Hae
Prime Life by Umppu

Mitä mulle kuuluu?

 

Mitä mulle kuuluu? Kevät on lähtenyt hyvin vauhdikkaasti liikkeelle. Mulla on aina aika kiireinen aikataulu, jonka kyllä itse aina myös aiheutan. Toki kolmen lapsen äitinä mun aikatauluja en todellakaan päätä täysin itse, vaan mulla on myös samalla velvollisuuksia. Pienimmät lapset on vielä niin pieniä, että he eivät voi todellakaan olla ilman aikuista kotona, mikä tekee aina sen, että meillä on minutti aikataulu. Ehkä tietyllä tapaa sen kiireen luo myös se läsnäolo ja siksi esimerkiksi mun postaus tahti on nykyään paljon hitaampaa, kun ennen. Kun lisään työtä, jollain toisella saralla, kuten nyt esimerkiksi Boho Studiolla, niin jotain mun on jätettävä pois. Kaikkeen en repeä, enkä haluakkaan revetä. Usein siinä vaiheessa kun tuun töistä kotiin, niin teen niitä perus kotiaskareita ja olen lasten kanssa. Mää en koskaan puhu kotona puhelimessa. En myöskään siitä syystä, että puhun kaikki päivät tauotta töissä, niin en jaksa enää yhtään sosialisoida kotona muiden kun perheen kanssa.

Jos mää ajattelen mun tän hetkistä tilannetta, niin mulla on kaksi salonkia ja oikeastaan kolme eri työtä, mitä teen samanaikaisesti, vaikka ne kuitenkin jossainmäärin kaikki liittyy toisiinsa. Ei siis ihme, että aika on välillä kortilla. Ehkä mun tän hetken suurin ongelma on sähköposti, mitä saan päivittäin varmaan 100…. Myönnän rehellisesti että vastaan aina niihin tärkeimpiin, mutta osaan jää kokonaan vastaamatta. Jos vastaisin kaikkiin, niin en muuta tekiskään kun vastailisin sähköposteihin.

Kunhan saan Bohon kaikki jutut valmiiks, niin mulla olis tarkoitus palkata joku joka hoitais sitä. Sellainen tyypi, joka olis aina aamuisin avaamassa ovet ja laittamassa paikat kuntoon, ja illalla kävis sen siivoamassa. Toistaseks mää teen sen itse, koska vielä tilanne on hallittavissa, mutta jatkossa en pysty aina oleen itse paikalla ja tarvisin sellaisen, joka olis. Töitä ei olis joka päivälle ja tää oliskin sellainen työ mitä vois tehdä vaikka minkä ohessa. Mulle tärkeintä on se, että tyyppi on luotettava ja hoitaa hommansa ja on aina paikalla, kun sovitaan. Tiedättekö sellaisen tyypin, jonka perään ei kokoajan tarvi kytätä.

Mulla on paljon töitä, mutta taas vastapainona en tee juuri mitään. Vietän paljon aikaa kotona lasten kanssa ja tietenkin pyrin siihen, että jossain kohtaa hommat pyörii niin, että voin itse vähän höllätä tahtia. Se päivä ei kuitenkaan oo nyt vaan jossain tulevaisuudessa. Mää oon kuitenkin aina tykännyt tehdä töitä, koska sillä työntekemisellä voin elää sellaista elämää mitä haluan. On asioita mistä en halua tinkiä, mutta taas ne asiat saattavat vaatia taloudellista panostusta. Jos haluan jotain on mun tehtävä töitä… Aika yksinkertaista. Mun on tarkoitus kouluttaa lisää ja syksyn rakennan koulutusten merkeissä hieman eri tavalla kun aiemmin, koska nyt mulla on paikka, missä mulla on kaikki kamat ja mahdollisuuden vaikka mihinkä.

Mun haave on ollut jo pitkään muuttaa meidä alaa ja tehdä sen eteen jotain merkittävää. En vielä tarkalleen tiedä mitä se on mutta sitä kohti kokoajan menen. Uskon että se löytyy siitä matkan varrelta. Mulla olis myös haaveena saada oma oppipoika/assari, jota voisin oman työskentelyn ohessa kouluttaa. Sellainen tyyppi kuka olis kokoajan hengittämässä mun niskaan ja oppimassa uusia asioita ja sellainen tyyppi joka ihan oikeesti haluaa oppia ja tietenkin lukis mun ajatuksia.

Mää aion myös tehdä Primessä jossain kohtaa pientä pinta remppaa ja ehkä miettiä muutaman käytännöllisemmän vaihtoehdon liiketilaan. Haluan myös uusia valaisimia yms. Jatkossa koitan vielä paremmin jäsennellä mun viikot sillai että mun aikataulu olis aina joka viikko samoina päivinä sama. Toki siihen vaikutta pitkälti mitenkä lapsilla on reenit yms. Nykyään teen työvuorot oikeastaan aina sen mukaan mitenkä mun lapsilla on harrastuksia, koska jollainen ne on aina sinne vietävä ja haettava.

Arkeni on siis täyteen buukattu, mutta toisaalta mää taas tykkään siitä. Ollaan tehty nyt kotona ratkaisuja, jotta me kaikki saataisiin nukkua paremmin. Nyt kun oon saanut täysiä yöunia, niin nyt se väsymys vasta iskeekin. En tiedä kauanko tai montako vuotta kestää palautua lähes viiden vuoden univajeesta… Tälläistä on mun arki

Kuvat Noora Näppilä/Asu Biancaneve

Yksi kommentti

  1. Milla kirjoitti:

    Itse myöskin yrittäjänä tuo sähköposti on aina tukossa ja vastausajat venyy välillä todella pitkiksi. Lisäksi että viestejä tulee joka tuutista, Facebook,instagram, tekstiviestit, puhelut ja toki se sähköposti. Myös asiakkaissa näkee muutoksen ihan muutaman vuoden sisällä, mikäli hän laittaa viestin 23:40 ja et ole vastannu seuravaana päivänä 14:30 niin haukut on taattu. Tänä päivänä odotetaan että olet 24/7 vastaamassa yhteydenottoihin.

    Olen paljon pohtinut sitä, millä kontaktoinnin saisi järkeväksi ja asiakkaat ymmärtämään ettei sielä olla läsnä 24/7.

    Tänä vuonna olen halunnut organisoida päivät niin, että mulla jää aikaa itsellenikin eikä vaan pelkille töille asiakkaita miellyttääkseni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.