Hae
Prime Life by Umppu

Boho Studio Tampere

Tässä se tila, eli Boho Studio on nyt kokonaisuudessaan. Muutamia tunteja on mennyt aikaa mestojen kokoamiseen, mutta hyvältä täällä alkaa pikkuhiljaa näyttämään. Jopa näiden kuvien jälkeen on tullut muutamia muutoksia. Mää oon tästä paikasta todella onnellinen ja tykkään ihan hulluna tehdä täällä töitä tai no oikeastaan erilaisia projekteja. Mulla on ollut täällä jo useita koulutuksia ja tila on toiminut hyvin. Seuraavana mulla oliskin vuorossa rakentaa tänne kunnon meikkipaikka, mikä vielä puuttuu… Tässä on nyt hyvin aikaa suunnitella ja toteuttaa hommat loppuun.

Heti kun tää tilanne rauhoittuu niin alan pitämään tilassa erilaisia alani tapahtumia, mitkä toivottavasti yhdistää meitä kaikkia. Toivon todellakin, että saadaan taas pian palattua normaaliin arkeen ilman pelkoa ja ahdistusta. Toivon todellakin, että tämä tila on sellainen tila, mikä yhdistää meitä ammattilaisia ja luon meihin yhdessä voimaa ja uskoa tulevaan.

Moni nykyy usein, että mihinkä kaikkeen tila soveltuu, niin minäpä kerron. Tilassa on yhteensä 10 peilipaikkaa. Eli käytännössä se on tarkoitettu kampaamo-alan koulutuksiin ja tapahtumiin. Tilaan mahtuu useampi 10 koulutkseen, missä ei ole työskentelyosuutta. Jokaisella paikalle on asennettu pistorasiat ja kaikilla paikoilla on oma työkärry ja peli.  Tuolit ovat toistaiseksi ihan normi tuolit, koska tila on  rakennettu nimenomaan koulutuspohjalta. Kun itse olen kierrellyt paljonkin erilaisia koulutustiloja, niin niissä ei ole usein muuta, kun pelkkä tuoli.

Kun tilaan tullaan sisään on siinä pieni hengailutila, mikä toimii hyvin esimerkiksi muutaman hengen palavereissa, tai vaikka mun omien koulutusten kohdalla mallien hengailu alueena. Tilassa on kaikki muu tarpeellinen, kuten kumihanskat, kapat, suojaliinat, pyyhkeet, hiustuotteet jne. Kahvinkeitto ja muu perus homma kuuluu tilaan myös ja sielä on olemassa astiat noin 30 hengelle. Jos täällä haluaa pitää koulutuksia, niin Boho Studion sisäpihalla Klingendahlissa toimii ravintola Piha ja Bohon kanssa yhteistyötä tekee Cafe Ratinan Loisto, mistä voi tilata halutessaan tarjottavia omiin koulutuksiin.

Boholle on juuri valmistumassa omat nettisivut, josta löytyy sitten tarkemmin infoa tilasta. Täällä on järjestetty erilaisia kuvauksia ja jopa yhden baby showeritkin. Tila siis taipuu moneen. Vielä olisi jossain kohtaa tarkoitus saada kattoon kiinnitettävät rullat, mistä vois vedellä erilaisia taustoja kuvauksia varten.

Tää tila on ollut mulle sellainen tosi luova paikka ja nyt kun päivällä aurinko pilkistää ikkunoista, tulee tila jotenkin vielä kauniimmin esille. Mää todellakin toivon, että tää tila tulee olemaan pitkään toiminnassa ja kehittyy vuosien varrella kokoajan meitä kaikkia enemmän palvelevaksi tilaksi. Moni on kysynyt mitenkä liiketilan värimaailma syntyi… Kaikki lähti oikeastaan tosta lattiasta, mikä on marmorilattia ja sitä ei saa purkaa. Siitä lähdin rakentamaan värimaailmaa kokonaisuudessaan ja tässä on nyt lopputulos.

Pakko myöntää että oli alkuun hieman haasteita alkaa suunnittelemaan jotain ihan erilaista, kun mihinkä oli tottunut mutta kaiken kaikkiaan oon lopputuloseen todella tyytyväinen. Jos oot kiinnostunut tilasta, niin laita mulle sähköpostia umppu@hotmail.com.

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

2 kommenttia

  1. Diiskuneiti kirjoitti:

    Upean näköistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.