Hae
Prime Life by Umppu

Aikataulut paukkuu ja pahasti

Pikkuhiljaa alkaa Boho Studio valmistumaan. Ensimäinen koulutus onkin jo tammikuussa ja liike alkaa olemaan hyvällä mallilla. Vielä odotellaan raksamiehen hommat loppuun, sekä pesupaikat on vielä saapumatta. Muutama asia on vielä hankittavana, jotta saadaan Studio kasaan, mutta toistaiseksi yllävän kivottomasti homma on mennyt eteenpäin. On ollut toisaalta aika ihanaa tehdä jotain ihan erilaista, mihinkä olen aiemmin tottunut. Tää ympäristö tuntuu jotenkin todella rauhoittavalta ja luovalta ja miljöö on myös aika jees.

Tilalle tulee olemaan jo omasta puolesta jonkin verran käyttöä ja saadaan testata se heti kuvausten merkeissä tammikuussa. Juhlimme  sielä jo  Primen pikkujouluja. Oon niin fiiliksissä tästä paikasta ja vihdoin mulla on oma paikka. Mää oon sisustanut ja vaihdellut tavaroiden paikkaa… Vaihtanut verhoja ja kokeillut ja mallannut erilaisia vaihtoehtoja. Mää uskon, että tila tulee elämään sen mukaan kuinka sitä käytetään. Usein vasta käytössä huomaa käytännöllisyyden ja toimivuuden ja sitä kautta on helpompi tehdä muutoksia.

Mulla tänään joululoma ja siinä onkin muutama päivä jätetty varalle, jos tulee jotain. Tavallaan tila on jo valmis koulutuksiin, mutta pesupaikka osiosta puuttuu kokonaan pesupaikat ja se on aika olennainen asia värikoulutuksissa. Mää oon saanut paljon hyviä ideoita ja oon hakenut inspistä instagramissa tähän tyylisuuntaan…

Mää toivon että tää tila yhdistää meidän alan ammattilaisia, koska mitä enemmän teemme yhdessä, sitä enemmän se vie meitä yhdessä eteenpäin. Toisen osaaminen ei ole sulta pois vaan päinvastoin. Mua on aina inspiroitunut luovista ihmisistät. Sellaisista joilla on uusia ideoita ja he ei pelkää toteuttaa niitä villeimpiäkin visioita. Mun oma pelkoni on että leipiinnyt omalla alalla ja musta tulee samaa toistava kärttynen vanha akka. Juuri siksi mulle merkitsee työympäristö todella paljon.

Sana kouluttautuminen on tämän päivän juttu. Jos mää vaikka ajattelen omaa valmistumistani vuonna 2002 niin siitä alkaa olemaan pian 20-vuotta aikaa… Mitenkä edes kuvittelen, että voisin tehdä omaa työtäni, sillä opilla minkä olen saanut jo vuosikymmeniä sitten? Mää itse tykkään työskennellä mua nuorempien kanssa, koska heillä on aina se uusin tieto ja he ei ole vielä leipääntynyt työhönsä. Moni voi ajatella, että vasta valmistuneella ei ole vielä tarpeeksi kokemusta, mutta itse ajattelen melkein päinvastoin. Usein juuri he ovat uskaljaampia ja innostuneempia omasta työstään. Välttämättä se vuosien kokemus ei ole se valttikortti, jos teet samaa juttua vuodesta toiseen.

Mun alallani ei ole mitään pakollisia koulutuksia, mitä tulisi uusia vuosien välein. Jokaisen ammattitaito on kiini omassa viitseliäisyydessä ja siinä, pitääkö huolen omasta kouluttautumisesta. Mää oon itse viimevuosina panostanut todella paljon omaan kouluttautumiseeni ja aion panostaa siihen myös jatkossa. Vaikka koulutan, niin se ei tarkoita sitä etteikö mun tarvis myös oppia uutta..

Onhan sulla jo seurannassa @boho__studion instagram? Laittakaa ihmeessä tili seurantaan. Suunnitelmissa on tulevaisuudessa pitää myös teille erilaisia hiusteemaisia iltoja.

 

-Umppu

2 kommenttia

  1. Roosa kirjoitti:

    Kivan näköistä! Saanko kysyä, mistä nuo beiget verhot ovat? Sävy on täydellinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.