Hae
Prime Life by Umppu

Mitä uutta Balmainilta

Vihdoin on saapunut Suomeen Balmainin uudet ss20 kevät kesä collectionin tuotteet, joita on pian saatavilla Balmain liikkeistä. . Itse trendikoulutus tosiaan piti olla Dubaissa maaliskuussa, mutta se peruttiin koronan takia ja se jäi nyt multa opiskelematta, mutta tuotteet alkavat pikkuhiljaa rantautumaan Suomeen, mutta niitä on rajoitetusti. Mää tein mun ig-tv:seen nopean briiffin näistä tuotteista, jotenka kannattaa käydä katsomassa se, jos haluatte hieman enemmä syventyä näihin uutuuksiin.

Tää on ihan mun lemppari collection joka hurmas mut säpöydellään ehdottomasti. Mää itse tykkään siitä, että Balmain brändinä on ainut muotibrändi, kenellä on itseasiassa olemassa hiuskosmetiikkaa. Balmain on viimeisten vuosien varrella panostanut ihan uskomattoman paljon myös erilaisiin hiusasusteisiin ja se mikä tekee niistä vielä uniikimman on se, että niitä on saatavilla vain kampaamoista.

Tän kevään ja kesän värit on pelkkää pastellia. Kokoelmasta on saatavilla erilaisia pinnejä, pantoja ja hiusklipsejä. Yks mikä on mun ehdoton suosikki on pinkki johdoton suoristusrauta, mikä toimii latauksella ja siinä on aivan mieleton beautybagi, missä sitä voi kantaa mukana. Balmainin tuotteita on saatavilla  Balmain kampaamoista ympäri Suomen. Mää olen itse työskennellyt Balmainilla jo useamman vuoden ja olen ollut enemmän, kuin tyytyväinen  tuotteisiin ja koko brändiin.

Balmainin sarja on laaja ja kattava ja se sisältää kaiken tarvittavan liittyen hiuksiin. Mää oon jotenkin ihan fiiliksissä näistä kaikista herkuista ja vielä etenkin siitä, että nyt sain  mun lemppari harjan myös Balmainin valikoimiin ja vielä herkku pinkkinä. Tykkään brändissä myös siitä, että se tekee todella vahvaa yhteistyötä muodin parissa ja nämä tyypit Balmainin takana luo sitä muotia. Koko Balmain perhe maailmalla on ihan uskomatonta sakkia ja harmi, kun en päässyt heitä jälleen kerran tapaamaan.

Koulutus siirrettiin syksyyn, mutta saa nähdä kuinka esimerkiksi matkustamisen käy, kun maailmalla on vallitseva korona tilanne. Balmainin trendikoulutuksiin tulee aina ympäri maailman kampaajia opiskelemaan. Koulutuksessa olijat jakavat sitten tietonsa omiin maihin ja siksi ehkä tässä tilanteessa voi olla että koulutusta joudutaan vieläkin siirtämään, eikä kukaan vielä tiedä missä se esimerkiksi pidetään.

Jos tilanne on päällä vielä kesälläkin, niin voinpa sitten istuskella omalla terdellä nämä ihanat hiusasusteet päässä juoden lasin kuplivaa ja kippistää elämälle. Eihän tässä tilanteessa oikein muutakaan voi tehdä <3

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Anu kirjoitti:

    Hitto, kuinka ihanan näköisiä tuotteita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.