Hae
Prime Life by Umppu
Kaupallinen yhteistyö

Tää on huonojen aamujen pelastus

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Välillä on niitä aamuja, että kasvot vaan ei herää tähän päivään. Vaikka kuinka pitäis huolta omasta ihosta, niin väsymys on se, mitä kasvoista ei saa oikein millään pois. Mää oon jo käyttänyt jo kauan MayBeautyn tuotteita ja yks mun ehdoton luottotuote on  The incredible face gel. Tää on se tuote, mitä käytän aina niinä väsyneinä aamuna, kun tuntuu että iho näyttää väsyneeltä. Tuote on nopea ja helppo käyttää ja siks toimii myös niissä kiireisissä aamuissa. Se ei vie juurikaan enempää aikaa, kun normaali kasvojen ihon puhdistus, minkä tavallisesti teen joka aamu ennen meikkiä.

Tuote on yksittäispakattu ja kulkee myös reissuissa mukana. Tuotteessa on kevyt ihana tuoksu, mutta ei liian voimakas. Levitä tuote puhtaalle ja kuivalle iholle kauttaaltaan. Sen jälkeen ala työstämään naamioo kevyin pyörivin liikkein kasvoille. Face gel poistaa kasvon pinnalta kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti. Samalla se puhdistaa ihohuokosia ja tekee ihon pinnasta sileämmän. Face gel myös ennalta ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista, sillä se poistaa kasvoilta ylimäärästä talia ja öljyisyyttä. Naamion jälkeen ihosta tulee todella tasainen ja esimerkiksi  meikki pysyy huomattavasti paremmin kasvoilla ja näyttää todella freesiltä.

Kasvojen iho ennen naamioo. Iho näyttää väsyneeltä ja tukkoiselta

Face mask on levitetty kauttaaltaan puhtaille kasvoille

Naamio työstetään kasvoille kevyin pyörivin liikkein, jolloinka kasvoista alkaa pikkuhiljaa lähtemään kuollut ihosolukko kuoriutumaan

Tässä näette ennen ja jälkeen kuvat, missä ihon pinnassa on havaittavissa huomattava ero

Tämä on ollut jo kauan yksi mun luotto tuotteista, mitä käytän ympäri vuoden. Mun kasvojen iho on lapsiperhe arjessa kovalla koetuksella, sillä esimerkiks ehjiä yöunia tulee nukuttua maksimissaan kerran viikossa. Ihosta näkyy aina kaikki ja myös ne valvotut yöt. Elämänvaiheeni tällä hetkellä on kiireistä ja sekin valitettavasti näkyy kasvoilta. Tällä pikakaunistajalla saan edes vähän kasvoja aamuisin freesattua.

Tuotteen jälkeen kasvojen iholle voi levittää heti meikin. Teen kuorinnan face geelillä noin kerran viikossa, jonka jälkeen laitan kasvoille kosteuttavan kosteusvoiteen. Nämä kulkee aina mun mukana meikkipusissa liikuin sitten minne tahansa.

Nyt sinulla on blogini lukijana mahdollisuus tutustua tuotteeseen ja tilata se edullisempaan hintaan. Koodilla primeg saat tuotteen -30% ja koodi on voimassa 25.11.2019 asti. 

-Umppu

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.