Hae
Prime Life by Umppu

Oli ja meni

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulun aika aika olemaan lopuillaan. Ollaan oltu koko perhe kohta yli viikko lomalla, eikä olla oikeastaan tehty yhtään mitään. Joulun aika on jopa yrittäjälle meidän alalla sellaista aikaa, että puhelin ei tuuttaa koko aikaa, vaikka koto Suomessa ollaankin. Me ollaan vietetty koko joulu läkövaatteissa, syöty, leikitty, nukuttu ja ihan vaan oltu. Kyllä mä huomaan itsestäni kuitenkin sen, kuinka tykkään niistä tietyistä rutiineista siinä tavallisessa arjessa. Se mitä tältä lomalta toivoin oli että saan levättyä. Oon todellakin nukkunut, vaikka lapset on edelleen välillä villejä öisin, mutta se mikä on ollut parasta on se, että unta on voinut aamulla jatkaa vaikka 11 asti sohvalla, kun lapset katselee piirrettyjä. Kellon soittoon ei ole tarvinnut herätä yli viikkoon.

Me ollaan lomalla käyty uimahallissa uimassa ja siitä se ajatus sitten lähtikin, että vuokrattiin palju meidän pihaan, minne olis tänäänkin tarkoitus mennä uimaan. Mää tykkään joulun ajasta tosi paljon, mutta aaton jälkeen puran heti kaikki joulukamat pois. Oon aika vähän seurannut mitään uutisia yms, mutta se mikä pistää aina silmään on kaiken karvaiset pikadieetit joulun jälkeen. Voi kumpa ihmiset löytäis tietynlaisen tasapainon siihen omaan elämään, niin kenekään ei tarvis vedellä mitään kuureja. Vaikka joulun jälkeen vähän turvottaakin, niin mitä sitten. Ei tässä elämässä näitä jouluja liian usein oo.

Mulla on jo katse tulevaan vuoteen 2020. Odotan että koulutus-studio valmistuu ja meillä on alkuvuodesta perheen kanssa Dubain reissu, jolloinka saan sitä kaipaamaani aurinkoa. Tää vuosi on ollut ihan hullu ja nyt on syytäkin kerätä vähän voimia ja latautua. Mun on tosi vaikee vaan olla, mutta koitan sitäkin opetella kokoajan. Kun oon kotona niin saan kokoajan kaikkia remontti ideoita ja eilen jouduin oikein väkisin lähteen huonekalukaupasta pois etten vaihtais meidän olkkaria uuteen uskoon…

Mää teen ennen reissua aika pitkää päivää töissä, koska koitan saada kaikki parin viikon duunit ängettyä yhdelle viikolle. Kun tuun takas reissusta alkaakin mun koulutukset ja siitä se alkuvuosi starttaa taas käyntiin. Oon aina keväisin ollut Pariisissa Balmainin koulutuksessa, mutta tänä vuonna Balmainin trend training onkin poikkeuksellisesti Dubaissa. Mulla tulee alkuvuoteen pari Dubain reissua, joista toinen on loma ja toinen koulutusta.

Suunnitelmissa on myös lähteä Venäjälle ensi vuonna kouluttautumaan. Edellinen antoi niin paljon inspiraatioo ja halua oppia lisää. Katsotaan mihinkä kaikkeen vuosi 2020 vie. Mulla olis tarkoitus säästää ens vuosi, jotta saisin yhden haaveeni toteutettua… Säästettävä summa on aika suuri, mutta katsotaan onnistuuko se. Se vaatii töitä ja laskelmointia. Vaikka itse määriään aina oman palkkani, niin palkkaa en voi maksaa ihan miten sattuu, vaan firman tilillä on oltava rahaa.

Mää oon aina vähän sellainen, että kun saan rahaa, niin laitan sen jollain tapaa ”poikiin” jotta saan taas tulevaisuudessa siitä jotain hyötyä. Olisihan se hienoa, jos vois aina toteuttaa kaikki villeimätkin unelmat, mutta voitte miettiä, kuinka paljon niitä hiuksia tarvii leikata että sitä rahaa kertyy varastoon…. PALJON! Silti koskaan en oo luopunut omista villeimmistänikään unelmista. Mun tavoite on muuttaa omaa alaani positiiviseen ja kannustavaan suuntaan ja sen eteen on vielä paljon duunia.

Mekko löytyy täältä*

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.