Hae
Prime Life by Umppu

Mulla on toivottavasti pian uusi liiketila

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun blogi on ollut vähän hiljaiselossa. Siihen on yksinkertainen syy eli ajanpuute. Oon koko syksyn painanut hommia tuli perseen alla ja kaikkeen vaan ei ole riittänyt aika. Oon kiertänyt ympäri Suomen kouluttamassa ja se on oikeastaan vienyt kaiken mun ajan. Sitä tietysti mielessä kuvittelee, että sitten kun koulutuksen jälkeen oon hotellissa rauhassa, niin teen sitä, tätä ja tota, mutta käytännössä teet kaikkea muuta tai ihan oot vaan.

Mää oon tän sykysn aikana saanut olla tietyllä tapaa ehkä pitkään aikaan enemmän omissa ajatuksissa ja oon miettinyt paljon tulevaa. Oon saanut selkeytettyä mitä mää haluan tulevaisuudessa tehdä ja mitä kohti meen. Kouluttaminen on ollut todella mukavaa ja antoisaa ja se on ehdottomasti se mihin tulevaisuudessa haluan liiketyön lisäksi panostaa. Mulla on ollut tässä suunnitelmissa jo hetken aikaa etsiä uusi liiketila Tampereen keskustasta. Ei suinkaan sellaista, minne kampaamon siirtäisin vaan sellainen tila, mikä toimisi koulutustilana, sekä kokoustilana. Mun työhuone ei todellakaan riitä mulle ja meidän työpaikalla ei ole kaikkea mahdollisuus toteuttaa kun silloin, kun sielä ei ole muita ja pakko myöntää, että onhan se ahdas esim kouluttamiselle, tai siis käytännössä se ei sovellu sellaiseen ollenkaan, muutakun intensiivi ryhmille.

Tää asia on vielä aika työstövaiheessa ja kerron siitä sitten lisää kun se on ajankohtaista. Idea tälle asialle on lähtenyt tietyllä tapaa ongelmista. Kun ollaan kierretty ympäri Suomen Prime Education tiimillä, niin haastavinta on usein löytää juurikin se koulutustila, mikä soveltuu meidän käyttötarkoitukseen. Usein kokoustilat on liian pieniä tai suuria ja myös ihan hirveen hintaisia. Toki on eri asia olla eri kaupungissa, kun Tampereella mutta se että mulla olis täällä oma tila mahdollistaa taas mun tulevaisuutta paljon.

Moni varmaan taas pyörittelee silmiään ja miettii, että mitä hemmettiä se Umppu taas säätää, mutta tälläinen mää oon. Mulla on tilalle jo monta erilaista käyttämahdollisuutta ja siksi oon tästä ihan fiiliksissä. Syksy on aina aikamoista haipakkaa, mutta loppuvuotta kohden tilanne aina rauhoittuu ja aionkin lomailla joulun aikaan ja tammikuussa lähdetään perheen kanssa lomalle Dubaihin. Oon todellakin kaivannut oikein kunnolla lämpöä ja sellaista kunnon lomaa täyshoidossa ilman arjen askareita.

Syksy on antanut mulle ihan super paljon uutta virtaa ja draivia tekemiseen ja se on selkeyttänyt mun ajatuksia mitä tulevaisuudessa haluan. Uusien tilojen myöstä mun on mahdollisuus kouluttaa laajemmin ja muutakin kun pelkkiä kampauksia. Multa kysellään lähes päivittäin vaalennuskoulutusta ja siihenkin olisi tulevaisiuudessa mahdollisuus. Haluan myös kehittää verkkokoulutus konseptia enemmän ja panostaa siihen enemmän. Tietyllä tapaa ehkä tässä elämäntilanteessa haluan enemmän sellaista yksin puurtamista ja ”hiljaisuutta”, koska kotona ne desipelit on aina todella korkealla ja oon huomannut sen että se meteli on se mikä mua uuvuttaa ehkä eniten.

Liiketyötä en ole missään tapauksessa lopettamassa, mutta muutan hieman omaa työnkuvaani. Mulla on monta blogi aihetta luonnoksena ja toivon, että ens viikon jälkeen, kun koulutukset on tältä vuodelta ohi, niin saan työstettyä ne valmiiksi. Mulla on paljon tullut uusia juttuja työelämässä mikä on ihanaa ja vihdoin tuntuu että ratkaisu moneen asiaan on löytynyt.

Jos ette muuten vielä oo käynyt mun verkkokoupassa niin kannattaa, sillä sielä on  -20% lisäale vielä tän päivän voimassa. Asiakkaat saavat -20% jokaisesta normaalihintaisesta tuotteesta ja koodi LOKAKUU on voimassa vain 18.-20.10.19 ajan. Sielä on todella laaja valikoima kampaamotuotteita.

Ostoksille pääset TÄSTÄ*

 

Kuvat Noora Näppilä

-Umppu

2 kommenttia

  1. Hirvonen kirjoitti:

    Hyvä idea yhdistää liiketilaan myös kokoustilat ja koulutustilat. Niitähän voi sitten myös ulkopuolisille alivuokrata. Meillä myös saatiin juuri uusi liiketila valmiiksi, vain valomainoksen asennus puuttuu. Tsemmpiä kiireeseen!

  2. Nimetön kirjoitti:

    Kiva kun tulee uusia juttuja työelämässä. Itsekin sain muutaman uuden työtehtävän lisäksi ja tykkään todella paljon. Toivottavasti uusi sopiva liiketila on löytynyt. https://www.jhshankerakennus.fi/toimitilarakentaminen/toimitilat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.