Hae
Prime Life by Umppu

Pian ollaan maalissa!

Nyt voisin sanoa jo melkein, että kaikki suurin työ mun toisessa salongissa on nyt tehty. Vielä ei ole virallisia kuvia tilasta, mutta tässä teille hieman kokonaiskuvaa mun uudesta koulutustilasta Boho Studiosta. Sinänsä tilaan ei tarvinnut tehdä mitään remonttia, sillä seinät oli maalattu ja muuten se oli toidella siistissä kunnossa. Tila on kuitenkin sen 93m2 jotenka se piti kalustaa ja kasaamista ja kokoamista on ollut senkin edestä. Koko sisustus alkoi lattiasta, mikä on suojelukohde ja materiaaliltaa marmoria. Mulle hieman boheemi sisustustyyli oli hieman vieras ja pyysinkin vähän ulkopuolista konsultaatioapua. Jaana kävi mun kanssa piipahtamassa tilassa ja ehdotteli muutamia juttuja ja neuvoi mulle paikkoja, mistä voisin tähän tyyliin olevia juttuja hankkia.

Tietysti pitää huomioida se, että tila on koulutustila ja sitä ei voi ahtaa täyteen kalusteita, sillä joissain koulutuksissa saattaa olla jopa 30 henkilö sekä kouluttajat. Tilaan vaihdettiin kaikki valot, sillä vanhat loisteputket oli kellertävät. Lisäksi asensimme muutamia kohdevaloja pesupaikoille, sillä valo ei vaan yksinkertaisesti olisi riittänyt. Mää oon itse sisustanut koko liikkeen. Osa tavaroista on uusia ja osa on vanhoja. Tää oli projektina hauska, mutta hitosti rahaa vievä. Mulla on vähän huono tapa, että jos saan jonkun idean, niin alan toteuttamaan sitä vaan ajattelematta sen enempää. Mulla ei tavallaan ollut mitään säästöjä, mutta en myöskään ottanut lainaa tilaa varten. Tietynlaisia kompromisseja joutuu tekemään ja tulevaisuudessa voi taas tehdä lisää hankintoja. Tää oli vähän tonni sinne tonni tonne projekti ja nyt päätin etten hetkeen hanki yhtään mitään.

Klingendahlin alue on jotenkin todella tunnelmallinen ja ihana. Tilassa on ihanat kaari-ikkunat ja miljöö on muutenkin inspiroiva. Vaikka tavallaan rakensin tilan itselleni, niin sitä on mahdollisuus myös vuokrata omiin koulutuksiin. Kalenteri onkin jo kivasti täyttynyt keväälle.

Mää oon itse kierrellyt erilaisia tiloja ympäri Suomen ja koittanut tähän tilaan saada asioita, jottei kouluttajien tarvi roudata koko omaisuutta mukana, jos haluaa pitää koulutuksen. Tietenkin haluan myös huomioida muiden tarpeet ja olenkin toiveiden mukaan hankkinut tilaan tarvikkeita, mitä en välyyämättä itse tarvitse, mutta mitä joku muu saattaa tarvita koulutuksissa.

Mää työskentelenä täällä noin kerran viikossa. Joskus enemmän ja joskus vähemmän.  Kesällä me vuorataan tätä tilaa hääseurueille, jos he haluavat tulla kaikki samaan aikaan, sillä meidän liikkeessä ei mahdu hirveän paljon ihmisiä hengaileen. Ajateltiin että tää vois olla kiva vaihtoehto, jos haluaa vähän intiimimpää hetkeä tärkeään päivään. Miljöössä saa myös ihania kuvia.

Ajattelin vielä jossain kohtaa tehdä tilan keittiöön päivityksen. Haluan sinne ehdottomasti tiskikoneen ja kuivauskaapin, sillä kumpaakaan ei sielä vielä ole. Haaveilen myös Smegin vaaleanpunaisesta jääkaapista, mikä sopis mun mielestä tilaan täydellisesti. Ne on kuitenkin taas asioita, mitkä maksaa aika paljon ja teen ne sitten joskus. Jos mää nyt kevään malttaisin olla keksimättä mitään sen kummempaa projektia ja olisin vaan. Mulle on paljon koulutuksia Tampereella, sekä muissa kaupungeissa, jotenka tylsää ei tule olemaan missän tapauksessa.

Tällä viikolla Boholle pitäis saada vielä oveen teippaukset, sillä tilaan on hiemna haastava ollut ensimäistä kertaa löytää. Kuten mää aina sanon, niin omiin unelmiin kannataa uskoa ja ne kannattaa sanoa ääneen… Tässä on taas todistus siitä että ne unelmat käy toteen.

 

-Umppu

4 kommenttia

  1. Asta kirjoitti:

    Bohossa on ihanan rauhallinen ja seesteinen tunnelma. Oot kyllä upeaa jälkeä saanu tehtyä. ??

  2. Hanna kirjoitti:

    Ihana tila! Mistä noi lasiset, riippuvat valaisimet tuolla ikkunan edessä on hankittu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.