Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Mää oon saanut kaiken

Kaupallinen yhteistyö: Au3 Kultasepät

Au3 Kultasepät Keto sormus

 

Kuvassa upea Keto sormus

Mulla on aina ollut mun elämässä etappeja ja tavoitteita. Mulle on aina ihan nuoresta asti ollut selvää, että haluan perheen ja haluan sen nuorena. Toki on elämässä asioita mihinkä saatttaa tarvita myös muita, eikä kaikki oo ihan niin itsestään selvyyksiä.  Et oikein voi mennä naimisiin yksin ja perheen perustaminenkin saattaa olla hankalaa. Mulla on ollut myös jo nuoresta asti selvää, että haluan omakotitalon ja oman salongin, missä teen töitä. Mua alkoi jo nuorena kiinnostamaan yrittäjyys ja sillä tiellä olen edelleen. Tässä on vuodet vierinyt ja on aika astua askel eteenpäin elämässä kohti keski-ikää. Ne asiat, joista unelmoin ja haaveilin, on kaikki tapahtunut/saavutettu ja niitä kohti on menty määrätietoisesti eteenpäin.

 

Mää ajattelin, että nyt on sellainen hetki, että minä ansaitsen jotain.  Jonkin asian, mikä muistuttaa mua koko ajan siitä, mitä minulla jo on ja vie pois niitä ajatuksia, mitä koen itseltäni puuttuvan. Mää oon aina tykännyt kaikesta visuaalisesti kauniista asioista. En ole juuri koskaan ostanut tai hankkinut itselleni mitään merkittävää tai sellaista asiaa, minkä takana olisi jonkinlainen tarina muistuttamassa mua siitä, että mitä oon tähän mennessä elämässäni saavuttanut. Siitä lähti ajatus yhteistyöhön Au3 Kultaseppien Jussi Louesalmen suunnitteleman Keto sormuksen parissa.

 

Lähdin Tampereelta junalla tapaamaan kultaseppä Jussi Louesalmea, joka on suunnitellut Keto korumalliston. Ihana pieni putiikki sijaitsee Helsingissä Torikortteleiden tunnelmallisessa miljöössä Unioninkadulla. Keto sormus on valittu vuonna 2017 Vuoden kaunein sormus -kilpailun voittajaksi ja sitä se todellakin oli.

 

Mää oon kokenut aina olevani vähän jotenkin erilainen kun muut.. tai en ehkä erilainen, mutta kulkenut aina sitä omaa polkua eteenpäin. Mulle on niin monet kerrat sanottu, että ei kannata…. mitä sää nyt, tai että ei tosta tuu yhtään mitään, mutta mua ei juuri muiden mielipiteet oo koskaan häirinnyt ja aika usein oonkin niissä omissa jutuissani onnistunut. Oon saanut juuri ne kaikki asiat mitä oon halunnut ja vielä vähän enemmän ja se on se asia, miksi haluan itseni palkita.

 

Ajattelin, että sormus on sellainen minkä näen koko ajan ja mikä mua muistuttaa niinä huonoimpina hetkinä niistä kaikista hyvistä asioista mitä mulla on. Keto sormus toi itselleni mieleen juuri sen tietyn erilaisuuden mitä mussa on, mutta mitä on myös sormuksessa. Keto korumallisto on ilmeeltään runsas ja hersyvä, samalla värisävyt ja epäsymmetrinen kivien asettelu antaa herkän ja kevyen tunteen. Just ne tunteet, mitkä mulla on tällä hetkellä.

Musta on ihana kuunnella ihmisten tarinoita ja sormuksellakin oli oma sellainen. Arvostan todella paljon käsityöläisiä. Mää kuuntelin ihan haltioissaan Jussin tarinointia ja katselin sitä kivien ja timanttien loistoa. Siitä on tosissaan jo ens vuonna 10 vuotta, kun oon viimeksi sormuksia katsellut, kun mentiin naimisiin. Siitä on myös 10 vuotta, kun perustin oman liikkeen ja vanhin lapsikin on melkein 10 :). Kaikki jotenkin loksahti kohdilleen vuosi sitten, kun muutimme omakotitaloon, jolloinka tajusin, että mulla on kaikki mitä oon halunnut ja mistä oon unelmoinut. Ensi vuosi on siis 10-vuotis juhlaa täynnä!

 

Harva koskaan palkitsee itseensä ja ajattelee, että sormus on koru, mitä voi ostaa itselleen. Miksi? Voihan olla, että sitä hetkeä ei tule koskaan, että joku muu sen sinulle ostaa. Sormuksen hankkiminen itselle merkitsee myös mun mielestä omalla tavalla rohkeutta ja vahvuutta. Oikeastaan sitä mitä mä just oon. Vaikka itse sormus on mun mielestä todella herkkä ja kaunis ja tietyllä tapaa myös hauras, niin sillä on kuitenkin vastakohta.

 

Ensiksi katselimme yhdessä sormuksia, joista valitsin itselleni mieluisimman. Sen jälkeen katsoimme sormuksen koon, jotta se istuu täydellisesti sormeeni.  Koko voi hieman vaihdella riippuen, minkä levyinen sormus tulee olemaan. Halusin sen vasempaan nimettömään, mikä on ainut sormi, missä koskaan käytän koruja. Tilauksen yhteydessä maksetaan 30% käsiraha, minkä jälkeen kultaseppä alkaa valmistamaan sormusta. Ne, jotka tilaavat lisätilauksena oman värisommitelman saavat joko postissa tai putiikissa nähtäville kultaseppä Jussi Louesalmen suunnitteleman kivisommitelman, jonka korun ostaja sitten hyväksyy ennen kivien istutusta. Kun koru on valmis, siitä ilmoitetaan asiakkaalle. Sormuksen tekemiseen menee n. 4vk tilauksesta, sitten se ihanuus on valmis. Koru lähetetään joko vakuutetussa postissa tai sen voi noutaa paikan päältä Au3:n putiikista Helsingistä.

 

En käsitä, mitenkä joku oikeasti osaa tehdä jotain noin kaunista, kun Keto sormus on, enkä ollenkaan ihmettele sitä, että Jussi Louesalmi on sormuksellaan palkittu. Keto mallistossa on saatavilla erilaisia sormuksia, sekä korva- ja kaulakoruja, kun haluaa täydentää sarjaa. Materiaalina koruissa on valkokulta, eriväriset safiirit ja kirkkaat timantit. Koruja voi tilata myös kelta- ja ruusukullasta sekä platinasta. Kivien väriä voi tosiaan sovittaa lisätilauksesta oman maun mukaisesti. Liikkeessä katselin eri sormusvaihtoja, jotka kaikki oli kauniita. Kuitenkin silmiin pisti kaksi vahvempaa vaihtoehtoa, mistä sitten valitsin omani.  Itse halusin käydä paikan päällä putiikissa ja onhan se nyt hienoa oikeasti nähdä siinä sun edessä se ihminen, joka sen korun on suunnitellut.

 

Nyt sitten odotellaan, kun sormus valmistuu ja laittelen teille siitä sitten lisää postausta. Yllä näette vielä sormuksia upeasti ja yksityiskohtaisesti. En malta odottaa omaa koruani, sillä se vaan on yksinkertaisesti niin kaunis. Korumallistoon voit tutustua täällä.

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: Au3 Kultasepät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.