Hae
Prime Life by Umppu

Mitä meillä kotona tapahtuu?

Tässä tilanteessa elämään tarvii todellakin huumoria. Mulle huumori on aina tässä elämässä muutenkin se kantavin voima. Nyt kun jengi on neljän seinän sisällä etätöissä, niin mikä sen parempi kun tehdä asioita yhdessä ja sellaisia mitkä tuottaa hyvää mieltä.

listasta voi kaivaa ne kaikki to do jutut ja mikäs sen parempaa kun tehdä niitä asioita mihinkä tuntuu ettei arjessa oo muuten aikaa. Nyt kun liikkumista halutaan välttää niin tässä teille aivan mahtava vinkki siihen mitä voi tehdä kotona.

Me päätettiin pitää hauskaa ja samalla hieman hemmotella itseämme. Kun lapset oli laitettu nukkuun kävimme saunassa ja päätimme hoitaa välillä myös itseämme ja laitoimme kasvoille MayBeautyn bio cellulose naamiot. Tämä naamio on super helppo käyttää ja aivan älyttömän tehokas. Naamio tulee yksittäispakkauksessa ja on kertakäyttöinen. Tämä on ehdottomasti paras naamio, mitä olen kotona käyttänyt. Naamio laitetaan puhtaalle iholle ja se syväkosteuttaa kasvot aivan älyttömän hyvin.

Kosteutuksen lisäksi se vähentää kasvojen punoitusta, ennaltaehkäisee ryppyjen ja juonteiden syntymistä ja taistelee ihon vanhenemista vastaan.

 

Voi  kertoa että tässä vallitsevassa tilanteessa sain tästä naamiohetkestä taas voimaa ja uskoa tulevaan. Naamio on valmistettu fermeroidusta kookoksesta. Se tuntuu iholla todella miellyttävältä ja pysyy hyvin paikoillaan. Kun naamio on tiivis niin silloin tehoaineet pääsevät imeytymään kasvoihin tehokkaammin. Naamiossa oleva seerumi sisältää hyarylonihappoa, mikä on tunnetusti todella tehokas ja kosteuttava ainesosa. Naamio saa vaikuttaa kasvoilla 30-40minuuttia ja siinä ehtii hyvin vaikka istahtaa sohvalle ja katsoa jonkun sarjan, tai vaikka vaan rentoutua.

Iho on naamion jälkeen aivan super ihanan tuntuinen. Kun naamio  poistaa voi kasvoissa olevan tehoaineen vielä kauttaaltaan hieroa kasvoihin. Kun seuraavana aamuna heräsin, en muista koska mun kasvojen iho olis tuntunut niin pehmeältä ja mikä hehku. Jotenkin tuntu että silmäpussitkin oli kadonneet lähes olemattomiin. Tämä on tuote mitä ehdottomasti suosittelen ja varsinkin tässä hetkessä kun ulkona on pölyistä ja kuivaa. Kasvojen ihoa ei voi koskaan kosteuttaa liikaa. Oon testannut elämäni aikana kymmeniä, jollen satoja naamioita ja tämä menee ehdottomasti kosteutuksesta paalupaikalla.

ja tietenkin sulla on nyt mahdollisuus mun blogini lukijana tilata tuote itsellesi edullisemmin. Koodilla primebc saat -30% alennusta tuotteesta. Koodi on voimassa 4.5.2020 Tilaa tuote itsellesi TÄSTÄ

Yksi kommentti

  1. NK kirjoitti:

    Tätä pitää kokeilla, kuulostaa ihanalta! Mulla oli joskus kokeilussa samantyylinen naamio, mutta se oli jotain ”geelimuovia” ja tuppasi valumaan pois kasvoilta, jos olin vähänkin pystyasennossa. Ja toinen kissoistamme tuli ihan hulluksi: tuijotti naamaani, tuli tosi lähelle ja naukui oudosti. Olisinko näyttänyt liikaa Hannibal Lecteriltä hänen silmäänsä! Haha! 😀
    Jaksamista teille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.