Hae
Prime Life by Umppu

Pikkukakkonen se vanhempien siesta

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun työ on todella iltapainotteista, koska palvelen suurimmaksi osaksi työssäkäyviä ihmisiä. Mää oon arkisin aikasintaan kuudelta illalla kotona, mutta usein päivä venyy pidemmälle. Pari viikkoa sitten meillä oli koulutus Tampereella ja olin jo neljältä kotona. Havahduin taas kerran siihen, että kuinka ihanaa olisi olla jo siihen aikaan kotona, mutta samalla taas mietin sitä että ne ihmiset, jotka pääsevät joka päivä silloin klo 16 eivät ehkä hiffaa kuinka lyhyt ilta on niillä ketkä on myöhempään töissä.

Siis pakko sanoa, että ajatus alkoi ihan kutkuttamaan toden teolla. Nytkin kun kirjoitan tätä postausta, jonka myöhemmin julkaisen, niin makoilen meidän makuuhuoneessa, kun lapset katsovat pikkukakkosta. Täähän on kun vanhempien siesta, jolloinka saa hetken hengähtää työpäivän jälkeen ja valmistautua taas päivän seuraavaan koitokseen, eli lapsiin. Voi kumpa mulla olisi näin ihan joka päivä. Kuinka hienoa olis, jos saisin töiden jälkeen ihan hetken sitä omaa aikaa, kun ei tarvi sosialisoida kenekään kanssa ja voi ihan olla vaan. Kuulostaa enemmän kun täydelliseltä.

Mää oon ollut kouluttamassa viimeaikoina aika tiuhaan tahtiin eri kaupungeissa. On ollut ihana hieman irtautua taas liiketyöstä. Liiketyö on kivaa, mutta todella hektistä. Teen paljon vaalennuksia ja mulla on kokoajan kädet kiini asiakkaassa. Voi olla että mulla ei ole ainuttakaan taukoa työpäivän aikana ja siksi tämä siesta, mitä vietän tällä hetkellä tuntuu aivan uskomattomalta.

 

Oikeastaan jokaisen jo ammattia opiskellessa tulisi ymmärtää oma työaika. Joskus on hassua kun ihmiset valittaa siitä, vaikka on aivan tietoisesti opiskellut ammattiin, missä on esim aina kolmivuorotyö. Mää oikeastaan oon vasta nyt tajunnut sen oman työaikani, mutta taas toisaalta oon onnellisessa asemassa siinä, että mun asiakkaat tulee mulle silloin kun oon töissä. Mää oon tehnyt jo niin monta vuotta paljon töitä, että tässä on alettava pikkuhiljaa himmaileen. Mietinkin kokoajan niitä erilaisia vaihtoehtoja syksylle, mistä kirjoitinkin jo aiemmin. Mun on opitytava vielä hanakammin sanomaan ei sellaisille asioille, mitkä vie multa ja mun perheeltä aikaa ja palkkioksi saa lämmintä kättä, jos sitäkään.

Musta on ihana että mun työni on niin moniopuolista ja esimerkiksi tätä sometyötä voin tehdä oikeastaan ihan missä vaan, missä vaan on netti. Mää oonkin alkanut keskittyyn eniten oikeastaan instagramiin, koska se on enemmän visuaalinen alusta ja jotenkin mää tykkään höpötellä sinne enemmän asioita. Stoorit on mun mielestä sellaisia ihania ”mitä tapahtuu just nyt” meininkiä ja sielä ei ole niin sitä sellaista jälkipuintia. Jos et vielä seuraa mua niin mut löydät sieltä @umppu

Multa on toivottu enemmän sellaisia kantaa ottavia postauksia, mutta taidan olla jo niin vanha etten jaksa enää sitä samalla tavalla, kun ennen. Kun mää oon päivän töissä, niin en jaksa vastailla mihinkään satoihin kommentteihin, jossa ei edes haluta ymmärtää asioita. Enkä myöskään jaksa niitä ”opettele kirjottaan” kommentteja. Mää tykkään kirjoittaa blogia, mutta kirjoitustyyli on muuttunut vuosien mittaan paljon pehmeämmäksi kun ennen. Toki oon myös ihmisenä kasvanut tässä vuosien varrella.

Mut ehkä mää nyt nappaan tästä työaikani järjestämisestä kopin ja alan työstään sitä, että pääsisin tulevaisuudessa hieman aiemmin.

 

 

Mekko* Paita* House of Brandon  mistä saat koodilla UMPPU -20% alennusta koko maaliskuun. Koskee vain normaalihintaisia tuotteita. shoppaile TÄÄLTÄ*

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Anni kirjoitti:

    Olen lukenut blogiasi viitisen vuotta ja sinä aikana olet kehittynyt kirjoittajana tosi paljon! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.