Hae
Prime Life by Umppu

Maailman paras fööni iQ Perfetto

*Sisältää mainoslinkkejä

Mää haluan jakaa teille ilo uutisen maailman parhaimmasta föönistä IQ:sta. Mää oon ollut vannoutunut Dysonin käyttäjä. Fööni on mun yks tärkeimmistä työvälineistä ja se saattaa olla mulla päivässä jopa 2 tuntia kädessä kun teen suurimmaks osaks pitkiä hiuksia. Mulla hajos parin vuoden sisällä 3 Dysonin fööniä ja kyllästyin siihen rumbaan niiden kanssa. Me oltiin syksyllä Lontoossa hiusmessuilla ja bongasin sieltä tän IQ Perfetto föönin. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä vaikka niin kliseiseltä kuulostaakin. Mun oli pakko saada se ja messuilta pystyi tilaamaan föönin Suomeen, joka saapui mulle parissa päivässä. Olin niin fiiliksissä tästä uutuudesta että hehkutin sitä myös kaikille ammattilaisille.  Siinä on myös todella hiljainen ääni, joilloinka voin keskustella asiakkaan kanssa hiuksia föönatessa. Nyt mun on todellakin ilo kertoa että sitä on myös kuluttajien saatavilla mun verkkokaupasta.

Mikä tästä föönistä tekee niin ainutlaatuisen? Ensinnäkin se on super kevyt. Painaa reilu 200g. Suurin osa fööneistä on todella painavia, isoja ja jotenkin mohloja ja vie hirveästi tilaa vessassa. Tää on kevyt ja pieni, mutta silti todella tehokas. Föönissä on 3 eri lämpötilaa ja puhallusvoimakkuutta. Siinä on myös viilennystoiminto. Mää kuulen usein asiakkailta että ”mun fööni haisee ihan palaneelle”…. aika usein syy on siinä että sitä ei ole koskaan puhdistettu. IQ föönissä on toiminto, millä se putsaa itse itsensä. Föönin käynnistys nappi käytetään ylhäällä ja sen jälkeen painetaan lämpötilasäädintä pohjaan ja fööni vaihtaa ilmavirran niin, että se tulee ilmanottoaukosta pois, jolloinka se työntää kaiken pölyn pois moottorista. Kun puhdistus on valmis niin se loppuu automaattisesti. Rakastan myös kaikkea helppoa ja tää puhdistus on just sitä.


Föönillä on suuri merkitys myös hiuksen kuntoa ajatellen.  Jotkut föönit vaan tuuttaa tulikuumaa ilmaa, mutta ei kuivaa hiusta. Kaikki varmaan tietää ne laivan föönit, mitkä on valmiina siinä seinässä…  IQ:n fööni on todella tehokas ja kuivausaikakin on lyhyempi kun monella muulla eri föönillä. Mun  mielestä hyvään fööniin, siinä missä esim suoristusrautaan kannattaa ehdottomasti panostaa. IQ föönissä on myös kaunis moderni design ja se on käyttömukavuudelta todella hyvä, sillä föönin pinta on pehmeä ja kumimainen ja se pysyy todella hyvin kädessä.

Tämä fööni on saanut todella hyvän vastaanoton ammattilaisten keskuudessa ja jos sitä ammattilaiset kehuu niin sen on oltava hyvä. Mää ainakin seison tän föönin takana todellakin. Vielä jos tätä sais mustana niin olis parempi.


Mun oma fööni on hieman värjäytynyt, koska oon pidennyt sitä airtouch vaalennuksissa, missä on tyvellä tumma väri, mutta sitä ei tarvitse kuluttajan miettiä, koska tuskin kukaan tekeen kotona airtoucheja 🙂

Varsinkin  kun itsellä on hiustenpidennykset, niin  hiusten kuivaaminen kestää aina tolkuttoman kauan. Tällä föönillä föönausaika on ehdottomasti lyhyempi . Mää oon aina inhonnut omien hiusten kuivaamista, koska ne ei kuivu koskaan ja suurinosa fööneistä tekee tilasta niin kuuman että voisin mennä uudelleen suihkuun föönausoperaation jälkeen ja naama on tulipunainen. Föönissä on mukana suulake, millä saa hyvin ohjattua ilmavirran kohdistetusti hiukseen. Fääni jättää myös hiukseen todella sileän pinnan. Plussa on myös se, että fööni on Dysonia huomattavasti edullisempi. Pidättäydyn jatkossa vaan Dysonin imureissa.

Jotenkin hassua kuinka fiiliksissä ihminen voi olla uudesta föönistä, mutta niin se vaan on. Tää on aivan must esim pitkään hiukseen, jos haluaa nauttia tehokkaasta mutta kevyestä föönistä.

 

 • Kevyt , paino 294 g
 • 78 dB
 • Tyylikäs vaaleanharmaa väri
 • Pitkä 3 m johto
 • 3 puhallusnopeutta
 • 3 lämmönsäätömahdollisuutta
 • Mukana 2 suutinta ja diffuuseri
 • 7 kertaa tehokkaampi moottori verrattuna perinteisiin hiustenkuivaajiin
 • Kompakti koko, noin puolet verrattuna markkinoilla olevista perinteisistä hiustenkuivaajista.
 • Takuu 1 vuosiIQ Perfetto faktaa:

Innovatiivinen, ergonominen muotoilu takaa föönin käyttömukavuuden. IQ föönin koko on vain noin puolet verrattuna perinteisiin hiustenkuivaajiin, jonka takia fööniä on helppo käsitellä ja sen kanssa työskentely on helppoa. Fööni on erittäin kevyt, paino vain 294 g. Kompakti koko ei vaadi isoa säilytystilaa ja fööni on näppärä ottaa mukaan.

IQ:ssa on erittäin tehokas ja suorituskykyinen moottori, joka lyhentää föönaukseen käytettävää aikaa merkittävästi. Moottorin 110 000 kierrosta minuutissa tekee siitä 7 kertaa tehokkaamman verrattuna perinteisiin hiustenkuivaajiin. Tehosta huolimatta fööni on hiljainen ja miellyttävä liiketyöskentelyssä.

IQ:n innovatiivinen sensori pitää lämmön vakaana koko ajan sekä estää ylikuumenemisen suojaten hiuksia. Föönin Memory function -toiminto muistaa viimeksi käytetyn nopeuden ja lämmön. Föönissä on kolme puhallusnopeutta sekä kolme lämmönsäätöä. Föönistä löytyy myös lukitusnappi, jolloin föönin sivussa olevat painikkeet eivät muuta lämpötilaa tai puhallusnopeutta, vaikka osuisit niihin työskentelyn aikana. IQ:n autodiagnostiikka kertoo mahdolliset viat, jolloin niihin on helppo reagoida. Mukana 2 suutinta sekä diffuuseri, joissa napakka kiinnitys.

Lyhyesti sanottuna, tästä ei fööni enää parane!

 

Pääset ostamaan föönin itsellesi TÄÄLTÄ* 

-Umppu

 

2 kommenttia

 1. häh kirjoitti:

  Siis paljonko tää nyt painaa? ”Reilu 200g” vai alempana mainittu 294 g?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.