Hae
Prime Life by Umppu

Syksyn suunnitelmat uusiksi

Vielää ei olla edes eletty kesää ja mää mietin jo syksyä. Mun on pakko miettiä asioita hyvinkin etukäteen, koska meillä on aikamoinen palapeli kotona liikuteltavana. Mun on myös pakko suunnitella mun työkalenteria aika pitkälle, koska mun työ koostuu nykyään niin monesta tekemisestä. Jos en suunnittele niin edestä löytää liian täyteen tungetun kalenterin.  Mää lähden kesällä taas opiskeleen Venäjälle lisää vaalennuksista ja haluan tuoda ne opit tänne Suomeen. Kevällää oon aloittanut mun ensimäiset vaalennuskoulutukset ja syksyllä taas jatketaan ihan uudella sisällöllä. Mää oon tosi onnellinen, että oon saanut Boho Studion valmiiks ja se on ollut kovassa käytössä. Just niinkun olin suunnitellut. Mulla on syksylle myös yksi oma uusi projekti suunnitteilla, josta kerron myöhemmin teille.

Meillä on tulossa myös alkukesälle uusi koulutus mun työkaverin Julian kanssa, mikä koskee erilaisia häälookkeja. Se on taas sellainen projekti, mitä teen täydellä sydämellä ja haluan antaa sille kaikkeni. Tykkään erilaisista projekteista, koska ne antaa mulle ihan uskomattoman paljon virtaa ja energiaa. Ehkä se on se mun tapa liikkua ja harrastaa, siinä missä muut käy salilla. . Haluan myös sillä omalla tekemisellä inspiroida muita alamme tekijöitä ja saada heidän päähän taottua yhden lauseen ”sinä pystyt”.

En vielä tiedä tulenko kesällä pitämään hirveästi lomaa. Se riippu paljon meidän perheen kuvioista, jotka nekin hieman pyörähti ympäri… . Toivon että kesä olisi lämmin ja se olisi sellaista perheen yhteistä aikaa nauttien pihalla. Rakastan niitä pitkiä iltoja, kun lapset juoksentelevat puoli alasti pitkin pihamaita ja nuttivat.

Mää tuun varmaan syksyllä viemään mun vaalennuskoulutuksia muihinkin kaupunkeihin, koska paljon tulee kyselyitä liikekohtaisista koulutuksista. Kun aloittaa jotain uutta on aina jostain luovuttava. Liiketyötä teen edelleen normaalisti, mutta vähemmän. Oon miettinyt, että teenkö jatkossa jossain kohtaa niin, että teen vain tiettyjä töitä. Niitä töitä mihinkä olen erikoistunut. Mun on mahdollisuus tehdä töitä myös esimerkiksi Boholla jos siltä tuntuu. Kaikki on tavallaan avoinna ja auki ja täynnä mahdollisuuksia.

Musta on tärkeää että yrittäjyydessä menee eteenpäin ja on avoin uusille asioille. Mää haluaisin alkaa kouluttaan myös opiskelijoita jossain kohtaa, mutta se on asia minkä oon vasta heittänyt ajatuksen tasolla ilmoille. Mää oon aina uskonut että nuorissa on se tulevaisuus ja siksi esimerkiksi haluan hieman potkia alan konkareita omalle kehitykselle ja samalla saada niiltä nuorilta sitä intoa lisää. . Jos junnaa paikoillaan, niin muut menee ohi. Siinä on oikeastaan turha jossitella.

Mää lähden parin viikon päästä Dubaihin Balmainin koulutukseen, jollei sitäkin peruta koronan takia.. Balmainin jengi ympäri maailmaa on aivan uskomattonta. Mää oon saanut ihanaia ystäviä ympäri maailman. Tänä vuonna se on suurin koskaan järjestetty koulutus. Sinne on tulossa yli 300 ihmistä ympäri maailman. Oon jotenkin ihan fiiliksissä ja haluan taas tuoda ripauksen Balmainia Suomeen. Mää toivoisin, että Suomessa myös hieman herättäisiin enemmän kokonaisvaltaisempaan muotiin. Muoti on fiilistä ja tunnelmaa, mukana ripaus ylellisyyttä ja käytännöllisyyttä.

Mää vietän Dubaissa hyvin lyhyen ajan ja oon oikeastaan sielä vaan koulutuksessa. Olis ollut ihana jäädä vaikka viikoks ja maata vaan altaallta, mutta työt ensin. Mää ajattelin että pitäisn instagramissa liven, koulutuksesta jos se on mahdollista ja jos sielä saa kuvata. Onhan sulla muuten mun ig seurannassa? Päivitän sitä nykyään hieman tiheämmin, kun blogia ja sieltä saa ehkä paljon rehellisemmän kuvan musta ja meidän arjesta, kun täältä blogista. Mut löytää ig:stä @umppu

 

Ja hei mulla on myös teille jotain! Oon pitkään tehnyt yhteistyötä House of Brandonin kanssa ja nyt mulla on teille sinne alekoodi! Koodilla: UMPPU  saa -20% kaikista normaalihintaisista tuotteista. Ei toimi jo alennettuihin tuotteisiin. Voimassa maaliskuun ajan eli 1.3. – 31.3.

Kuvat Noora Näppilä/ Boho Studio

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Ihana luukki!!!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.