Hae
Prime Life by Umppu

No aika lailla polttelee…

Varmaan monia kiinnostaa tietää mitä koska ja milloin… Haluan aluksi selventää, että kampaamoni Prime pysyy samalla paikalla, kuten ennen eikä liikahda siitä minnekkään. Nyt mulla on taskussa avaimet mun uuteen koulutustilaan ja oonkin sielä käynyt jo muutamaan otteeseen viemässä tavaraa ja purkamassa pahvilaatikoita. Tila on sinänsä todella kaunis ja sielä ei tarvi juurikaan tehdä mitään, muutakun kalustaa ja rakentaa. Tila on aiemmin toiminut kampaamona ja sielä on oikeastaan kaikki tarvittavat. Pesupaikat on jo tilattu, koska toimituksessa menee hetki ja  Italiassa tehtaat on kiinni jouluna, jotenka piti toimia nopeasti.

Tilasta tulee hyvin erilainen, kun mitä mun kampaamoni on. Tästä tulee oikeastaan ihan päinvastainen. Paljon luonnonmateriaaleja ja luonnon värejä, mitkä on jotain aivan muuta, kun mistä itse oikeastaan pidän, mutta tarkoitus onkin tehdä jotain ihan erilaista. Tila sijaitsee Tampereen Klingendahlissa ihan lähellä kampaamoani, mikä on aivan uskomattoman kaunista aluetta. Tilassa on kaunis marmorilattia ja kauniit kaari ikkunat. Mitä lähemmäs joulua tullaan, niin sitä enemmän mulla on aikaa sitä laittaa. Huomenna meen sinne aamusta ja perjantaina ajattelin olla sielä kasaamassa ja rakentamassa. Tarkoitus olis, että tila olisi tammikuusta käytössä. Mun on tarkoitus alkuvuodesta alkaa pitämään sielä vaalennuskoulutuksia ja intensiivi kampauskoulutuksia. Mun pitää myös paljon treenata ja tehdä materiaalia, jotenka siinähän se aika kuluu mukavasti… Tunnetusti pari vartin hommaa olis siis edessä.

Tilassa mua kiehtoo oikeastaan eniten se, että mun ei oikeastaan tarvi huomioida muita. Voin tehdä siitä just sellaisen kun haluan ja just sellaisen, kun huvittaa. Haluan kuitenkin tehdä siitä sellaisen paikan, mikä jo ihan tilana inspiroi ja vaikuttaa. Kun on luonteeltaan vähän oman tien kulkija, niin paikasta tulee myös sellainen. Mulla on ollut äitiyslomilta paluun jälkeen kova suunta jonnekkin, mutta se on ollut ehkä ajatuksen tasolla vielä vähän hakuteillä. Nyt jotenkin tän tilan myötä se aukes ja on jotenkin sellainen raukee ja huojentunut fiilis. Mulla on ollut pitkä ja kivinen matka tähän pisteeseen ja vaikka moni luulee, että oon saanut monet asiat helpolla, niin voin kertoa että en ole. Oon käynyt omassa yrittäjyydessä hyvin lähellä konkurssia ja se oli aika vaikeeta aikaa. Lama osu meidän alaan vuosia sitten ja silloin oli tehtävä ratkaisuja, jotka palvelee enemmän tulevaisuudessa.

Jos teistä joku seuraa mua instan puolella, niin sinne avauduinkin eilen asiasta, jonka koen olleen mulle vaikeinta tässä elämäntilanteessa. Oma aika jolloinka mun ei tarvi palvella ketään on se mitä tarviin ja se mun elämästä tällä hetkellä puuttuu. Mää oon aina nauttinut siitä että saan olla yksin, mutta sellaista aikaa ei ole ollut vuosiin. Tuntuu hullulta, että mun on hankittava oma tila sitä varten, mutta turha sitä on valittaa jos ei tee asioille jotain. Muutokset on aina hyvästä, vaikka ne tuntuisikin alkuun erikoisilta. Muutoksia ei tapahdu, jollei joku loukkaanu, mikä kuulostaa hassulta mutta sitä se on.

Mää ihan rehellisesti koko sydämestäni toivotan itselleni onnea tulevaan ja innoissani odotan mihinkä kaikkialle tämä tie johtaa ja mitä mahdollisuuksia se tuo tullessaan. Mää oon vuosien varrella oppinut paljon itsestäni. Mää tiedän että pystyn moniin asioihin ja saan paljon aikaiseksi, mutta yks tärkein opetus on ollut oppia delegoimaan asioita myös muille. Mun ei tarvi pystyä tekemään kaikkea itse ja onneks mulla on ihan huippu tyypejä mukana mun matkassa.

On aina todella virkistävää päästä tekemään jotain uutta ja kehoitankin ihan jokaisen sitä kokeilemaan. Laitan teille pian lisää kuvia kunhan tila valmistuu. Mää tiedän jo nyt että siitä tulee upea. Toistaiseks tilassa ei oo kun matto ja pari tuolia, mutta huomenna sinne ilmestyy lisää tavaraa. Ja hei….. olihan mun pakko laittaa sisälle jouluvalot hahaha

-Umppu

Yksi kommentti

  1. Viivi kirjoitti:

    Tuosta paikasta tulee kyllä varmasti niin upea! Ja juuri tälläisiä juttuja me tänne Tampereella kaivataan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.