Hae
Prime Life by Umppu

Verkkokoulutukset! Nyt ne on ulkona!

*Sisältää mainoslinkkejä

Tässä kevään aikana suunnitelman on elänyt ja muuttunut oikeastaan kokoajan. Mulla oli tarkoitus viettää todella intensiivinen koulutusrupeama, mutta toisin kävi, koska korona. Ehkä mahdollisesti koko kesä menee kouluttaessa kevään sijaan, mutta sen näkee myöhemmin. Mää oon jo muutama vuosi sitten tehnyt meidän alalle Suomen ensimmäiset verkkokoulutukset kollegani Hannan kanssa. Kun niitä teki niin ymmärsi sen, että kokoajan on tuotettava. lisää materiaalia koulutuksiin ja siinä hetkessä meidän aika ei vaan tuntunut riittävän sen asian kehittämiseen. Laitettiin meidän yhteiset koulutukset kokonaan holdiin ja päätettiin keskittyä sen sijaan livekoulutuksiin kiertämällä ympäri Suomea.

Ajatus kuitenkin siitä on kytenyt mielessä jo pitkään ja päätin, että haluan tehdä koulutuksia verkkoon, koska esimerkiksi yksin Suomen kiertäminen ei houkuttele yhtään ja suurimman osan omista koulutuksistani pidänkin omassa koulutustilassani Bohossa.  Mun koulutukset keskittyy verkossa aluksi vain kampauksiin. Mahdollisesti lisään sinne vaalennuskoulutuksen, jos saan sen jotenkin järkevästi suunniteltua.

Näissä mun koulutuksissa on eri tasoja. Löytyy ykköstaso niille, jotka kokevat ylipäänsä kampaamisen haastavaksi tai ei tee kampauksia juuri ollenkaan. Ykköstaso sopii myös niille, jotka haluaa vaan oppia kampaamista, eikä siihen tarvita mitään alan koulutusta.  Tasolla kaksi tehdään jo hieman vaikeampia kampauksia ja tasolla kolme on jo haastavammat veistoksellisetkampaukset. Toivon, että näistä koulutuksista on monelle hyötyä ja ne ketkä ei pääse tulemaan paikan päälle voi opiskella kotona.

Mulle kampauksien tekeminen on tällä hetkellä terapiaa. Nautin siitä suuresti ja mielelläni autan ihmisiä. Oon tykännyt aivan super paljon pitää koulutuksia, koska silloin pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja tapaamaan omia kollegoita. Mun mielestä on ehdottoman tärkeää, että me pidetään nyt yhtä ja tuetaan toisiamme. Jaamme oppia, jotta me saamme alallemme meille kuuluvan arvostuksen. Hiusten laittaminen on paljon muuta kun hiuksia. Se on monelle ihmiselle terapeuttinen kokemus.

Nyt jos koskaan on hyvä aika kehittää omaa kampaustaitoa, sillä syksyllä varmasti listat räjähtää totaalisestai, koska ihmiset siirtää kaikki juhlat sinne. Mää en ole koskaan kokenut, että toisen ammattitaito on multa pois vaan päinvastoin. Kun. vaikka itsellä on täyttä niin ihana suositella kolegaa jonka ammattitaitoon voi luottaa oman asiakkaansa. Mää haluan myös itse oppia paljon ja koen että otan oppia niiltä ihmisiltä, jotka mua inspiroi. Nyt aluksi saatavilla on kaksi verkkokoulutusta ja muutaman päivän sisällä saan lisää koulutuksia.

Koulutus on aina 30 vuorokautta ostopäivästä voimassa. Kannattaa olla tarkkana että sähköposti tilatessa menee oikein. Toivotan ihan jokaiselle ihania kampaushetkiä mun kanssa.

 

Voit tilata 1-tason koulutuksen TÄSTÄ*

ja 3-tason koulutukset TÄSTÄ*

Lisää koulutuksia verkkokoulutuksia on tulossa tällä tai ens viikolla. Kannattaa siis seurata esim mun instaa @umppu

Yksi kommentti

  1. Tuula kirjoitti:

    Kiva kun nykyään on mahdollista opiskella melkein mitä vaan missä vaan verkkokoulutusten avulla, jopa aloja kuten kampaamoalaa, joissa yleisesti on ollut tärkeää olla kasvotusten. Tyttärenikin on koko viime kevään osallistunut erilaisille nettikursseille koulun puolesta. Ihania kampauksia muuten näissä kuvissa!

    https://educo.fi/ratkaisumme/verkkokoulutukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.