Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Onko mulla some koti?

Kaupallinen yhteistyö: Desenio


Mää oon aina tykännyt laittaa kotia ja sisustaa. Mulle kuitenkin tässä elämänvaiheessa merkitsee eniten käytännöllisyys. Viisi henkisessä perheessä pitää varautua kaikkeen, kuten siihen että sun päiväpeitto maalataan luomivärillä ja sun pihakalusteiden pehmusteet saa uuden ilmeen kun niihin levittää kolme tuubia meikkivoidetta…. Unohtamatta kynsilakalla ja huulipunalla maalattuja seiniä ja purkalla liimattuja huiveja seinässä… näin meillä

Makuuhuone on ollut mulle tässä kodissa sellainen huone, missä oon ennenkaikkea miettinyt sen harmoniaa ja rauhallisuutta. Mää en tykkää sisustaa sen mukaan mikä on just nyt ”muodissa” vaikka välillä bongailenkin jotain kivoja juttuja erilaisilta ig:tileiltä. Aika usein niissä toistuu samat asiat ja osa huonekaluista ja sisustuselementeistä onkin nimetty ”some lamppu” tai ”some matto”. Mun mielestä sisustus on pitkälti oivaltamista. Mää olin pitkään ihan mustavalkoinen sisustaja, mutta elinkin silloin ehkä vähän mustavalkoista aikaa. Mää oon kokoajan lisännyt värejä meille kotiin, mutta hempeitä ja pehmeitä sellaisia. Kun muutettin tänne mun kotitaloon reilu vuosi sitten, niin tehtiin muutamissa huoneissa pientä pintaremonttia. Makuuhuoneessa tapahtui suurin muutos, vaikka sielä käsiteltiin vain pinnat.

Nyt on vuosi takana kokolattiamaton kanssa, enkä voisi olla tyytyväisempi. Se tuntuu ihanan pehmeeltä ja ylelliseltä. Makkarin piensisustus jäi tekemättä ja päätinkin, että sille löytyy jossain vaiheessa oma aikansa. Mää oon kaivannut seinille jotain, mutta en tiennyt mitä. Meillä on makkarissa paljon samettia ja murrettuja roosan, vaaleanpunaisen ja fuksian värejä ja sitten löysin haluamani. Juuri mun näköisiä tauluja ja täydellisissä väreissä.

Valitsin Deseniolta juuri meidän makkariin sopivia taluja, jotka väreiltään sopii tänne, kun nenä päähän. Huone on sen verran pimeä, että kasvit ei sielä oikein viihdy ja ajattelin, että ne kukat ja kasvit voisivat olla seinällä. Lisäsin kokonaisuuteen muutaman mustan hyllyn, joihinka voi aina mielen mukaan vaihdella sisustuselementtejä, jolloinka kollasille saa lisää vaihtuvuutta. Nää taulut on jotenkin tosi ajattomia ja siksi päädyin näihin. Tykkään myös paljon sulista, joita meillä on makkarin lampussa, mutta valitettavasti ne toimii myös oivana pölynkerääjänä, jotenka nyt niitä saa olla seinällä taulujen muodossa.

Kollaasin päällä on vielä paikka seinävalaisimelle ja sitä oon metsästänyt kuumeisesti.  Ehkä se jossainvaiheessa tupsahtaa eteeni. Musta on tullut lasten myötä paljon rennompi sisustaja, eikä kaiken tarvi olla aina heti valmista tai ihan tip top. Kotona saa näkyä eläminen. Mää en itse viihdy sellaisissa minimalismi kodeissa ollenkaan. En koe niitä viihtyviksi. En myöskään viihdy kodissa, mikä tursuaa tavaraa. Tää makkari on just hyvä näin. Iltaisiin nukkumaan mennessä päiväpeiton ja tyynyt voi nostaa isolle nojatuolille, mistä ne on helppo pedata aamuisin sänkyyn.  Makuuhuoneessa tehostevärinä on hopea, mitä on hillitysti. Haaveena on saada muutama peilikaluste, jossain vaiheessa. Laitan kotia oman fiiliksen mukaan ja muuttelen sitä silloin kun huvittaa. En lähde mukaan kaikkiin muotivillityksiin, koska koen että asioiden pitää tuntua omilta.

Koti on mulle tärkein paikka tässä maailmassa ja sen pitää olla just sellainen, kun ite tykkään. Mää en tee valintoja sisustuksessa sen mukaan mikä näyttää somessa hyvältä, vaan sen mukaan mikä tuntuu hyvältä. Mää oon aina ihaillut rihkeita sisustajia ja sellaisia, jotka uskaltaa rikkoa rajoja ja tehdä omaperäisiä ratkaisuja. Mää oonkin ihan fiiliksissä, kun oon löytänyt kanavan, mitä kautta saan hankittua upeita juttuja kotiin ja sellaisia, mitkä ei tule jokaisessa kuvassa vastaan.

Pikkuhiljaa tavarat löytää tässäkin kodissa paikoilleen ja ollaan asetuttu taloksi. Kun on asunut koko lapsuuden tässä talossa, niin tää on ollut mulle tietyllä tapaa sellainen turvasatama. Kaikki on tuttua ja turvallista ja oon huomannut nyt aikuisena kuinka iso merkitys sillä mulle on ollut. On jotenkin ihanaa nähdä omien lapsien leikkivän siinä leikkimökissä, missä itse on lapsena leikkinyt. Kohta voidaankin asettautua joulun tunnelmiin ja siihen että taas yksi vuosi alkaa olemaan paketissa.

Mulla on ihania uutisia myös teille. Mulla on mahdollisuus tarjota teille blogini lukijoille mahtava etu. Voit tilata itsellesi sisustustauluja Deseniolta nyt sillä Black Week on käynnistynyt! Koodilla UMPPU40 saat -40% alennusta julisteista 26-28.11.2019. Alekoodi koskee kaikkia normaalihintaisia julisteita. Alekoodi ei koske premium julisteita, eli handpicked julisteita tai persoonallisia julisteita. Shoppaileen pääset TÄÄLTÄ*

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

6 kommenttia

 1. Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti:

  Voi miten kaunis makkari teillä ja upea tuo kollaasi ♥
  Tuota höyhenlamppua just viikonloppuna kuolasin ja
  sain jo melkein miehenkin innostumaan.

  Somesta saa kyllä napattua kivoja ideoita!

 2. Heidi kirjoitti:

  Mistä tuo ihana pieni musta hylly? 🙂

 3. Tanja kirjoitti:

  Täydellisen väriset verhot, saako udella mistä ne on? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.