Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Queen of my life

Kaupallinen yhteistyö: Au3 Kultasepät


Nyt se on vihdoin saapunut… mun Keto-sormus. Saatatte muistaakin aiemman postaukseni liittyen Keto-sormukseen. Nyt se on vihdoin mulla sormessani. Hetki sitten vaihtui uusi vuosikymmen ja toivon että voin omilla teoillani inspiroida muita saavuttamaan unelmat ja ennen kaikkea saada ihmiset luottaan itseensä ja omiin haaveisiin. Vuosi 2020 on monessakin asiassa minulle erittäin merkityksellinen. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun menin naimisiin. Mä oon jotenkin ehkä vähän vanhanaikainen tyyppi siinä suhteessa, että mä oon aina uskonut tietyllä tapaa ikuiseen rakkauteen. Sitten kun se oikea löytyy, niin sen puolison kanssa vietetään läpi loppun elämän. Mä rakennan mun tulevaisuutta muutenkin niin että mä ajattelen aina, että me säilytään yhdessä ja perheenä, enkä edes kuvittele muuta. Perhe on mulle tärkein asia tässä elämässä. Se antaa mulle voimaa ja energiaa ja se mikä siinä on parasta, se kasvattaa mua ihmisenä todella paljon joka päivä.

Mä en voi sanoa, että mää olisin koskaan ollut todella itsekäs ihminen, mutta lapset on opettanut mua siinä eniten, että välillä muiden tarpeet pitää asettaa niiden omien edelle. Mä oon kuitenkin läpi mun elämäni vastuussa mun kolmesta lapsesta sekä myös tietenkin mun avioliitosta. Kaikille pitäs antaa tasapuolisesti huomioo ja aikaa, mikä on välillä haastavaa tässä tämän hetkisessä arjen tilanteissa. Tämä sormus on lahja mulle mun saavutetuista unelmista, jota katsoessa muistan ne tärkeimmät asiat mun elämässä joka päivä.

Tasan 10 vuotta sitten unelmani oli oma perhe omakotitalo ja oma salonki. Mää oon saavuttanut ne mun kaikki unelmat ja on todellakin aika siirtyä eteenpäin. Salonkini täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Musta tuntuu, että mä olin ihan nuori tyttö sillon kun mä laitoin mun oman liikkeen. On ollut hyviä ja huonoja hetkiä mutta niistä kaikista on päästy yli juurikin sillä, että mä oon aina uskonut siihen mun oman unelmaani ja tekemiseeni. Ja mitä omakotitaloon tulee oon aina ollu vähän sellainen kotihiiri. Mä tykkään olla kotona ja itseasiassa mä oonki siellä tosi paljon. Parasta oli muuttaa omaan lapsuuden kotiin mikä on täynnä vain hyviä ja onnellisia muistoja lapsuudesta.

Oikeestaan kaks tärkeintä asiaa mun elämässä on koti ja työ ja niillä on todella iso merkitys mun elämässä molemmilla. Mä oon tällä hetkellä itse asiassa tosi onnellinen. Onnellinen siitä että mä oon saavuttanut asioita mistä mä olen unelmoinut. Eli kun vuosikymmen on vaihtunut, niin on taas aika asettaa uusia unelmia. Kuitenkin mä haluisin palkita itseni jotenkin näistä kaikista saavutetuista unelmistanii ja  siitä syystä hankin itselleni tämän sormuksen. En oo pitkään aikaan käyttänyt sormuksia ja itseasiassa mun kihla- ja vihkisormukset on mulle liian isoja tällä hetkellä. Muutenkin oli aika hankkia jotain uniikkia ja ainutlaatuista, millä on suurempi merkitys.

Mä aion käyttää tätä sormusta joka päivä, sillä se muistuttaa mua siitä että aina kannattaa unelmoida. Keto sormus on yks kauneimmista sormuksista mitä mä oon oikeesti koskaan nähnyt. Kun sitä katsoo on se jotenkin tietyllä tapaa hirveän rauhallinen, hempeä ja turvallinen. Mä nään sormuksen koko ajan ja aina niinä vaikeina hetkinä vaan katson sitä ja mietin, että niihin unelmiin kannattaa uskoa ja unelmat kannattaa sanoa ääneen muuten ne ei toteudu.

Mä kaipaan jotenkin tietyllä tapaa mun elämään sellasta rauhallisuutta. Mä tiedän että se hetki ei oo nyt ja mä tiedän että voi olla että sitä ei tule koskaan. Mä oon silti aina valmis tekeen töitä sen eteen, että mä voin viettää sellaista elämää kuin mä haluan. Mikään asia ei tuu itsestään tai sormea napsauttamalla. Jokainen meistä sen tietää. Viimeisen 10 vuoden aikana oon joutunut työstään mun omaa mieltä aika paljon. Varmaan meistä ihan jokainen on tuntenut jossain vaiheessa sellaisia tunteita kuin epäonnistuminen, ahdistus, kateus ja muita sellaisia ei niin kivoja fiiliksiä. Mä oon päättäny, että toisen onni ei oo todellakaan multa pois, vaan mä voin myös inspiroitua siitä. Mä haluun kehittää itseään ihmisenä ihan jokaisella saralla. Vanhempana, ihmisenä, pomona, ystävänä ja mitä kaikkea tuleekin mieleen. Musta on tosi tärkeetä että me jokainen koitetaan jokainen päivä oppia jotain uutta ja olemaan meistä se paras versio.

Elämässä tulee oleen hyviä ja vaikeita hetkiä, mutta pitää aina muistaa, että ne on vaan hetkellisiä tiloja. Kun osaa jäsennellä omaa elämäänsä niin aika  usein asiat menee juuri niin kuin on toivottu. Mun mottoni ”kaikki järjestyy” on toiminut jo monta vuotta. Välillä saattaa tuntua, että elämä on jotenkin kamalassa solmussa. Silloin sitä vaan pitää lähteä avaamaan yks asia kerrallaan. Voi olla, että kaikesta ei selviä yksin ja silloin kannattaakin pyytää apua. Niin mäkin oon tehny ja mä oon sillä saavuttanut ne kaikki asiat mitä mä oon tähän asti mun elämässä halunnu.

Jussi Louesalmen suunnittelema Keto sormus valittiin vuoden kauneimmaksi sormukseksi joulukuussa 2017. Totta kai mä halusin juuri sen kauneimman sormuksen. Tää oli se päivä kun voin sormus kädessä edes yhden hetken elää vain itselleni ja olla Queen of my life. Nyt oli se mun hetki <3

Kuvat Mikko Karekivi

Hiukset ja meikki Julia Delli Prime hair and beauty design

Kaupallinen yhteistyö: Au3 Kultasepät

4 kommenttia

 1. emma - http://emmaforss.com kirjoitti:

  On kyllä todella kaunis sormus <3

 2. Katarina LEivo kirjoitti:

  Olet todella upea ja hehkuva näissä kuvissa. Upea sormus! Sinusta huokuu jotenkin onnellisuus, rauha ja tyytyväisyys elämään!

 3. NK kirjoitti:

  Upea sormus, upea nainen, upeat kuvat! Wau!

 4. Mari kirjoitti:

  Olet mieletön nainen ja arvostan suuresti asennettasi elämään, kaikkea hyvää myös tulevalle vuosikymmenelle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.