Hae
Prime Life by Umppu

Kun vastoinkäymiset muuttu voitoksi

Tiedättekö sen tunteen kun tuntuu että kaikki asiat on hyvin? Usein just silloin kun oikein hehkuttaa niin sinä samalla sekunnilla suunnilleen talo räjähtää hahaha. Mulla on pitkään ollut jo se periaate, että toisen onni ei oo multa pois ja haluan jotenkin jakaa sitä myös muille kertomalla vaikka siitä kuinka ylpeä itsestäni olen ja kuinka onnellinen oon tällä hetkellä. Kuten aiemmin kerroin oli syksy ihan horror työrintamalla ja varmasti osaksi sen seurauksena alkutalvi oli todella uuvuttava ja siitä toipuminen on varmaan käynnissä edelleen.

Musta tuntui että makasin koko joulunajan, kun lahna enkä tehnyt juurikaan mitään, mutta oikeastaan tajusin että just niin mun oli tehtävä…. maata kun lahna. Sitä voi myös kutsua palautumiseksi ja voimien keräämiseksi. Musta tuntuu muutenkin, että viimeiset kuukaudet ilman valoa on ottanut tosi koville ja onkin ihana olla jo ajatuksissa Dubaissa, minne lähdemme ensi viikolla. Oon siitä reissusta niin fiiliksissä ihan siitäkin syystä, koska pohjalla on joulun lepo loma ja taas kun lasten kanssa matkustaa on se kuitenkin aktiivista ja haluan olla lomalla läsnä, mihinkä taas tarvitsen energiaa.

Mulla on oikeastaan elämässä tällä hetkellä kaikki tosi hyvin. Mää hetki sitten päätin, että on asioita mille en voi yksinkertaisesti mitään, niin en käytä niihin asioihin energiaa (paitsi surkeasta säästä valittamista en lopeta varmaan koskaan).  Mää muutenkin uskon siihen, että kun sanoo asioita ääneen niin ne jossain vaiheessa etenee ja saavutat ne unelmasi, jopa ihan huomaamatta. Tai näin mulle ainakin on käynyt.

Mää oon ihan fiilsissä mun uudesta Boho Studiosta, mikä saa viimeisen silauksen tällä viikolla. Oikeastaan se siis on tavallaan valmis, mutta valaistuksen ja sähköjen kanssa on vielä pientä hienosäätöä, jotka saadaan mahdollisesti ensi viikolla valmiiksi. Kesällä jo mietin asiaa ja syksyllä päätin sen toteuttaa ja nyt se on kohta tehty.

Mää oon luonteeltani sellainen, että en ressaa juurikaan tulevaa. Elän aina päivä kerralla, mikä on aika ihanaa. On turha vaivata päätä sellaisilla asioilla, mitkä on jossain tulevaisuudessa, koska kuitenkin kaikki aina järjestyy tavalla tai toisella. Mää odotan jo tosi paljon kevättä, koska valon määrä lisääntyy ja kevät on ainakin mulle sellaista luomisen aikaa. Meidän koulutuskiertue starttaa jo tammikuun lopussa ja lähdetään Rovaniemelle ja Ouluun kouluttaan Hannan kans kampauksia. Tammikuussa alkaa jo mun omat koulutukset, jotka keskittyy vaalennuksiin ja kampauksiin.

Paljon on siis tulossa koulutuksia, mutta samalla pidän huolen omasta kouluttautumisesta ja suunnitelmissa onkin lähteä kesällä Moskovaan koulutukseen ja Balmainin koulutus on nyt keväällä Dubaissa, mistä oon ihan fiiliksissä.

Lasten pahimmat kiukut alkaa helpottaa, mikä tekee taas kodista paljon rennomman ja rauhallisemman paikan olla. Vielä kun sais hieman aikaa Juuson kans niin kaikki olis täydellistä. Elämän ei tarvi olla turhan vakavaa ja pienen kaaoksen keskellä siitä oppii myös nauttimaan. Huomasin eilen esimerkiksi sellaisen yksinkertaisen asian, kun oon koittanut pitää kotia suht siistinä, koska tykkään palata reissusta puhtaaseen kotiin.. Olin ajatellut imuroida, mutta lapset haluskin rakentaa olkkariin majan. Mua hetkellisesti vitutti koko ajatus majasta, kunnes tajusin, että lapset nauttii siitä ja mää pääsen rehellisesti helpommalla. Ei yhtään raivaria ja sain rauhassa touhuta samalla omia asioita, kun lapset leikki.

se maja on edelleen olkkarissa ja on ihan sairaan ruma, mutta mitä sitten? Ei tänne oo tulossa kukaan ja mitä sitten vaikka oliskin. Meillä on muutenkin ollut aina sellainen koti, missä elämä saa näkyä ja lapset saa leikkiä oikeastaan mitä keksiikään. Toivotan tän postauksen myötä kaikille stressitömämpää uutta vuotta..

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Marianne oksa kirjoitti:

    Just noin itsekin aion alkaa alkaa ajattelemaan. Elämästä tulee ehkä stressittömämpää ja elämisen arvoista. Eikä mitään suorittamista. Tää anto lisäpotkua myös omille ajatuksille, että olen menossa oikeaan suuntaan. Kivaa ja nautinnollista reissua koko perheelle❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.