Hae
Prime Life by Umppu

Ei olla ainakaan vielä räjähdetty

Terveiset täältä Dubaista. Päätettiin kaikista uutisista huolimatta lähteä reissuun. Tiedän että tänne ei olisi lennetty jos uhka olisi ollut niin kova, että olisi syytä peltä ihan tosissaan. Moni pelkää matkustamista ja ylipäänsä lentämistä, mutta rehellisesti mää pelkään enemmän Suomessa pimeellä. ei nukuttu pommiin,  eikä unohdettu passeja, mutta aika yks kamala asia kentällä, mikä meinasi estää meidän koko loman. Tiedän että on ärsyttävää, kun en sano mikä, mutta kerron sen sitten kun asia on selvitetty. Oli kyllä sydäri taas lähellä…

Moni on kysynyt lennosta, joka tosiaan kiersi  ja lensi Saudien kautta. Me lennettiin isolla koneella, jotenka ei ollut välilaskuja, mutta lentoaika on vajaa puolituntia pidempi. Täällähän ei koskaan sada ja nyt kun tultiin niin tietenkin satoi. Lapset oli koko illan ihan hepulissa, eikä meinattu millään rauhottua…. Meillä on kaksi isoa huonetta… huoneidenkin kanssa oli pientä säätöä, koska se väliovellinen huone oli sellainen että molemmat huoneet oli tupakka huoneita.. Mulle meni varmaan tunti respassa, mutta pysyin kovana ja saatiin kunnon huoneet, mutta ilman väliovea. Meille tarjottiin myös sviittiä koko perheelle minne mahtuu kaikki… Joo olishan se ollut kiva, mutta 600e per yö lisää hintaa hahahaha….. sitten respa heltyi ja tarjos sitä puoleen hintaan…. VAAN 300e per yö… Ei ihan meidän budjettiin osunut sekään, mutta näin on itseasiassa aika jees. Me naiset nukutaan toisessa huoneessa ja miehet toisessa. En oo nukkunut näin sikeesti sitten varmaan viiteen vuoteen kun viimeyönä. Meidän hotelli on Hilton Dubai Al Habtoor city ja hotellia voin jo päivän kokemuksella suositella. Meillä on täys hoito (ei alkoholia) ja ruoka on täällä ihan taivaallisen hyvää. Pakettiin kuuluu kolme ruokailua päivässä… Oon ihan ähkyssä, koska normaalisti syön kerran päivässä. Hotellista on lyhyt matka esim Dubai malin minne mennään varmaan huomenna, jos sataa edelleen..

 

Me oltiin aamulla leikkipaikassa ja sitten mentiin viereiseen rakennukseen cirkukseen vai miksikä sitä voikaan kutsua. Teen siitä oman postauksen myöhemmin, koska se oli niin vaikuttava. En tiedä minkä kohtauksen sain, mutta tuli illalla sellainen fiilis, että nyt pitää mennä salille. Vili lähti mun mukaan ja venytteli sen aikaa kun mää reenasin. Hotellissa on tosi iso sali ja uskotteko, jos sanon että vain Dubaissa on kaikissa aerobisissa laitteissa youtube ja Netflix…..

Täällä on ihanat pukkarit salin yhteydessä. Niissä on poreammeet ja saunat. Oli pyyhkeet, vettä, sheiverit ja oikeestaan ihan kaikki mitä vaan voi tarvita. Mää vaan yksinkertaisesti rakastan tälläsiä ylellisyyksiä lomalla.. Leikkipaikasta unohdin kertoa, että sinne voi jättää yli 4-v lapset hoitoon. Se on lasten altaiden yhteydessä, eli jos Vikke olis 4 niin voitais laittaa lapset päivällä sinne vaikka pariks tunniks leikkiin ja vetää poolilla päikkärit… Ehkä sit ens vuonna.

Huomaa että taas vuodessa moni asia on mennyt eteenpäin lasten kanssa ja lomailu on taas huomattavasti helpompaa. Ruokailut yms hoituu jo melki itsestää, kun suurimmaks osaks lapset ottaa itse ruokansa. Kyllä ne äidin sanat alkaa vaan toteutuun kun se sano Viken synnyttyä että kolmen vuoden päästä elämä helpottuu. Tarkoitus lomalla olis vielä mennä Lego landiin. Mietitään vielä, koska mulle sanottiin että pituusraja on 1m suurimpaan osaan laitteista ja en tiedä tarkalleen onko Vikke edes metriä, Mää mielummin vältän menemistä, kun kuuntelen lapsen itkua ja just sen, joka haluais varmaan mennä ihan joka paikkaan.

Yksi kommentti

  1. Emmi kirjoitti:

    Hei mikä ton sydärin aiheuttaja oli siä lentokentällä 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.