Hae
Prime Life by Umppu

Kuuluisa vartin homma, jolla syntyi kukkaportti

Kaikkihan tietää, että kun mää saan sellaisen sisustuskohtauksen niin sitä ei sitten hillitse mikään. Mää näin yks päivä instassa sellaisen ihan mielettömän kukkaseinän ja rakastuin siihen ihan täysin. Sitä olis saanut vuokrata, mutta tietty mää halusin sen omakseni ja niitä ei ollut myytävänä. Sit mietin kuumeisesti että mitenkä mää sellaisen saan tai siis teen, kunnes keksin tän rautaportin… En siis väitä että tää on mun oma keksimä idea, mutta oma versio siitä kukkaseinästä, mistä idea lähti.

Portti löyty yhdeltä tutulta face huhuilulla ja kukat kävin hakemassa Ikeasta. Sielä on muuten todella kaunis valikoima tekokukkia. Nyt kun tää Korona vaikuttaa kaikkeen ja mitään ei voi oikein tehdä, niin Boholle voi aina mennä tekeen yhden kukkaportin. Lapset sai olla ”leffassa”sillä aikaa kun me Juuson kanssa touhuttiin.

Nyt tavallaan kun olis aikaa, niin minnekään ei voi mennä. Boho on tila, mikä on kuitenkin aina useamman päivän tyhjänä, jotenka se on todella turvallinen tässä kohtaa.

Portti oli aika nopeasti kasattu ja kukas sen tietenkin tekikään muu kuin rakas mieheni, joka aina suostuu mun erilaisiin projekteihin… Sitten me tehtiin työnjako, että Juuso leikkas kukista varsia irti ja mää kieputtelin niitä rautalagalla porttiin.  Voitte kuvitella kuinka intoa täynnä hän oli…  Mulla oli kaks isoa paperikassia kukkia ja olis ehkä voinut olla vielä vähän enemmän. Katson nyt mitenkä se toimii mun tarkoituksessa ja lisään kukkia jos siltä tuntuu.

Mää tykkään tästä Bohon tilasta ihan super paljon. Se on jotenkin ihanan rauhoittava. Tää kukkaportti jää sinne asumaan ja tää onkin osa mun yhtä projektia….. jonka toteutumisesta ei nyt tän koronan takia olekkaan varmuutta, mutta ei se haittaa. Bohoa voi vuokrata kuvauskäyttöön ja tää toimii myös yhtenä rekvisiittana. Portille ei ihan hirveesti tullut hintaa ja sehän on oikeastaan ikuinen, joten toivottavasti se saa monta vuotta elinaikaa ja tulee olemaan paljon käytössä

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.