Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Toimiva triio!

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

Moikka vaan kaikille täältä hulinan keskeltä. Kuten tiedätte niin ihan oikeana Maybeauty fanina kerron teille taas hieman tuotteista. Moni on saattanutkin jo testailla erilaisia ihonhoitotuotteita, mutta onko teistä kukaan koskaan kokeillut face kit comboa? Tässä kolmesta naamiosta koostuvasta triiosta löytyy oikeastaan kaikki mun pelastavat asiat, tai siis sellaiset mitä voin itse kotona tehdä.

Ensimäisenä ihoa puhdistava savinaamoi pore mask. Pore Mask on  syväpuhdistava savinaamio. Se poistaa ihosta epäpuhtauksia, auttaa ennaltaehkäisemään ihon rasvaisuutta, syväpuhdistaa kasvojen ihoa ja ihohuokosia ja se mikä tässä naamiossa  on parasta niin se pienentää ihohuokosia.

Aina sillon kun mulla on jotenkin voimaton ja  fiilis ja kun  mun naama on todella väsynyt niin mä laitan tän naamion.  Tykkään käyttää sen aina ennen saunaa tai suihkua. Namio levitetään kauttaaltaan puhtaalle iholle. Namiot tulevat yksittäispakattuina  kätevissä pienissä pakkauksissa. Naamion voi levittää joko käsin tai siveltimenllä. Mä ite tykkään levittää namioo aika paksun kerroksen, koska sillon musta tuntuu että mä saan sitä kaikista parhaiten tehon irti. Namio saa vaikuttaa iholla 15-30 minuttia. Siinä on miellyttävä, mutta mieto tuoksu. Namo alkaa pikkuhiljaa kuivumaan ja sitten kun se on täysin kuivunut niin se on valmis.

Namion kuivuessa ihoon tulee hieman sellainen kiristävä tunne. Se on täysin normaalia. Naamion jälkeen iho tuntuu todella puhtaalta pehmeältä ja ihanan mattaiselta. Kosteusvoide imeytyy hetkessä kasvoille ja meikki näyttää todella raikkaalta naamion jälkeen. Mä oon itse huomannut pidemmässä käytössä sen, että kasvojeni ei kerry niin herkästi epäpuhtauksia.

Seuraavana vuorossa face gel!. Geeli poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa. Tuote levitetään puhtaalle meikittömälle iholla ja sitä aletaan työstään pehmein pyörivin liikkein iholle. Pikkuhiljaa naamio muuttuu rakeisemmaksi ja kuollut ihosolukko jää naamioon kiinni. Iho herää henkiin hetkessä ja puhdistuu ihanan pehmeäksi ja raikkaaksi. Face gel on mun valvottujen öiden salaisuus ja teen tän lähestulkoon aina kun on niinsanotusti yliväsynyt. Tuote on kasvoilla erittäin miellyttävän tuntuinen. Se ei missään vaiheessa kirvele tai polttele kasvojen ihoa. Sopii myös herkkäihoisille. Face gel puhdistaa kasvoilta kuollutta ihosolukkoa, puhdistaa ihohuokosia, poistaa ylimääräsitä talia ja tekee ihostasi pehmeemmän ja sileämmän.

Tämä on sellainen tuote, mikä pitäisi ehdottomasti löytyä kaikilta! Oon käyttänyt tätä tuotetta jo useita vuosia ja sen käyttö on mulle jo rutiinimaista. Joskus geeliä käyttäessä on tuntunut siltä että vaikka kuinka pöyrittelee kasvoja, niin mitään ei tapahdu. Siihen olen itse käyttänyt ratkaisuna sellaista, että olen kostuttanut sormenpäät veden alla ja jatkanut pyörittelyä. Kuollut ihosolukko on alkanut heti irtoamaan.

Ja viimeisenä ”mustanaamio”Naamio poistaa iholta ylimääräistä öljyisyyttä, jonka seurauksena kasvoni ei ole heti kiiltävät. Se poistaa ihon pinnalta pientä ihokarvaa, mistä en ollenkaan pidä ja mikä iän tullessa myös lisääntyy. Ihosta tulee todella pehmeän ja sileän tuntuinen naamion jälkeen. Se myös poistaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa ja nappaa pinnassa olevia mustapäitä.

Tuotteessa on todella mieto tuoksu ja itselleni ei ole koskaan tulluut siitä mitään ihoärsytystä. Naamio on helppo levittää kasvoille naamiosiveltimen avulla. Hiukset kannattaa nostaa ylös ponnarille, jottei ne sotkeudu naamioon. Levitä naamio aina puhtaalle iholle. Älä käytä naamioo, jos ihossasi on märkiviä tulehduksia. Tuotetta kannattaa levittää aika paksu kerros kauttaaltaan välttäen silmänympärysihoa. Sitä ei kannata myöskään levittää kulmakarvoihin tai hiusrajaan, sillä poistaminen vaikeutuu huomattavasti.

Anna naamion vaikuttaa 30-45 minuuttia. Se on valmis silloin, kun se on kauttaltaan kuivinut. Kun naamio kuivuu tuntuu se iholla hieman nipistävältä hyvällä tapaa. Naamion poistaminen tapahtuu käsin. Itse tykkään aloittaa hiusrajoilta keskelle vetämällä. Naamio kannattaa irroittaa varovasti, mutta napakasti. Ei mitään raivolla riuhtomista. Irroittaminen ei tunnu ainakaan omasta mielestä kovinkaan miellyttävältä, mutta ajattelen aina sen niin, että silloin se on tehokas. Eihän sieltä ihosta mitään irtoa, jos se ei miltään tuntuisi.  Jos namioo jää kasvoille johonkin kohtaan, voi kostuttaa vanulapun ja pyyhkiä vedellä ylimääräiset jäämät pois.

Mun iho on aina hetken punainen naamion jälkeen. Ihon pinta tuntuu silkkisen pehmeeltä. Oon huomannut pitkässä käytössä ihoni olevan kokoajan paremmassa kunnossa. Meikillä saan ihon epätasaiset värit tasoitettua ja kasvojen iho näyttää freesiltä ja raikkaalta.  Tää on yks mun lemppari tuotteista ja siks oonkin sitä käyttänyt jo kauan. Teen tän naamion säännöllisen epäsäännöölisesti  noin 1-3 kertaa kuukaudessa.

 

Nyt on sun on mahdollisuus tilata Face Kit Combo alennettuun hintaan. Bloginilukijana saat 30% alennuksen tilauksestasi, mikä on voimassa 27.12.2019 asti.  Käytä kassalla koodia KITPRIME tai aktivoi alennus suoraa tästä linkistä. 

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.