Hae
Prime Life by Umppu

Ajatukset jossain ihan muualla

 

 

Näinä aikoina mulle on erityisen tärkeää tehdä myös sellaisia asioita, mitkä saa mun ajatukset ihan muualle. Meidän työpaikan yläpuolella on Yks mun suosikki paikoista Petite Cabinette kauneushoitola, missä olen käynyt jo vuosia asiakkaana. Hoitola on sellainen paikka, että jo ovesta astuessa mieli rauhoittuu ja tiedän, että nyt seuraava hetki on aikaa vain just mulle ja rentoutumiseen. Hoidan kasvojeni ihoa säännöllisesti, koska haluan että ihoni näyttää raikkaalta ja puhtaalta. Mulle sillä on suuri merkitys. Oon huomannut, että nyt koronan myötä käyttäessäni maskia töissä olen oikein naaman hinkkaaja. Ehkä se on yksi syy miksi ihooni kertyy epäpuhtauksia ja ihohuokoset tukkeutuu.

Mulle aloitettiin tekemään sarjahoitona pHformulan ihon pinnoitushoitoa. Aluksi teimme ihan normaalin ihonpuhdistuksen ja hoidolla on tarkoitus saada ihosta ylimäärästä talia pois ja ihohuokoset pinentymään, jottei sinne jatkossa kertyisi niin paljoa epäpuhtauksia. Hoito kokonaisuuden yhtenä tärkeämpänä osana on hoitaa ihoa myös kotona pH formulan omilla tuotteilla. Olen huomannut jo aiemmin sen, että on erittäin tärkeää, että ammattilainen valitsee juuri mun iholle sopivat tuotteet, sillä niissä on todellakin suuri ero verrattuna siihen, että itse valitset kaupasta ihan minkä tahansa rasvan.

pHformula on ensimmäinen farmakosmeettinen tuotesarja joka perustuu ihon pinnan uudelleen aktivoimiseen eli pinnoittamiseen kuorinnan sijaan. pHformulan ihon pinnoitusprosessi on innovatiivinen yhdistelmä kosmeettista ja lääketieteellistä ihonhoitoa. Ihon pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Useimmilla kuorintahoidoilla pyritään poistamaan ihosolukkoa, pinnoitushoidot puolestaan aloittavat ihosolujen kiihtyvän uudistumis- ja korjaantumisprosessin. Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Tämä hoitomuoto on mahdollinen pHformulan ainutlaatuisen kuljetinaineyhdisteen ansiosta. Kyseinen aineyhdiste toimii aktiiviaineiden tehokkaana, hallittuna kuljettimena ja mahdollistaa tehoaineiden imeytymisen ilma kuorintahoidoissa usein ilmeneviä haittavaikutuksia.

Mulle on tehty nyt nyt ensimäinen hoito. Iho on tuntunut sen jälkeen todella hyvältä. Hoidon jälkeen iho hilseili kevyesti, niistä kohdista missä itselläni on eniten ongelmaa, kuten leuka ja nänänpielet, kuitenkin niin, että iho oli ihan siisti. Käytän eri tuotteita aamuin ja illoin ja hoitoon kuuluu kaksi erillistä naamioo, joista molemmat laitetaan kerran viikossa.

Yksi asia mikä on myös tärkeää, nyt kun kevätaurinko alkaa paistamaan on suojata kasvot aurinkovoiteella. Aurinko on iholle lähestulkoon se kaikista vanhentavin asia. Vaikka mua ei sinänsä vanheneminen haittaa, niin jos voin sen merkkejä kasvoilla hidastaa niin kaikki tavat on tervetulleita.

Hoidon jälkeen kasvojen iho saattaa hieman punoittaa, mutta on heleä ja kuulas. Varsinkin nyt kun ihmisillä on aikaa, niin ainakin itse haluan tehdä asioita, mistä mulle tulee hyvä mieli. Voin muutenkin suositella Tiiaa, joka on keskittynyt ihon hoitamisessa hoitoihin, millä on selkeät vaikutukset. Aikaa voit varata täältä.

Mikä on tässä hetkessä parempi tapa saada mieli rentoutumaan, kun ottaa hieman omaa aikaa. Tiia työskentelee hoitolassa yksin.

 

Tuotteet on todella riittoisia ja olenkin nyt keskittynyt kotona ihoni hoitoon enemmän, kuin koskaan. Helpompaa siinä tekee ehdottamsti tässä hetkessä se, että töissä ei ole tullut käytettyä meikkiä ollenkaan, eikä ole joka ilta sitä meikin putsausta edessä. Rehellisesti sanottuna inhoan meikin putsaamista ja se tuntuu joka ilta jotenkin todella vastemieliseltä. Nyt kun aikaa viettää ihan super paljon enemmän kotona, niin on ihanaa laittaa erilaisia naamioita, koska myös saunottua todella paljon useammin kun tavallisesti.

Mää oon pitänyt aina huolta omasta ihostani ja aion tehdä sitä myös jatkossa. Kun ihoa puhdistaa säännöllisesti niin tehoaineet imeytyy kasvoihin aivan eri tavalla ja meikki. kasvoilla näyttää raikkaalta. Jo pelkät ilman saasteet tukkii meidän ihohuokosia ja ihan jokaisen pitäisi käydä puhdistamassa ihoa säännöllisesti ja hoitaa sitä. Sitä varten on ihonhoidon ammattilaiset.

Mun kasvon on kärsinyt nuoruuden solariumissa makoiltua ja nyt maksan niitä seurauksia. Lisäksi lapsien saannin mukana kasvoihin tuli kamalat maksaläiskät, mitkä on nyt saatu kokonaan pois. Ihonhoito on on. pitkä prosessi, mikä jatkuu edelleen. Mun iho punoittaa helposti ja siinä on couperosaa, jottei se menisi pahemmaksi, niin tämä hoitokokonaisuus on ihan täydellinen sitä varten.

C.R. –herkälle ja punoittavalle iholle

pHformula C.R. ihonhoitokokonaisuus on täydellinen, dermatologinen ihon pinnoitusohjelma, joka sisältää ainutlaatuisia herkistyneen ja punoittavan ihon hoitoon tarkoitettuja aktiiviaineyhdistelmiä. Oman ihoasiantuntijasi ohjeiden mukaista pinnoitusohjelmaa seuraamalla saat näkyviä tuloksia ja suojaat ihoasi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia. pHformula C.R

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.