Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Mulle tehtiin veitsetön kasvojenkohotus

Kaupallinen yhteistyö: Plastikkakirurgia W

Olen nyt 36-vuotias ja nelikymppiset hiipii ovella. Mulle kauneudenhoito on aina ollut tärkeä asia ja ennenkaikkea pidän siitä.  Työskentelenhän myös itse alalla. Viimeiset viisi vuotta kun oon nukkunut ehkä  20 yötä yhteensä heräämättä kertaakaan lasten takia näkyy  se todellakin myös naamassa ja tietysti joka vuosi me  kaikki vanhetaan. Mulla on ollut jo pitkään sellainen olo että näytän väsyneeltä. Mulla on ollut nuorempana paljon pyöreämmät kasvot, kun tällä hetkellä ja jotenkin tuntuu, että jatkuvasti iho vain veltostuu entisestään ja rypyt ja uurteet korostuu. Mun kasvoista on myös tullut jotenkin luisevat verrattuna entiseen.

Olin noin kuukausi sitten Plastikkakirurgia W:n järjestämässä asiakas illassa, missä kerrottiin erilaisista kauneusleikkauksista, plastikkakirurgiasta ylipäänsä, täyteainehoidoista, rasvansiirroista ja oikeastaan todella kattavasti kaikesta kauneuskirurgiaan liittyvästä. Mun mielenkiinnon herätti ultherapy hoito, mikä on käytännössä kasvojenkohotus ilman kirurginveistä. Päätin että tämä on hoito minkä ehdottomasti haluan kokeilla. Vaikka en tavallaan pelkää vanhenemista, niin en vain yksinkertaisesti tykkää rypyistä tai siitä, että silmäpussit ja uurteet vaan kasvaa, koska itsellään ne ei minnekään katoa, vaan voimistuu vaan ajanmyötä. Musta on tuntunut että näytän kokoajan vaan väsyneemmältä ja kuivemmalta kasvoista.

Siitä sitten ryhdyin tuumasta toimeen ja varasin ajan. Olen käynyt jo aiemmin Plastikkakirurgia W:llä, jotenka paikka oli tuttu ja luotto ihan täydellinen. Mua on hoitanut Kai Saariniemi, kuka on plastikkakirurgian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. En ole missään saanut näin ammattitaitoista palvelua.

Tässä on mun kasvoista lähikuva ennen hoitoa. Siitä näkee selvästi, kuinka ihon pinnassa on selkeästi alkavia ryppyjä ja uurteita, joista haluan eroon. Hoito aloitetaan kuvaamalla kasvot. Kasvot kuvataan joka suunnasta, jotta saadaan 4d liikkuvaa kuvaa kasvoista. Kavojen mittasuhteet tarkastellaan ja hoidettava alue konsultoidaan ja suunnitellaan. Meillä on usein kasvon piirteet ja muodot erilaisia kasvojen eri puolilla. Toinen puoli on maskuliinisempi ja toinen feminiinisempi. Tässä kuvassa näette keskellä mun kasvot. Toisella puolella on yhdistetty kasvojen sama puoli ja samoin toisella. Uskomatonta kuinka erilaiset kasvonmuodot oikeasti meillä on. Mua nauratti tää kuva, koska mun mielestä näytän tossa oikean puoleisessa ihan Kalle Palanderilta.

Kun kuvat on otettu ja suunnitelma tehty, niin aloitetaan hoito. Hoito ei ole miellyttävää ja sitä varten otetaan kipulääke ennakoivasti. Jos vertaan miltä hoito tuntui niin mua ainakin henkilökohtaisesti sattui enemmän microbladin kulmien teko, kun tämä. Ihmisillä on todella erilainen kipukynnys, jotenka en voi toisen puolesta sanoa sattuuko hoito vai ei, mutta mistään rentouttavasta hoidosta ei  kuitenkaan ole kyse. Hoito kestää  noin tunnin. Mulle käsiteltiin kasvojen alue ja lisäksi mulle tehtiin kasvoihin radiesse lifting filler hoito poskien alueelle. Hoidon jälkeen on hyvä mennä suoraan kotiin. Saunaa ja esimerkiksi kylvyssä lilluttelua. Suihkussa voi käydä normaalisti.

 

Mistä Ultherapy-hoidossa on kysymys?

Ultherapy kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa siihen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään plastiikkakirurgisin toimenpitein. Ihon pintaa ei leikata eikä muutenkaan käsitellä. Ultraäänienergia käynnistää ihossa luonnollisen vasteen, joka saa aikaan uuden kollageenin syntymistä sekä heikentyneen kollageenin vahvistumista.

Osa potilaista huomaa tuloksia jo välittömästi hoidon jälkeen, mutta varsinainen hyöty tulee näkyviin 2–3 kuukauden kuluessa hoidosta, kun uusi kollageeni vähitellen kohottaa ja kiinteyttää kasvoja ja kaulaa sekä tasoittaa dekolteen ihoa. Toisin kuin esimerkiksi laseriin tai radiofrekvenssiin perustuvat menetelmät, Ultherapy ohittaa ihon pintakerroksen kokonaan, ja energia pystytään kohdistamaan optimaalisella lämpötilalla tarkasti halutulle syvyydelle. Ultherapyn ainutlaatuisiin etuihin kuuluu myös ultraäänikuvantaminen, jonka avulla hoitava lääkäri näkee hoidettavat kudoskerrokset. Näin energia saadaan kohdistettua turvallisesti juuri sinne, missä siitä on suurin hyöty.

Energian kohdistaminen juuri oikeaan kudoskerrokseen on avainasemassa kudosreaktion käynnistämisessä ja hyvän hoitotuloksen saavuttamisessa. Tämä edellyttää hyvää kokemusta ultraäänilaitteen käytöstä sekä yksityiskohtaista anatomian tuntemusta, joista erityisesti jälkimmäiseen plastiikkakirurgilla on hyvät edellytykset. Kudoksiin kohdistettava energiamäärä tulee olla yksilöllisesti suunniteltu ja riittävä (arvioidaan ja otetaan huomioon kudosten biologinen ikä), jotta kudosvaste käynnistyy. Lisäksi tulee ottaa huomioon kasvojen eri osien mahdollisesti eritasoiset ikääntymismuutokset sekä epäsymmetriat. Plastiikkakirurgin toteuttamana Ultherapy-hoito räätälöidään yksilöllisesti ennen hoitoa ja tarvittaessa myös hoidon aikana. Plastiikkakirurgia W:ssa kaikki Ultherapy-hoidot tekee plastiikkakirurgi.

Vaikka Ultherapyn avulla ei päästäkään täysin vastaavaan hoitotulokseen kuin plastiikkakirurgialla, se on erinomainen vaihtoehto potilaille, jotka eivät ole valmiita leikkaushoitoon. Ultherapyn avulla voidaan myös pidentää plastiikkakirurgisten toimenpiteiden tulosten pysyvyyttä.

 

 

Tietoa Ultherapy-hoidosta

Ultherapy on ainoa Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymä veitsetön hoitomenetelmä kaulan, leuanalusihon ja kulmien kohotukseen sekä kiinteytykseen. Vastikään FDA on erityisesti hyväksynyt menetelmän käyttöön myös ainoana veitsettömänä hoitomenetelmänä rintakehän (dekolteen) juonteiden ja ryppyjen hoitoon.Ultherapyn avulla saadaan raikkaampi sekä nuorekkaampi ulkonäkö ja ilme kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella virkistyy silmin nähtävästi.

  • Ei vaadi leikkausta
  • Ei sairausloman tarvetta
  • Edistää kollageenin tuotantoa
  • Luonnollinen lopputulos
  • Yksi hoitokerta useimmiten riittää
  • Turvallinen ultraäänimenetelmä
Kauanko hoito kestää?

Hoidon kesto riippuu hoidettavasta ihoalueesta sekä yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta. Kasvojen ja kaulan hoito kestää 60–90 minuuttia, dekoltee-hoito puolestaan noin 30 minuuttia.

Tarvitaanko hoidon jälkeen aikaa toipumiseen?

Ultherapyn jälkeen voit välittömästi palata normaaleihin toimiin. Minkäänlaisia erityisiä jälkihoitotoimenpiteitä ei tarvitse noudattaa. Myöskään erityistä auringolta suojautumista ei vaadita, koska hoidossa ihon pintaa ei leikata eikä käsitellä, kuten esim. kirurgiassa tai ihon laser- tai kemiallisessa kuorinnassa.

Milloin tulokset alkavat näkyä ja kauanko ne pysyvät näkyvissä?

Voit huomata kiinteytymistä heti hoidon jälkeen, mutta lopullinen tulos tulee näkyviin 3-6 kuukauden kuluessa hoidosta, kun heikentynyt kollageeni vahvistuu ja korvautuu uudella. Jatkossa uusilla huoltavilla hoidoilla voidaan edelleen vähentää ihon luonnollisen vanhenemisen vaikutuksia. Potilaana Sinun on hyvä tietää, että Ultherapyn ihon kollageenin tuotantoa lisäävä vaikutus on tieteellisesti todistettu.

Miltä hoito tuntuu?

Kun pieni määrä ultraäänienergiaa kohdistetaan tarkasti ihokudokseen, se voi tuntua syvällä ihossa vähäisenä nipistelynä tai lämpönä. Se on kuitenkin osoitus siitä, että uuden kollageenin syntyminen on käynnistetty. Osalle potilaista hoito saattaa tuntua epämukavalta, mutta tuntemukset kestävät ainoastaan ultraäänienergian kohdistamisen ajan ja niitä on helppo lieventää tavanomaisilla särkylääkkeillä. Hoitava lääkäri pyrkii tekemään hoitokokemuksesta mahdollisimman miellyttävän. Suurin osa potilaista kokeekin hoidon vain lievästi epämukavana ja saavutettavan tuloksen arvoisena. On tyypillistä että hoidettu alue on hivenen arka muutamasta päivästä aina kahteen viikkon asti, mikä on hyvä merkki kudosvasteen käynnistymisestä.

Onko Ultherapy turvallista?

FDA-hyväksyttyjä Ultherapy-hoitoja on maailmanlaajuisesti tehty turvallisesti jo yli 1 miljoona. Ultraääntä on käytetty turvallisesti lääketieteessä jo yli 50 vuoden ajan. Lisäksi jokainen Ultherapy-hoitoja tekevä lääkäri tai sairaanhoitaja on koulutettu perusteellisesti hoitomenetelmään ja laitteen käyttöön. Ultherapy on siis turvallinen valinta.

Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä joitakin tunteja kestävää punoitusta. Hoidon jälkeen esiintyy usein myös muutamia päiviä kestävää lievää turvotusta tai mahdollisesti joitakin viikkoja kestävää kihelmöinnin tunnetta tai kosketusarkuutta. Tällaiset oireet ovat kuitenkin lieviä ja ohimeneviä. On tyypillistä että hoidettu alue on hivenen arka muutamasta päivästä aina kahteen viikkon asti, mikä on hyvä merkki kudosvasteen käynnistymisestä. Harvinaisempia ohimeneviä hoidonjälkeisiä vaikutuksia ovat mustelmat tai pienet tunnottomat alueet iholla. Mikäli tällaisia vaikutuksia esiintyy, lääkärisi käy asian läpi kanssasi.

Huomioitavaa ennen Ultherapy-hoitoa

Omega-3 ja muut vastaavat tuotteet tulee tauottaa 2 viikkoa ennen hoitoa. Muiden lääkityksenä käytettävien verenkiertolääkkeiden tauottamisesta sovitaan yksilöllisesti.

Botuliinihoidosta tulee olla kulunut 2 viikkoa, täyteainehoidosta 2 kuukautta ja kohotuslankojen laitoista 6 kuukautta ennen Ultherapy-hoitoa.

Kasvojen iho näytti tältä heti hoidon jälkeen. Tässä ei siis tarvitse pelätä, että iho olisi jotenkin ruvilla, arvilla tms. Meinin ihan normaalisti töihin seuraavana päivänä. Mun kasvojen symmetriaa tasoitettiin hoidolla ja seuraavana päivänä hoidosta toinen puoli kasvoista oli jonkin verran turvoksissa, mutta ei mitenkään älyttömästi. Vähän kun olisi ollut esimerkiksi hampaanpoistossa tms. Nyt hoidosta on useampi päivä ja kasvojen iho ei ole ollenkaan turvoksissa. Hoidon tulokset tulevat pikkuhiljaa näkyviin, eli nyt odotellaan. Laitan kuvia sitten muuataman kuukauden päästä mitä muutosta kasvoissa on tapahtunut. Mää kuitenkin haluan, että mun kasvot näyttää luonnollisilta, enkä sellaisilta vahamaisilta. Haluan, että ihoni on heleä ja hyvinvoivan näköinen.

Tätä hoitoa voi tehdä kohdistetusti eri alueille. Voit tutustua hinnastton täältä. Plastikkakirurgia W sijaitsee Tampereella Hämeenkadulla ja sinne on helppo löytää. Tamperelaiset kaikki tietää Siilinkarin liukuovet. Niistä sisään ja toiseen kerrokseen. Voitte käydä myös katsomassa mun instagramissa ig tv:n missä näette mitenkä hoitoa tehdään.

-Umppu

 

Kaupallinen yhteistyö: Plastikkakirurgia W

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.