Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Ripsille vahvuutta ja alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: May Beauty

Hei vaan. Mulla ois tulossa teille pitkästä aikaa tuote esittelyä ripsiseerumin muodossa.  Mulla on ollut jo jonkin aikaa semmonen ongelma  ripsissä, että mun ripset on ollut  tosi hienot ja hauraat. Vaikka mulla ollu pitkä ripsi pidennykset, niin tuntuu että nekään ei ole oikeestaan pysynyt kunnolla ja aina kun menen huoltoon, niin mulle sanotaan että silmissä ei ole juurikaan ripsiä. . Mulla on  aina omat ripset olleet  tosi vahvat ja pitkät ja jostain kumman syystä ne on nyt kokenut jonkun hetkellisen haurauden. Mää oon aiemminkin käyttänyt tätä May Beautyn Maylash ripsiseerumia ja sain sillä todella hyviä tuloksia, jotenka tämä oli oikein tervetullut lisä oman kauneudenhoitoon.

Tän tuoteen ihanuus on siinä, että se on todella helppo ja nopea käyttää. Seerumia laitetaan ripsen tyvelle aina aamuin ja illoin. Tuote ei tuoksu miltään, eikä tunnu ja sopii ainakin mun herkille silmille loistavasti. Me ollaan nyt ihan tarkoituksella lyhenetty mun ripsipidennyksiä ja tehty hieman kevyemmät versioit niistä. Tuntuis kamalalta ajatukselta luopua niistä kokonaan, koska ne nopeuttaa mun aamuja aivan uskomattoman paljon. Lisäks rehellisesti vihaan ripsarin pesua iltaisin, koska lyhyen ihmisen ongelma ”vesi valuu pitkin käsiä ja kastelee koko kylppärin lattiaa myöden.

Ripsen kasvuikä on 60-90 vuorokautta, jonka jälkeen se tippuu. Seerumi pidentää ripsen kasvuikää ja buustaa ripsen kasvua. Tulokset näkyvät usein noin kuukauden päästä kunnolla. Aion  ehdottomasti jatkaa tämän seerumin käyttöä pidempään, koska mä en tiiä minkä takia mun ripsistä on tullut jotenkin niin hauraat. Ihan sama pätee kyllä mun hiuksissakin. Mun omat hiukset on jotenki tosi semmoset hennot ja hauraat tällä hetkellä. Mä en tiedä miks mä aina unohdan tän tuotteen, mut mä palaan sen parin aina tasasin väliajoin. Pitäis varmaan tehdä nyt joku vähän pidempi kuuri tällä tuotteella jotta mä saisin taas  ripseni sellaseks kun ne oli joskus aikoinaan.

Alla olevissa kuvissa näette alempana ripset ennen ripsihuoltoa. Ylemmässä kuvaparissa näette eron kuukauden seeruminkäytön jälkeen, ennen huoltoa”

Ripset ovat huomattavasti pidemmät, mutta edelleen hieman hauraat. Nyt keväällä pitää muutenkin laittaa taas kaikki vitamiinit ajantasalle, koska esimerkiksi raudanpuute voi aiheuttaa hiustenlähtöä… miksei myös ripsien.

 

 

 

Nyt sulla on blogini lukijana mahdollisuus tilata seerumi edullisempaan hintaan TÄSTÄ*

Koodilla PRIMEMAY saat tuotteesta -30% alennusta, mikä kannattaa ehdottomasti hyödyntää voimassa 7.4 asti
-alelinkki: Tästä

Kaupallinen yhteistyö: May Beauty

Yksi kommentti

  1. NK kirjoitti:

    Hei! Mulla on ”luomuripset”, ohuet ja lyhyet. Meikkaan päivittäin. Onko ok laittaa tuota seerumia aamulla ja sitten ripsivärit päälle? Huonontaako ripsarin pysymistä tms.?
    Aurinkoista alkukevättä Sinulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.