Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Uskomaton tulos pelkällä hoidolla

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

Uskatteko, että yllä olevissa hiuksissa on tehty ainoastaan hiuksille kunnon hoitokäsittely? Ammattilaisena oon aika nisro erilaisille hiustuotteille, mutta aina oon valmis kokeilemaan uutuuksia. Maybeautyn hiustuotteet on mulla kotonakin välillä käytössä ja näiden tuotteiden takana voin todellakin seistä. Tuotteet on todella laadukkaita, enkä pääse yli niiden ihanasta, jopa hieman seksikkäästä tuoksusta.

Mää esittelen teille nyt Maybeautyn 4-vaiheisen rutiinin, millä saat hiuksesi puhtaaksi, pehmeäksi ja niitä on helpompi käsitellä. 4-vaiheinen hoito, joka on suunniteltu jälleenrakentamaan hiuksesi keratiinin, proteiinien, kollageenin, sekä argan-, manteli-, oliivi- ja pellavansiemenöljyn avulla. Nämä tehoaineet sisältävät rakennus- ja ravinneaineita , joita hiuksesi tarvitsevat. Lopputuloksena saat silkkisen pehmeät ja helposti käsiteltävät hiukset, jotka on suojattu jokapäiväisiltä vaurioilta.”

Vaihe 1

Shampoo: Itse suosittelen aina tekemään shampoolla kaksi vaahdotusta. Ensimäisellä vaahdotuksella pestään hiuksesta muotoilutuotteiden jäämät, ilmasta kertynyt lika ja toisella vaahdotuksella pestään hiuspohja puhtaaksi. Tämä syväpuhdistava shampoo tuntuu hiuksissa erittäin hyvältä, eikä tee hiuksia takkuiseksi.

Vaihe 2

Hoitoaine: Hoitoaine hoitaa hiuksiasi ja tekee niistä pehmäet ja helpot käsitellä. Hoitoaine levittyy hyvin hiuksiisn ja siinä on jopa huumaava tuoksu. Hoitoaine kannattaa levittää aina myös hiuspohjaan, joilloinka hiuspohja saa hoitoaineen kaikki ravitsevat aineosat ja kosteuttavat tuotteet.

Vaihe 3

Hiusnaamio: Naamio tulee ihanassa naamiopussissa. Pussi kannattaa kiinnittää turbaanimaisesti hiuksiin. Naamio tekee hiuksista aivan uskomattoman pehmeet, muttei kuitenkaan raskaista. Koostumus imeytyy syvälle korjaamaan sekä jälleenrakentamaan hiustasi. Anna vaikuttaa noi 30min ja huuhtele runsaalla vedellä. Hoito-osuus on tavallaan tässäkohtaa valmis ja seuraavaksi siirrytäänkin hiusten viimeiseen vaiheen.

Vaihe 4

Hiusseerumi: Tämä ultrakevyt seerumi on hiustesi päivittäinen pelastus. Seerumi vähentää hiustesi pörröisyyttä ja tekee niistä helpommat käsitellä. Samalla se ravitsee hiustasi syvältä, jättäen hiuksesi silkkisen pehmeiksi ja helpoiksi muotoilla. Seerumi on ihanan kevyen tuntuinen hiuksissa ja siinä on oikein hyvä selvitysteho. Moni seerumi on hyvin raskasta tavaraa ja se saattaa tehdä hennoistakin hiuksista jo valmiiksi likaisen tuntuiset, mutta tämä ei ole sitä.

Toteutin tämän 4-vaiheisen hoidon asiakkaalleni, sillä silloin mun on helpompi saada teille realistinen kuva näytille ja ainakin itse tunnen sen eron paremmin. Mulla on itsellä teippipidennykset ja myös siitä syystä halusin jättää naamio osuuden väliin. Muuten kaikki tuotteet sopii myös pidennyshiuksille, sillä olen testannut. Nyt jos koskaan kaikki tarvitsee hieman hemmottelua etätöiden lomaan ja tässä on just sulle sopiva hoito setti.

Nyt sulla on mahdollisuus tilata itsellesi tuotteet -30% edullisemmin  https://maybeauty.fi/primerr 

Koodi on voimassa 28 vrk ja päättyy 8.6.2020

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.