itseruskettavat alkaa kutiseen iholla ja en kestä sitä hajua mikä siitä tulee. Tästä sarjasta vaahto oli ehdottomasti mun suosikki. Levitin itseruskettavan levityskintaalla. Tuote kuivui nopeasti ja jätti ihon pehmeäksi. E kutissut ja tuoksu oli erittäin mieto, eikä iho juurikaan tuoksunut seuraavana päivänä. Tuote myös kului tasaisesti iholta eikä tullut mitään laikkuja. Saatavilla on kahta eri tummuutta ja mulla oli se vaaleampi testissä. Tuote on myös 100 vegaani ja tuoksuton.

Seuraava kauneustuote on Physicians formula Butter Bronzer. Voidemaine aurinkopuuteri, missä on aivan taivaallinen kookoksen ja kesän tuoksu. Tuotteessa on erittäin hyvä pigmentti ja levityy samettimaisesti iholle. Olen testannut meikkivoiteen päälle, sekä puuterin päälle ja toimii mollemin tavoin. Rasiassa on pohjassa peili ja pieni levityssivellin, mutta itse olen käyttänyt isoa puuterisivellintä. Mää itse tykkään meikeistä, missä on tuoksu mukana ja kun tätä laittaa tulee ihan super kesä fiilis.

 

Kolmantena tuotteena on Revita Lash ripsiseerumi*. Olen käyttänyt vuosien saatossa erilaisia seerumeitä, mutta tämä on aivan ehdottomasti numero1. Olen ollut ilman ripsiä nyt useamman kuukauden ja käyttänyt ripsiseerumia päivittäin aamuin ja illoin ja mun ripset on tällä hetkellä aivan julmettoman pitkät. Päätinkin etten laita ainakaan hetkeen ripsiä, vaan oon näillä omillani, koska näissä on nyt aivan super pitkä pituus ja tuuheus. Ripsiä on aika vaikeaa kuvata, mutta jos seuraatte mua instagramissa niin sieltä näette videoista miltä ne näyttää.

Tuote on todellakin hintansa väärti. Mulla on ollut tuote kovassa käytössä ja siitä on edelleen varmaan puolet jäljellä. Kun saavuttaa halutun pituuden ja tuuheuden voi tuotteen laittoa vähentää ja käyttää sitä ns. ylläpitävänä tuotteena. Kun tuotteen aloittaa pitää aina hetki odottaa, että ripsi kasvaa. Ripsen kasvuikä on 60-90 vuorokautta. Noin 2kk käytön jälkeen tulokset huomaa todella selkeästi.

Viimeisenä haluan esitellä essencen Epic Sunset paletin. Mää oon käyttänyt vuosia Huda Beautyn luomiväripaletteja, koska niissä on todella hyvä pigmentti. Sain testiin tämän paletin ja olin todella yllättynyt. Tuotteessa on todella runsas pigmentti ja olin aivan yllättynyt, kuinka hyvä ja kestävä meikki tällä tuli. Tykkäsin myös siitä että paletissa on valo ja varjo ja todella runsaasti erilaisia värejä. Mattaisia ja nudeja. Tästä on muodostunut ihan yks mun lempi paleteista.

 

Kicksissä on osaa näistä tuotteista saatavilla. Ostoksille pääset Tästä*

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.