Hae
Prime Life by Umppu

Lontoon hiusmessut. Mikä on nyt IN?

Viikko sitten olimme työporukan kanssa Lontoossa hiusmessuilla. Mun syksyn etapit alkaa oleen pikkuhiljaa jo jiirissä, mutta inspiroitua ei voi koskaan liikaa. Mää oon AINA kiinnostunut kaikesta uudesta ja juuri siksi uskonkin että myös se oma uteliaisuuteni vie mua alallani eteenpäin. Mää oon tässä syksyn aikana oivaltanut paljon asioita ja oikeastaan sen, mikä niin sanotusti erottaa meitä kampaajia. On niitä, jotka tunkevat hyvällä tapaa nenänsä joka asiaan, ovat uteliaita ja kehittyvät ammatillisesti ja sitten on ne jotka vetävät sillä  1979 vuoden päättötodistuksella vuodesta toiseen ja toistavat sitä koulussa opittua. Lähestulkoon mikään koulussa oppimani asia ei ole enää voimassa, sillä ala ja tuotteet on kehittynyt valtavasti ja hyvä niin. Homma on niin paljon myös asenteesta kiinni ”joo toi on ihan sama kun blaa blaa blaa……. ”joo toi on ihan paska…… ”joo mää osaan ton jo… ”eihän tossa oo mitään uutta… Näillä lauseilla kaivat vaan itselles kuoppaa.

Tää oli mun kolmas kerta Lontoossa. Tykkään kaupungin vilskeestä, mutta samalla taas mietin, että en ole suurkaupungin likka ollenkaan. Inhoan metroja ja asioita, missä pitää matkustaa tuntemattomien ihmisten kanssa ahtaissa ja kuumissa tiloissa ja siksi kuljenkin aina kun mahdollista niin taxilla. Pääsen silolä myös aina perille. Toki Lontoossa on niin hirveet ruuhkat, että metrolla on sielä melkein välttämättömyys kulkea jos haluaa päästä suht nopeasti paikasta toiseen.

Me lähdettiin jo torstaina matkaan ja palattiin sunnuntaina. Siinä ehti hyvin näkeen ja kierteleen kaupungilla. Meidän hotelli oli ihan jees paikalla ja siitä pääsi suht hyvin joka paikkaan. No itse messuihin. Messut oli aivan mielettömän kokoisessa hallissa, missä oli ties mitä kakkumessuja samaan aikaan. Meillä oli liput pelkästään messualueelle, mikä ainakin toistaiseksi riitti mulle ensimmäisellä kertaa.

Messuhalli oli todella suuri ja sielä oli ihan varmasti jokaiselle jotakin. Tietysti itse hakeudun sellaisten asioiden pariin, mitkä itseäni kiinnostaa eniten, eli vaalennukset, kampaukset ja pidennykset. Nykyään on todella vaikea sanoa enää mikä on hiustrendi. Ihan jokaisella suurella kosmetiikka yrityksellä on oma linjauksensa siitä. Joidenkin mielestä se on punainen polkkatukka sinisellä otsiksella ja jonkun mielestä pehmeä naisellinen vaalea.

Mää ostin messuilta uusinta Olaplex nro 7 ainetta, mikä on hiuksiin jätettävä öljy. Vaan tippa sitä riittää koko pituuteen. Se suojaa hiusta lämmöltä, nopeuttaa kuivumista, sitoo kosteutta ja ennenkaikkea hoitaa. Sitä onkin tullut testattua messujen jälkeen kaikille asiakkaille.  Sitä on saatavilla varmaan ens vuonna Suomesta. Hankin myös uuden GHD:n raudan. Rauta on mun mielestä mahtava tuote, sillä sitä käytetään tavallaan suoristusraudan tapaan, mutta lopputulos onkin kihara. Rautoja on tulossa meille myyntiin piakkoin.

Messuilta jäi myös käteen erilaisia pinnejä, hiuskoruja ja kaikenlaisia testereitä. Oonkin koko tän viikon tehnyt asiakkaileni erilaisia testejä hyvin ja onnistunein tuloksin. Jos multa kysytään, että mikä tän hetken juttu on hiusmuodissa, niin vastaan että oivaltaminen ja kouluttautuminen. Kuluttajat ovat todella tietoisia kaikesta, sillä some tavoittaa myös heidät ja siksi meidän ammattilaisten pitää todellakin olla askel edellä kokoajan. Mitä monipuolisemmin saat vaikutteita, sitä paremmin kehityt.

Mää suunnittelen taas ens vuonna Venäjälle lähtöä kouluttautumaan. Tän vuoden Pietarin reissu oli todella inspiroiva ja antoisa. Pariisissa taas hengitettiin ja syvään Balmainia ja sit vielä tää Lontoo. Vielä on 6 kampauskoulutusta ja sitten mun syksy on paketissa. Uusia kuvioita suunnitellaan kokoajan ja se pitää mielen virkeenä.

Lontoo oli muuten ihana. Sattui hyvät säät ja ilma oli muutenkin ihan ok. Ruoka oli täydellistä, vai johtuiko siitä, että löydettiin just sopivat ruokapaikat. Mää tykkään Lontoosta ja tää ei varmastikkaan jäänyt viimeiseksi kerraksi.

-Umppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.