Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Jotain ihanaa piristystä itselle

Kaupallinen yhteistyö: Eveliinan talo

Aikamoisia aikoja eletään. Pitää vaan pysyä toiveekkaana ja luottaa tulevaan ja siihen, että kaikki kääntyy kuitenkin parhain päin.  Kevät tulee onneksi hyvää vauhtia ja valon määrä ainakin muhun vaikuttaa positiivisesti. Pahinta olisi nyt syksy ja sen tuoma pimeys. Kun paljon vietetään kotona aikaa, niin ne pienetkin asiat on todella tärkeitä, jos ne tuo hyvää mieltä. Moni onkin jo alkanut remontoimaan kotia ja laittamaan sitä kevät kuntoon. Samoin halusin itse tehdä. Tällä hetkellä monille se koti on tietynlainen turvasatama ja siitä on ihana tehdä viihtyisä ja mielekäs.

Mää aloitin tän homman kodinhoitohuoneesta, missä tulee nyt poikkeuksellisesti vietettyä paljon aikaa. Kodin puhtaanapito on myös tällä hetkellä hyvin ajankohtaista ja siihenkin haluan nyt itse panostaa oikein kunnolla. Nyt kun kaikkea mahdollista liikkumista olisi hyvä välttää, niin onneksi voi tehdä hankintoja netistä. Mulle on myös itselle erittäin tärkeää tässä hetkessä tukea mahdollisuuksien mukaan pieniä yrityksiä, joilla on tässä suuri hätä, koska tulevasta ei ole tietoakaan. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kulutusta ei saa missään nimessä lopettaa, vaan kaikki mahdollinen kulutus pitää nyt keskittää Suomeen.

Musta tuntuu että meidän kodinhoitohuone on aina jotenkin epäjärjestyksessä ja epäsiisti. Usein mitä vähemmän on tavaraa, niin sitä parempi. Mulla on itsellä hieman paha tapa, kun siivoan jonkun huoneen, niin kuskaan aina ne ylijäämä tavarat jonnekkin toiseen huoneeseen ja sitten se onkin sellainen oravanpyörä, mille ei loppua näy. Tällä hetkellä kun lapsien treenit on kokonaan seis, niin on aikaa olla enemmän kotona perheen kanssa. Pyykkia ja siivoamista on loputtomiin ja onhan se ihanaa, että kodinhoitohuone on viihtyisä. Kävin tänään piipahtamassa Nokialla Eveliinan talossa ja ai että, mikä ihana kauppa. Mää oon aina tykännyt laittaa kotia ja jotenkin on tuntunut siltä, että tänne tarvii saada jotain keväistä ja piristävää. Löysin puodista ihania sisustusjuttuja ja siivoukseen liittyviä spesiaalituotteita. Eveliinan talolla on verkkokauppa, mistä voit tilata ihania sisustustuotteita ja nyt saat kaikkiin yli 40e tilauksiin ilmaiset postikulut.

Kotona aloitin sillä, että keräsin kaikki ylimääräiset vaatteet lattialta pyykkikoriin ja vein ylimääräiset tavarat, kuten esimerkiksi sähkömopon pois…..  viikkasin pyykit ja vein tavarat niille kuuluville paikoille. Meidän kodinhoitohuone on aika iso ja siinä on vielä erillinen tila pyykin kuivaukselle. Halusin hieman raikkaampaa ilmettä ja jotenkin yhtenäisempää. Oon nyt ihastunut kaikkiin luonnon väreihin ja niitä näkyy meidän kodissa kokoajan enemmän. Tila muuttui paljon harmonisemmaksi pidemmällä matolla. Mulla on ollut tässä tilassa oikeesti 4 eri mattoa ja mikään ei oo oikein toiminut ja nyt tuntuu siltä, että osu ja uppos.

Kodarissa ei ole ikkunaa ja sielä ei oikein menesty elävät kasvit. Eveliinan talossa on erilaisia heiniä, mitkä on todella aidon näköisia ja mikä parasta ne voi viedä kesällä ulos. Heinät ei tosin viihdy ihan täydessä auringon paahteessa, eikä kaatosateessa, mutta hieman suojaisemmassa paikassa kyllä. Mukaan tuli myös ihania puhdistusaineita ja saippuaa, sekä käsivoidetta, mitä tällä hetkellä kuluu, koska käsiä pestään kun viimeistä päivää.

Ennen

jälkeen

Mää oon jo pitkään käyttänyt siivouksessa etikkapohjaisia tuotteita. Nämä Via S tuoteet on kotimaisia ja ihastuin näiden tuoksuun, sekä pullojen muotoiluun. Mää oonkin aina ihmetellyt, miksi pesuaineet on aina ei niin silmää hivelevissä pakkauksissa yleensä. Kun tänään vietän vapaapäivää, niin. tietenkin ohjelmassa on siivousta ja nämä tuotteet pääsi heti kaikki käyttöön. Mulle ihan uusi juttu oli imuripuuteri... Tuotetta ripotellaan esimerkiksi mattojen, sohvan, nojatuolin päälle, annetaan vaikuttaa noin 15 min ja sen jälkeen imuroidaan. Minä tunnetusti tuoksujen rakastastajana ihastuin tähän täysin. Matto freesaantui ja huone tuoksuu lempeän raikkaalle. Onhan se toisaalta aika siisitä tässä tilanteessa, että voi tulla onneliseksi vaikka nimenomaan imuripuuterista eikö…

Meidän lapset menee viikonloppuna mummolaan yöksi (mitä tapahtuu ani harvoin). Voidaan sitten Juuson kanssa lämmittää sauna ja nauttia meidän uudesta kodinhoitohuoneesta. Mää tosissani toivon että me kaikki pystyttäisiin nauttimaan tässä ja nyt ihan niistä pienistä asioista ja olemaan onnellisia siitä mitä meillä on tai tekemään asioita, mitkä tekee meidän onnelliseksi.

Mää haluan toivottaa kaikille aivan ihanaa viikonloppua. Mun viikonloppu menee tällä kertaa la-su töissä, sillä munhan pitäis olla oikeesti nyt Dubaissa koulutuksessa. Kun ei oikein tiedä huomisesta, niin päätin, että teen ne päivät töitä ja lomaillaan sitten myöhemmin. Kannattaa käydä muuten osaallistumassa mun instassa arvontaan, missä voi voittaa 50e lahjakortin juuri tänne Eveliinan talon sisustuskauppaan.

Kaupallinen yhteistyö: Eveliinan talo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.